במהלך הסדנה המשתתפים ילמדו להכיר שיטות עישון שונות ומגוונות.
את השיטות וההיסטוריה שמאחורי כל שיטה, כמו כן נעמוד על יתרונות וחסרונות של שיטות העישון השונות.
– מהו עישון פתוח, ומהו עישון סגור.
– אילו נתחים מתאימים לעישון.
– מהו בריין – משמעויות ונחיצויות.
– ראב תבלינים- הסוד שמאחורי הטעמים.
– שיטת הריברס- סיר, מהי ולמה משמשת.
– סוגי פחם מתאימים לעישון.
-סוגי מעשנות – יתרונות וחסרונות של מגוון המעשנות.
הסדנה הינה סדנה פרונטלית – במהלך הסדנה
המשתתפים רוכשים ידע, צופים בהדגמת ההכנות ותפעול הציוד,
שואלים שאלות וטועמים ממגוון הבשרים.
תפריט הסדנה
*על מנת לקיים את הסדנה בכל תנאי, לעתים יעביר את הסדנה שף אחר המתמחה בה לחלוטין.
**סוגי המנות יכולים להשתנות קלות בהתאם למצאי בשוק, מצב רוח השף והמשתתפים.כמובן בלי לפגוע באיכות והחוויה. במידה ויש משהו מאד מסוים שרציתם ללמוד מתוך תפריט הסדנה עדכנו אותנו מראש.
***הסדנאות מתקיימות ב"סקולינרי" – סדנאות בישול בחיפה – סדנאות בישול בצפון, המיקום המדוייק של מתחם הסדנאות שלנו הוא חוצות יגור, מומלץ להזין "סקולינרי" באפליקציית הניווט שלכם.