שעות פעילות
ימים א-ה 9:00-18:00
יום שישי 9:00-13:00
חיילי מילואים שימו לב!
פעילות זו נכללת בסיוע חד פעמי במימון טיפול בגובה עד 1,500 ש”ח למשרת מילואים ובן/ת זוג.
משרת המילואים שירת 30 ימים ומעלה בצו 8 חרבות ברזל.
שימו לב שאינכם חייבים להשתמש בסיוע של ה-1500 ש"ח בבת אחת, אפשר ללכת לפעילויות שונות בזמנים שונים
בואו לגלות את סודות השמרים בסדנה מעשית חוויתית
נלמד איך להכין בצק שמרים מושלם שתמיד מצליח!
יחד נכין מגוון עוגות שמרים ומאפים מתוקים ומלוחים. נלוש נמלא נעצב ובסוף גם נטעם מהיצירות שנכין ונשב לארוחת בראנץ לצד קוקטייל מרענן. כמובן אתם תצאו עם מארז שווה של מאפי שמרים מעשה ידכם וחוברת מתכונים שתלווה אותכם גם אחרי הסדנה. הסדנה אורכת כ 4 שעות
נכין יחד:
עוגת רוגלך
בריוש שקדים במרקם עננים
קראפינס מדופדפים (זיווג מושלם בין קרואסון ומאפינס)
ספירלות קינמון
סמבוסק שומשום במילוי תרד וגבינות מותכות
בייגל ירושלמי
למי הסדנה מתאימה?
הסדנה מיועדת לכל חובבי האפייה גם למי שאין ניסיון קודם. היא מתאימה למי שרוצה ללמוד להכין מאפי שמרים מרשימים בבית בקלות ובביטחון.
איפה ואיך?
הסדנה מתקיימת בבית שלי מול נוף הררי טבעי במטבח גדול ויפה באווירה אינטימית ונעימה. מספר המשתתפים מוגבל כדי לאפשר יחס אישי לכל אחת ואחד.
מחפשים מתנה למישהו שאוהב לאפות?
סדנת האפייה הזו היא מתנה חוויתית מיוחדת! אפשר לרכוש השתתפות כמתנה ליום הולדת, חג או פשוט לפנק מישהו קרוב בחוויה מעשירה וטעימה.
מוזמנים להצטרף ולגלות כמה זה כייף ותרפיוטי לאפות בצק שמרים ולמלא את הבית בניחוחות של קונדיטוריה.
הסדנה אורכת כ-4 שעות

נעים להכיר! אני שני , אופה, מפתחת מתכונים בעיקר מתוקים, בלוגרית, צלמת אוכל וכותבת למגזינים, ספרי בישול ובעיקר לאתר המתכונים שלי שאותו אני מטפחת ואוהבת וגם לקהילה שלי ברשתות. אני חד הורית לחמישה והרפתקנית בחיים וגם במטבח! אני קיבוצניקית במקור אך כיום גרה עם חמשת ילדי בישוב אורנית. למדתי קונדיטוריה ב ״לקורדון בלו״ שבסידני אוסטרליה ועבדתי במטבחים מקצועיים וקונדיטוריות אבל הבנתי שאני הכי אוהבת ליצור מהמטבח הפרטי שלי בבית. זה מקום שמחבר אנשים ולבבות. אני ממשיכה ללמוד ולחקור כל יום מחדש ומקווה שהסדנאות והמתכונים שלי מהווים השראה למוחות בשלניים ויצירתיים.
שלחו הודעהההודעה נשלחה בהצלחה!
Send mail failed
Please enter input field
5
לא האמנתי שזה יקרה, אבל אפיית שמרים הפכה לדבר שלי.
הכל התחיל מסדנת אפייה אצל שני סנדרס פעילות זוגית כיפית שהפתיעה אותי לגמרי.
באנו בשביל החוויה, נשארנו בשביל הטעם, ויצאנו עם חשק לאפות עוד ועוד.
מאז הסדנה כבר אפינו שלוש פעמים בבית פעמיים בריוש חלומי ובפעם האחרונה סמבוסק מלוח. (ועכשיו אני תוהה איך לא עשיתי את זה קודם!)💪🏽💪🏽💪🏽
מעבר למתכונים, זו הייתה חוויה שלמה – מהכניסה החמה לבית של שני, דרך ההסברים הברורים והתרגול המעשי, ועד לארוחה המשותפת והקוקטיילים שהשלימו את האווירה.
ממליצה בחום למי שאוהב לאפות, או סתם רוצה לגלות כמה זה מספק להוציא מהתנור מאפה רך חם ומושלם🤍🤍
5
שני היה מהמם
חוץ מהמאפים המצויינים שנהנתי להכין וכמובן לאכול… משהו בך כלכך מזמין, נעים, פשוט ואותנטי שגרם לי להנות מהחוויה ומהסדנה כולה
5
שני יקרה ומקסימה, למדתי המון טיפים קטנים וחשובים, היה כיף חברה מקסימה בית מעוצב בטוב טעם, המטעמים טעימים בטירוף כל המשפחה הייתה שותפה לחגיגה, את ואלה שעבדה בשקט מופתי נהדרות, שמחה שהגעתי והכרתי משפחה נהדרת. תודה תודה. אשמח למפגשים נוספים בהמשך ולך שני מאחלת הצלחה רבה בכל מישורי חייך אמן.
חיבוק גדול מלא הערכה
5
שני האהובה!!! זו עופרי מהסדנא
רציתי לומר לך שהיה מדהיםםםם
אני ואמא שלי נהננו כל כך ועד עכשיו לא מפסיקות לדבר על זה!
והכנתי את המתכון שלך לשושני קינמון!