סדנת שמרים מעשית חוויתית עם שני

(4 חוות דעת - לחצו לצפייה)
מירון 7, אורנית

כרטיס משתתפ.ת - ₪450

משך הפעילות: כארבע שעות

בחרו מועד: ניתן לבטל ולקבל החזר עד 48 שעות לפני הפעילות

.3 |
|

סדנת שמרים מעשית חוויתית עם שני

(4 חוות דעת - לחצו לצפייה)
מירון 7, אורנית

כרטיס משתתפ.ת - ₪450

משך הפעילות: כארבע שעות

בחרו מועד: ניתן לבטל ולקבל החזר עד 48 שעות לפני הפעילות

חיילי מילואים שימו לב!

פעילות זו נכללת בסיוע חד פעמי במימון טיפול בגובה עד 1,500 ש”ח למשרת מילואים ובן/ת זוג.

משרת המילואים שירת 30 ימים ומעלה בצו 8 חרבות ברזל.

שימו לב שאינכם חייבים להשתמש בסיוע של ה-1500 ש"ח בבת אחת, אפשר ללכת לפעילויות שונות בזמנים שונים

בואו לגלות את סודות השמרים בסדנה מעשית חוויתית
נלמד איך להכין בצק שמרים מושלם שתמיד מצליח!
יחד נכין מגוון עוגות שמרים ומאפים מתוקים ומלוחים. נלוש נמלא נעצב ובסוף גם נטעם מהיצירות שנכין ונשב לארוחת בראנץ לצד קוקטייל מרענן. כמובן אתם תצאו עם מארז שווה של מאפי שמרים מעשה ידכם וחוברת מתכונים שתלווה אותכם גם אחרי הסדנה. הסדנה אורכת כ 4 שעות

נכין יחד:
עוגת רוגלך
בריוש שקדים במרקם עננים
קראפינס מדופדפים (זיווג מושלם בין קרואסון ומאפינס)
ספירלות קינמון
סמבוסק שומשום במילוי תרד וגבינות מותכות
בייגל ירושלמי
למי הסדנה מתאימה?
הסדנה מיועדת לכל חובבי האפייה גם למי שאין ניסיון קודם. היא מתאימה למי שרוצה ללמוד להכין מאפי שמרים מרשימים בבית בקלות ובביטחון.

איפה ואיך?
הסדנה מתקיימת בבית שלי מול נוף הררי טבעי במטבח גדול ויפה באווירה אינטימית ונעימה. מספר המשתתפים מוגבל כדי לאפשר יחס אישי לכל אחת ואחד.

מחפשים מתנה למישהו שאוהב לאפות?
סדנת האפייה הזו היא מתנה חוויתית מיוחדת! אפשר לרכוש השתתפות כמתנה ליום הולדת, חג או פשוט לפנק מישהו קרוב בחוויה מעשירה וטעימה.

מוזמנים להצטרף ולגלות כמה זה כייף ותרפיוטי לאפות בצק שמרים ולמלא את הבית בניחוחות של קונדיטוריה.

הסדנה אורכת כ-4 שעות

נעים להכיר! אני שני , אופה, מפתחת מתכונים בעיקר מתוקים, בלוגרית, צלמת אוכל וכותבת למגזינים, ספרי בישול ובעיקר לאתר המתכונים שלי שאותו אני מטפחת ואוהבת וגם לקהילה שלי ברשתות. אני חד הורית לחמישה והרפתקנית בחיים וגם במטבח! אני קיבוצניקית במקור אך כיום גרה עם חמשת ילדי בישוב אורנית. למדתי קונדיטוריה ב ״לקורדון בלו״ שבסידני אוסטרליה ועבדתי במטבחים מקצועיים וקונדיטוריות אבל הבנתי שאני הכי אוהבת ליצור מהמטבח הפרטי שלי בבית. זה מקום שמחבר אנשים ולבבות. אני ממשיכה ללמוד ולחקור כל יום מחדש ומקווה שהסדנאות והמתכונים שלי מהווים השראה למוחות בשלניים ויצירתיים.

    שלחו הודעה

ההודעה נשלחה בהצלחה!

Send mail failed

Please enter input field

נעים להכיר! אני שני , אופה, מפתחת מתכונים בעיקר מתוקים, בלוגרית, צלמת אוכל וכותבת למגזינים, ספרי בישול ובעיקר לאתר המתכונים שלי שאותו אני מטפחת ואוהבת וגם לקהילה שלי ברשתות. אני חד הורית לחמישה והרפתקנית בחיים וגם במטבח! אני קיבוצניקית במקור אך כיום גרה עם חמשת ילדי בישוב אורנית. למדתי קונדיטוריה ב ״לקורדון בלו״ שבסידני אוסטרליה ועבדתי במטבחים מקצועיים וקונדיטוריות אבל הבנתי שאני הכי אוהבת ליצור מהמטבח הפרטי שלי בבית. זה מקום שמחבר אנשים ולבבות. אני ממשיכה ללמוד ולחקור כל יום מחדש ומקווה שהסדנאות והמתכונים שלי מהווים השראה למוחות בשלניים ויצירתיים.

    שלחו הודעה

ההודעה נשלחה בהצלחה!

Send mail failed

Please enter input field

בסלון – מה עושים היום? גלו סדנאות, הופעות וחוויות מיוחדות בסלון הקרוב אליכם!

שעות פעילות
ימים א-ה 9:00-18:00
יום שישי 9:00-13:00

עקבו אחרינו

בסלון - כל הזכויות שמורות 2025
שליחת וואטסאפ
וואטסאפ 24/7

(מענה מחר בבוקר)

(מענה מחר בבוקר)

× שליחת הודעה