בסדנה זו נכין ביחד את הקינוחים שעליהם גדלתי כשעוד גרנו בצרפת ושעד היום אני אוהבת הכי הרבה בעולם!
נכין את הבצקים, נכיר סוגי קרמים, ביחד נרכיב וויטרינה פריזאית מושלמת!
בתוכנית
✍️ פרופיטרול או שוקולד
✍️ טארט תותים על קרם שקדים
✍️ קרם ברולה וקרמל
✍️ קרפ סוזט
✍️ שוסון או פום (תפוחים)
. קצת עלי, אם לא יצא לנו עדיין להכיר ☺️ שמי מרילין איילון ,אני מתכונאית, חוקרת אוכל עולמי, עורכת תוכן במגזיני אוכל מובילים, מייצרת סרטונים עבור מותגים ומעבירה סדנאות בישול ואפיה. ✍️תמצאו אותי באינסטגרם https://www.instagram.com/maryline.ayalon/ ✍️בפייסבוק https://m.facebook.com/profile.php?id=100042111289718 ✍️ובאתר הרשמי שלי https://maryline-ayalon.com/ 🌺בואו להצטרף לקבוצה שקטה שבה אני מעדכנת על סדנאות חדשות, הטבות ומבצעים, וגם מתכונים חדשים לחצו כאן להצטרפות https://chat.whatsapp.com/LOy2sVSr9viJuBjHJLfJG0
שלחו הודעהההודעה נשלחה בהצלחה!
Send mail failed
Please enter input field