שעות פעילות
ימים א-ה 9:00-18:00
יום שישי 9:00-13:00
חיילי מילואים שימו לב!
פעילות זו נכללת בסיוע חד פעמי במימון טיפול בגובה עד 1,500 ש”ח למשרת מילואים ובן/ת זוג.
משרת המילואים שירת 30 ימים ומעלה בצו 8 חרבות ברזל.
שימו לב שאינכם חייבים להשתמש בסיוע של ה-1500 ש"ח בבת אחת, אפשר ללכת לפעילויות שונות בזמנים שונים
בהגעתכם למקום בסמטאות הקסומות של שוק הפשפשים ביפו נפתח את האירוע בקבלת פנים עם צ'ייסרים לפי בחירתכם או כוס יין תוצרת מקומית.
ואז נכיר את השף סמי מוקלשי – בעל הקייטרינג "לילה ג'אפה" ושף מוביל במלונות ישרוטל, בעל ניסיון של 25 שנה בתחום הקולינריה.
ומשם נכנס לעולם הקולינריה ונעמיק את הידע ונלמד טכניקות רבות על ידי התנסות אישית והכרה בשימוש בחומרי גלם מעולים במטבח הערבי – יפואי, נלמד טכניקות בישול מסורתיות ומודרניות.
את החוויה נעביר עם מוזיקה שמחה, אלכוהול משובח וחומרי גלם מחקלאות פרטית.
נתחיל את החוויה של התפריט בלמידה איך עושים מסבחה במרקם מושלם משם נמשיך לסלט המפורסם של "לילות יפו", נלמד לגלגל עלי גפן ומלפוף בשיטה מסורתית, להכין נתחים של טלה טרי ולבסוף אפילו נלמד איך להכין כנאפה

בהגעתכם למקום בסמטאות הקסומות של שוק הפשפשים ביפו נפתח את האירוע בקבלת פנים עם צ'ייסרים לפי בחירתכם או כוס יין תוצרת מקומית. ואז נכיר את השף סמי מוקלשי – בעל הקייטרינג "לילה ג'אפה" ושף מוביל במלונות ישרוטל, בעל ניסיון של 25 שנה בתחום הקולינריה. ומשם נכנס לעולם הקולינריה ונעמיק את הידע ונלמד טכניקות רבות על ידי התנסות אישית והכרה בשימוש בחומרי גלם מעולים במטבח הערבי – יפואי, נלמד טכניקות בישול מסורתיות ומודרניות. את החוויה נעביר עם מוזיקה שמחה, אלכוהול משובח וחומרי גלם מחקלאות פרטית. נתחיל את החוויה של התפריט בלמידה איך עושים מסבחה במרקם מושלם משם נמשיך לסלט המפורסם של "לילות יפו", נלמד לגלגל עלי גפן ומלפוף בשיטה מסורתית, להכין / נתחים של טלה טרי, ולבסוף אפילו נלמד איך להכין כנאפה
שלחו הודעהההודעה נשלחה בהצלחה!
Send mail failed
Please enter input field