המטבח התאילנדי טומן בחובו ביסים נפלאים שכל המהות בכל ביס וביס הוא איזון. איזון בין כל הטעמים הקיימים היוצרים הרמוניה מושלמת. בסדנה הזו נלמד את עקרונות הבישול של המטבח התאילנדי, טכניקות בישול של כל חומר גלם ואת אומנות האיזון.
תפריט:
- סאקו סאי – כיסון טפיוקה מאודה במילוי חזה עוף, בוטנים ושאלוט
- סום טאם – סלט פפאיה
- מרק טום יאם , משתנה
- קארי עוף אדום / ירוק – משתנה
- סטיקי רייס
- פאד תאי / קארי ברווז ליצ'י ואננס
- בננה לוטי
*המנות משתנות מעת לעת עקב חומרי הגלם הזמינים
- תטעמו את כל חומרי הגלם התאילנדים
- תכינו בשיתוף פעולה את המנות
- תקבלו חוברת מתכונים
- תלמדו איך להכין בבית ארוחה של מסעדה
- תשבו למשתה משמח לצד בירה ויין ותאכלו את התוצרת שלכם
- תוכלו לרכוש חומרי גלם הביתה ולהכין מיד
ספרו איך היה לכם
משתתפים מספרים(3)
חוויות קולינריות מסביב לעולם NOOLA הוקמה על ידי מור מילר בשנת 2018, במטרה לחבר בין אנשים ומשמשת כמקום חווייתי וקסום בלב הוד השרון, המציע מגוון פעילויות קולינריות לחברות, ארגונים וקבוצות. מור מביאה למרכז הבמה חוויות חיים קולינריות שהחלו בבית סבתה, דרך מסעות מלאים בצבעים, ריחות וטעמים מסביב לעולם.
שלחו הודעהההודעה נשלחה בהצלחה!
Send mail failed
Please enter input field
5
הייתה סדנה פצצה, ומור סופר חמודה ונעימה והיה איתה כיף לאורך כל הזמן הזה, הכנו מנות מאוד שוות מהמטבח התאילנדי, היה ואו
5
בעלי ואני היינו בסדנא התאילנדית. היה כיף וטעים. מור מקסימה. רגועה. רואים שהיא ניהנית ואז כולם ניהנים. והיא מקצועית מאוד. למדתי המון. ומבחינה חברתית גם כיף להכיר אנשים חדשים ובסוף לאכול ולשתות ביחד
5
אין כמו המטבח התאילנדי אין, לחלוטין אחזור הביתה לשחזר את כל המנות המדהימות האלה!!!
היה כלכך טעים, וכלכך נהניתי, ממש מהמם, ומור לגמרי יצרה סדנה מהממת!