סדנת שף יפואית אוריינטלית

שמעון הצדיק 9, תל אביב-יפו, ישראל

כרטיס משתתפ.ת - ₪350
כרטיס לזוג - ₪650

משך הפעילות: כשלוש שעות

בחרו מועד: ניתן לבטל ולקבל החזר עד 48 שעות לפני הפעילות

לאחר ההזמנה ישלח אליך אישור למייל עם טלפון ופרטי הגעה
24.3 |
מחר | 19:00

סדנת שף יפואית אוריינטלית

שמעון הצדיק 9, תל אביב-יפו, ישראל

כרטיס משתתפ.ת - ₪350
כרטיס לזוג - ₪650

משך הפעילות: כשלוש שעות

בחרו מועד: ניתן לבטל ולקבל החזר עד 48 שעות לפני הפעילות

לאחר ההזמנה ישלח אליך אישור למייל עם טלפון ופרטי הגעה
חיילי מילואים שימו לב!

פעילות זו נכללת בסיוע חד פעמי במימון טיפול בגובה עד 1,500 ש”ח למשרת מילואים ובן/ת זוג.

משרת המילואים שירת 30 ימים ומעלה בצו 8 חרבות ברזל.

שימו לב שאינכם חייבים להשתמש בסיוע של ה-1500 ש"ח בבת אחת, אפשר ללכת לפעילויות שונות בזמנים שונים

בהגעתכם למקום בסמטאות הקסומות של שוק הפשפשים ביפו נפתח את האירוע בקבלת פנים עם צ'ייסרים לפי בחירתכם או כוס יין תוצרת מקומית.

ואז נכיר את השף סמי מוקלשי – בעל הקייטרינג "לילה ג'אפה" ושף מוביל במלונות ישרוטל, בעל ניסיון של 25 שנה בתחום הקולינריה.

ומשם נכנס לעולם הקולינריה ונעמיק את הידע ונלמד טכניקות רבות על ידי התנסות אישית והכרה בשימוש בחומרי גלם מעולים במטבח הערבי – יפואי, נלמד טכניקות בישול מסורתיות ומודרניות.

את החוויה נעביר עם מוזיקה שמחה, אלכוהול משובח וחומרי גלם מחקלאות פרטית.

נתחיל את החוויה של התפריט בלמידה איך עושים מסבחה במרקם מושלם משם נמשיך לסלט המפורסם של "לילות יפו", נלמד לגלגל עלי גפן ומלפוף בשיטה מסורתית, להכין נתחים של טלה טרי ולבסוף אפילו נלמד איך להכין כנאפה

בהגעתכם למקום בסמטאות הקסומות של שוק הפשפשים ביפו נפתח את האירוע בקבלת פנים עם צ'ייסרים לפי בחירתכם או כוס יין תוצרת מקומית. ואז נכיר את השף סמי מוקלשי – בעל הקייטרינג "לילה ג'אפה" ושף מוביל במלונות ישרוטל, בעל ניסיון של 25 שנה בתחום הקולינריה. ומשם נכנס לעולם הקולינריה ונעמיק את הידע ונלמד טכניקות רבות על ידי התנסות אישית והכרה בשימוש בחומרי גלם מעולים במטבח הערבי – יפואי, נלמד טכניקות בישול מסורתיות ומודרניות. את החוויה נעביר עם מוזיקה שמחה, אלכוהול משובח וחומרי גלם מחקלאות פרטית. נתחיל את החוויה של התפריט בלמידה איך עושים מסבחה במרקם מושלם משם נמשיך לסלט המפורסם של "לילות יפו", נלמד לגלגל עלי גפן ומלפוף בשיטה מסורתית, להכין / נתחים של טלה טרי, ולבסוף אפילו נלמד איך להכין כנאפה

    שלחו הודעה

ההודעה נשלחה בהצלחה!

Send mail failed

Please enter input field

בהגעתכם למקום בסמטאות הקסומות של שוק הפשפשים ביפו נפתח את האירוע בקבלת פנים עם צ'ייסרים לפי בחירתכם או כוס יין תוצרת מקומית. ואז נכיר את השף סמי מוקלשי – בעל הקייטרינג "לילה ג'אפה" ושף מוביל במלונות ישרוטל, בעל ניסיון של 25 שנה בתחום הקולינריה. ומשם נכנס לעולם הקולינריה ונעמיק את הידע ונלמד טכניקות רבות על ידי התנסות אישית והכרה בשימוש בחומרי גלם מעולים במטבח הערבי – יפואי, נלמד טכניקות בישול מסורתיות ומודרניות. את החוויה נעביר עם מוזיקה שמחה, אלכוהול משובח וחומרי גלם מחקלאות פרטית. נתחיל את החוויה של התפריט בלמידה איך עושים מסבחה במרקם מושלם משם נמשיך לסלט המפורסם של "לילות יפו", נלמד לגלגל עלי גפן ומלפוף בשיטה מסורתית, להכין / נתחים של טלה טרי, ולבסוף אפילו נלמד איך להכין כנאפה

    שלחו הודעה

ההודעה נשלחה בהצלחה!

Send mail failed

Please enter input field

בסלון – מה עושים היום? גלו סדנאות, הופעות וחוויות מיוחדות בסלון הקרוב אליכם!

שעות פעילות
ימים א-ה 9:00-18:00
יום שישי 9:00-13:00

עקבו אחרינו

בסלון - כל הזכויות שמורות 2025
שליחת וואטסאפ
וואטסאפ 24/7

(מענה מחר בבוקר)

(מענה מחר בבוקר)

× שליחת הודעה