3 סוגי קינוחי ראווה ב 3 טכניקות שונות: סיליקונים אישיים, פלטה שחותכים למנות ועוגה גדולה.
נתרגל ונלמד על שימוש בג'לנים ומייצבים שונים ומה ההבדלים.
בסיסים ואינסרטים, גלאסאז' חם וגלאסאז' קר.
קינוח בר ( קובייה מלבנית ) בטעמי פיסטוק פטל ושוקולד לבן
קינוח דום ( כיפה )
בטעמי לוטוס קפה ושוקולד
עוגת ראווה מוס גבינה
עם אינסרט ג'לי גזר ותחתית לוז פריכה
מרכז הקורס השף קונדיטור אנדריי בויקו
עוסק בהדרכה והעברת קורסים וסדנאות בתחום הקונדיטוריה.
בוגר בהצטיינות מבית הספר דן גורמה. בעברו קונדיטור ראשי במאפיית בוטיק "Aunt Berta" בזכרון יעקב, בשיטות אירופאיות מסורתיות. בעבר גם שימש כקונדיטור מסעדת "דוניה רוסה".
מומחה לבולונג'רי ופטיסרי.
ספרו איך היה לכם
משתתפים מספרים(2)
הקמנו את סקולינרי בכדי להפגיש בין מיטב השפים והקונדיטורים לחובבי הקולינריה במסגרת סדנאות מגוונות. אצלנו תפגשו טעמים שלא היכרתם ותרכשו ידע מקצועי, תוך כדי בילוי עם אנשים מעניינים, לגימת יין באווירת מטבחי ארצות אקזוטיות או מטבחי שף מודרניים. מתחם הסדנאות שלנו תוכנן ונבנה במיוחד, בהשקעה יוצאת דופן, לקיום סדנאות בישול. הייחודי מסוגו בכל אזור הצפון המציע סדנאות מגוונות לקהל הרחב וארועים פרטיים ועסקיים על בסיס יומי. תמצאו אותנו ליד קיבוץ יגור, למרגלות המזרחים והתלולים של הר הכרמל, במיקום פסטורלי מול מטע עצי זית. נוף ההר המרהיב נשקף דרך חלונות המתחם. נשמח לצאת איתכם למסע קולינרי!
שלחו הודעהההודעה נשלחה בהצלחה!
Send mail failed
Please enter input field
5
מי היה מאמין שהקינוחים האלה הם מעשה אדם? מסוג הקינוחים שלא נעים לאכול מרוב שהם יפים חח
טעים יפה, מרהיב, והמטבח עצמו היה ממש על רמה ואיכותי, והקונדיטור היה נהדר
ממליצים בחום
5
אתם הולכים להתאהב בנישה מאוד מעניינת בקונדיטוריה, ותגלו שהכל אפשרי!
השף היה פשוט מחונן ומרשים והיה תענוג לעבוד איתו לצידו
ממליצה ממש, הרגשתי שהשתדרגתי כמה רמות