קורס בישול גורמה שאבעס- 5 מפגשים

הירקון 41, בני ברק, ישראל

כרטיס משתתפ.ת - ₪1960

בחרו מועד: ניתן לבטל ולקבל החזר עד 48 שעות לפני הפעילות

.12 |
|

קורס בישול גורמה שאבעס- 5 מפגשים

הירקון 41, בני ברק, ישראל

כרטיס משתתפ.ת - ₪1960

בחרו מועד: ניתן לבטל ולקבל החזר עד 48 שעות לפני הפעילות

חיילי מילואים שימו לב!

פעילות זו נכללת בסיוע חד פעמי במימון טיפול בגובה עד 1,500 ש”ח למשרת מילואים ובן/ת זוג.

משרת המילואים שירת 30 ימים ומעלה בצו 8 חרבות ברזל.

שימו לב שאינכם חייבים להשתמש בסיוע של ה-1500 ש"ח בבת אחת, אפשר ללכת לפעילויות שונות בזמנים שונים

תמיד אתם מחפשים גיוון בארוחות, שילובי טעמים מנצחים
מנות פרקטיות שתמיד מצליחות, מהיום יש לך את זה, בהתחייבות!

קורס בישול קצר שנותן לכם כלים מעשיים ופרקטיים, קורס מעשי מאוד בקבוצות קטנות של עד 10 משתתפים כדי שתקבלו יחס אישי ומקצועי.

קורס של 5 מפגשים של 4 שעות למפגש,
שעות הבוקר והערב, כשרות מהודרת במרכז. (בשר עופות בהכשר הרב מחפוד היתר בד"ץ)

05.01.25
12.01.25
19.01.25
26.01.25

 

מה לומדים?
כל מה שקשור לסעודה, סלטים חיים/ מבושלים, חלות, בקר, עופות, דגים, תוספות מגוונות וחותם בקינוחים….

בקורס הזה תקבלו טיפים ורעיונות לשדרוג הארוחות שלכם כמה רמות מעל….
מתאים לחובבניים ולאלו שיודעים לבשל אבל רוצים את הגיוון
מתאים לכלל המגדרים

תתחילו להתרגל למחמאות …

חתום להצלחכם
שף שי אוחנה

ספרו איך היה לכם

The maximum upload file size: 20 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

שף בינלאומי, בוגר אחד המוסדות הגדולים בארה"ב Franch Culinary Institute NYC למעלה מ-30 שנות ניסיון במגוון רשתות מובילות כשף מינהלי. התמחיתי במגוון סוגי מטבחים מה שנתן לי את יכולת הפיתוח ולהמיר חומרים לא כשרים בחומרים כשרים ולא לפגוע באיכות, בטעם ובמרקם. רואה את עבודתי כמנהל בית הספר למעלה מעשור ממש כשליחות להעביר את כל תורת הקולינריה לדור הבא בצורה פרקטית וישימה שכל אחד יכול להצליח, בהתחייבות!!! והכל מתוך יחס אישי לאורך שנים עם שיטת לימוד ייחודית שפיתחתי ובכשרות מהודרת מחכה להכיר אתכם....

    שלחו הודעה

ההודעה נשלחה בהצלחה!

Send mail failed

Please enter input field

שף בינלאומי, בוגר אחד המוסדות הגדולים בארה"ב Franch Culinary Institute NYC למעלה מ-30 שנות ניסיון במגוון רשתות מובילות כשף מינהלי. התמחיתי במגוון סוגי מטבחים מה שנתן לי את יכולת הפיתוח ולהמיר חומרים לא כשרים בחומרים כשרים ולא לפגוע באיכות, בטעם ובמרקם. רואה את עבודתי כמנהל בית הספר למעלה מעשור ממש כשליחות להעביר את כל תורת הקולינריה לדור הבא בצורה פרקטית וישימה שכל אחד יכול להצליח, בהתחייבות!!! והכל מתוך יחס אישי לאורך שנים עם שיטת לימוד ייחודית שפיתחתי ובכשרות מהודרת מחכה להכיר אתכם....

    שלחו הודעה

ההודעה נשלחה בהצלחה!

Send mail failed

Please enter input field

בסלון - כל הזכויות שמורות 2023
שליחת וואטסאפ
וואטסאפ 24/7

(מענה מחר בבוקר)

(מענה מחר בבוקר)

× שליחת הודעה