שולחן עיראקי סדנת בישול עירקית

(5 חוות דעת - לחצו לצפייה)
רחובות, ישראל

כרטיס משתתפ.ת - ₪350
כרטיס לזוג - ₪650
כרטיס לשלושה משתתפים - ₪1000

משך הפעילות: כשלוש שעות ורבע

בחרו מועד: ניתן לבטל ולקבל החזר עד 48 שעות לפני הפעילות

.2 |
|

שולחן עיראקי סדנת בישול עירקית

(5 חוות דעת - לחצו לצפייה)
רחובות, ישראל

כרטיס משתתפ.ת - ₪350
כרטיס לזוג - ₪650
כרטיס לשלושה משתתפים - ₪1000

משך הפעילות: כשלוש שעות ורבע

בחרו מועד: ניתן לבטל ולקבל החזר עד 48 שעות לפני הפעילות

חיילי מילואים שימו לב!

פעילות זו נכללת בסיוע חד פעמי במימון טיפול בגובה עד 1,500 ש”ח למשרת מילואים ובן/ת זוג.

משרת המילואים שירת 30 ימים ומעלה בצו 8 חרבות ברזל.

שימו לב שאינכם חייבים להשתמש בסיוע של ה-1500 ש"ח בבת אחת, אפשר ללכת לפעילויות שונות בזמנים שונים

סדנת שולחן עיראקי – חוויה קולינרית של טעמים וסיפורים

מה מחכה לכם בסדנה ?
🌟 חוויית בישול אותנטית:
בואו לגלות את סודות המטבח העיראקי! יחד נלמד להכין מנות מסורתיות כמו קובה, אינטרפרטציה לסמבוסק באטווה , ומרקים שמספרים את סיפורם של דורות .

🍴 סיפורים מעבר רחוק :
במהלך הסדנה תשמעו סיפורים מרתקים על התרבות העיראקית, המנהגים, והטעמים שנשמרו לאורך השנים.

📖 חוברת מתכונים במתנה:
כל משתתף יקבל חוברת מתכונים מפורטת שתוכלו לקחת הביתה ולהמשיך להכין את המנות האהובות.

🍹 פינת קפה ופינוקים :
בסיום הבישול, נשב יחד סביב שולחן עיראקי מסורתי, נטעם את המנות שהכנו .

למי הסדנה מתאימה?
✅ לקבוצות חברים שמחפשים חוויה גיבושית מיוחדת
✅ למשפחות שרוצות לבלות יחד סביב המטבח
✅ לכל חובבי האוכל שרוצים ללמוד על מטבח עשיר וטעים

פרטים נוספים:
משך הסדנה: כ-3 שעות
📍 מיקום: רחובות
👩‍🍳 מספר משתתפים: עד 15 איש

בואו להיות חלק מחוויה קולינרית עשירה בטעמים, סיפורים ומסורת !

שף דוד הוא אחד השפים המובילים בישראל בתחום המטבח המסורתי , כאשר הייחודיות שלו טמונה בשימור ובחידוש המורשת הקולינרית של המטבח היהודי-עיראקי. כרמי, הידוע בשילוב מדויק בין טעמים אותנטיים לפרשנויות מודרניות, מעלה על נס את התרבות והסיפורים שעיצבו את המטבח המיוחד הזה לאורך השנים . שורשים ובית כרמי נולד וגדל בבית מלא טעמים וניחוחות, שבו המטבח היה מרכז החיים המשפחתיים. בהשראת סבא רבא שלו, שעלה מעיראק, דוד יצא למסע לחקר המתכונים שעברו מדור לדור. כבר מגיל צעיר גילה את אהבתו למטבח והתחבר למנות כמו קובה, טבית וסמבוסק, שממשיכות ללוות אותו עד היום. קצת עליו "דרכי בעולם הקולינריה החלה בשירות הצבאי," מספר כרמי, "אך אני זוכר את עצמי כבר בגיל קטן מסתקרן ומבלה את זמני בשווקים." ברבות השנים צבר ניסיון משמעותי כשף במלונות, ובין היתר כיהן כשף של אחת מקבוצות המלונות המובילות בישראל, שבה ניהל קומפלקסים שכללו מספר מסעדות וצוותים גדולים של טבחים. בשנים האחרונות פועל כרמי כשף פרטי וכמנחה סדנאות בישול עיראקיות . כרמי מדגיש את הקשר המיוחד שלו לבצקי הקובה ולמרקים העיראקיים, ומספר כי בשנים האחרונות הקדיש זמן רב לחקר תרבות יהודי עיראק ומתכוניה המסורתיים. מובילים את המטבח העיראקי קדימה כרמי לא רק שומר על המסורת, אלא גם מחדש אותה. הוא משלב מרכיבים מודרניים ושיטות בישול מתקדמות תוך שמירה על המהות והטעמים האותנטיים של המטבח העיראקי. כך הוא מצליח לגעת בליבם של סועדים ותיקים, המזהים את הטעמים מבית סבתא, לצד דור צעיר שמתאהב במנות הקלאסיות בזכות פרשנותו הייחודית . ספר הבישול "שולחן עיראקי" הפרויקט המרכזי של כרמי בשנים האחרונות הוא ספר הבישול "שולחן עיראקי", המשלב מתכונים מסורתיים לצד סיפורים אישיים ותובנות היסטוריות על המטבח היהודי-עיראקי . הספר אינו רק מדריך קולינרי, אלא גם מסע תרבותי והיסטורי, שבו מתגלים השפעות של המטבח הלבנטיני על המטבח העיראקי והתאמתו למטבח הישראלי. בספר משתתפים גם דמויות בולטות בתרבות הישראלית, כמו יוסי אלפי , רוני סומק וקובי פרג', שחולקים זיכרונות ותובנות על המנות והמסורת . בנוסף, הספר כולל פרק ייחודי המוקדש לקולינריה העיראקית במבט בינלאומי, עם כתבות של בלוגרים ואנשי מקצוע על יעדים קולינריים היסטוריים בעיראק . מעבר לספר : סדנאות ושיתופי פעולה מלבד הכתיבה והבישול, כרמי מקדיש מזמנו להעברת סדנאות בישול, שבהן הוא מלמד את רזי המטבח העיראקי ומחבר את משתתפיו למורשת העשירה . בנוסף, הוא משתף פעולה עם חברות ומותגים בתחום המזון , ומשלב חדשנות קולינרית עם המסורת . מורשת וחזון לשף דוד כרמי יש מטרה ברורה: לשמר את המטבח העיראקי כגשר תרבותי בין דורות, להנציח את מורשת המשפחה והקהילה, ולהביא את הטעמים והסיפורים הללו לקדמת הבמה הישראלית והעולמית. באמצעות השילוב של מסורת, חדשנות ואהבה עמוקה לאוכל, כרמי הופך כל ביס למסע בזמן ולחיבור עם שורשים עמוקים. סיכום שף דוד כרמי אינו רק שף, אלא שגריר של תרבות וטעמים. עבודתו, בין אם במטבח, בספרות או בסדנאות, מחברת אנשים למורשת קולינרית עשירה ומעוררת השראה. הטעמים שהוא יוצר הם לא רק חגיגה לחיך, אלא גם מסר של חיבור וזיכרון.

    שלחו הודעה

ההודעה נשלחה בהצלחה!

Send mail failed

Please enter input field

שף דוד הוא אחד השפים המובילים בישראל בתחום המטבח המסורתי , כאשר הייחודיות שלו טמונה בשימור ובחידוש המורשת הקולינרית של המטבח היהודי-עיראקי. כרמי, הידוע בשילוב מדויק בין טעמים אותנטיים לפרשנויות מודרניות, מעלה על נס את התרבות והסיפורים שעיצבו את המטבח המיוחד הזה לאורך השנים . שורשים ובית כרמי נולד וגדל בבית מלא טעמים וניחוחות, שבו המטבח היה מרכז החיים המשפחתיים. בהשראת סבא רבא שלו, שעלה מעיראק, דוד יצא למסע לחקר המתכונים שעברו מדור לדור. כבר מגיל צעיר גילה את אהבתו למטבח והתחבר למנות כמו קובה, טבית וסמבוסק, שממשיכות ללוות אותו עד היום. קצת עליו "דרכי בעולם הקולינריה החלה בשירות הצבאי," מספר כרמי, "אך אני זוכר את עצמי כבר בגיל קטן מסתקרן ומבלה את זמני בשווקים." ברבות השנים צבר ניסיון משמעותי כשף במלונות, ובין היתר כיהן כשף של אחת מקבוצות המלונות המובילות בישראל, שבה ניהל קומפלקסים שכללו מספר מסעדות וצוותים גדולים של טבחים. בשנים האחרונות פועל כרמי כשף פרטי וכמנחה סדנאות בישול עיראקיות . כרמי מדגיש את הקשר המיוחד שלו לבצקי הקובה ולמרקים העיראקיים, ומספר כי בשנים האחרונות הקדיש זמן רב לחקר תרבות יהודי עיראק ומתכוניה המסורתיים. מובילים את המטבח העיראקי קדימה כרמי לא רק שומר על המסורת, אלא גם מחדש אותה. הוא משלב מרכיבים מודרניים ושיטות בישול מתקדמות תוך שמירה על המהות והטעמים האותנטיים של המטבח העיראקי. כך הוא מצליח לגעת בליבם של סועדים ותיקים, המזהים את הטעמים מבית סבתא, לצד דור צעיר שמתאהב במנות הקלאסיות בזכות פרשנותו הייחודית . ספר הבישול "שולחן עיראקי" הפרויקט המרכזי של כרמי בשנים האחרונות הוא ספר הבישול "שולחן עיראקי", המשלב מתכונים מסורתיים לצד סיפורים אישיים ותובנות היסטוריות על המטבח היהודי-עיראקי . הספר אינו רק מדריך קולינרי, אלא גם מסע תרבותי והיסטורי, שבו מתגלים השפעות של המטבח הלבנטיני על המטבח העיראקי והתאמתו למטבח הישראלי. בספר משתתפים גם דמויות בולטות בתרבות הישראלית, כמו יוסי אלפי , רוני סומק וקובי פרג', שחולקים זיכרונות ותובנות על המנות והמסורת . בנוסף, הספר כולל פרק ייחודי המוקדש לקולינריה העיראקית במבט בינלאומי, עם כתבות של בלוגרים ואנשי מקצוע על יעדים קולינריים היסטוריים בעיראק . מעבר לספר : סדנאות ושיתופי פעולה מלבד הכתיבה והבישול, כרמי מקדיש מזמנו להעברת סדנאות בישול, שבהן הוא מלמד את רזי המטבח העיראקי ומחבר את משתתפיו למורשת העשירה . בנוסף, הוא משתף פעולה עם חברות ומותגים בתחום המזון , ומשלב חדשנות קולינרית עם המסורת . מורשת וחזון לשף דוד כרמי יש מטרה ברורה: לשמר את המטבח העיראקי כגשר תרבותי בין דורות, להנציח את מורשת המשפחה והקהילה, ולהביא את הטעמים והסיפורים הללו לקדמת הבמה הישראלית והעולמית. באמצעות השילוב של מסורת, חדשנות ואהבה עמוקה לאוכל, כרמי הופך כל ביס למסע בזמן ולחיבור עם שורשים עמוקים. סיכום שף דוד כרמי אינו רק שף, אלא שגריר של תרבות וטעמים. עבודתו, בין אם במטבח, בספרות או בסדנאות, מחברת אנשים למורשת קולינרית עשירה ומעוררת השראה. הטעמים שהוא יוצר הם לא רק חגיגה לחיך, אלא גם מסר של חיבור וזיכרון.

    שלחו הודעה

ההודעה נשלחה בהצלחה!

Send mail failed

Please enter input field

בסלון – מה עושים היום? גלו סדנאות, הופעות וחוויות מיוחדות בסלון הקרוב אליכם!

שעות פעילות
ימים א-ה 9:00-18:00
יום שישי 9:00-13:00

עקבו אחרינו

בסלון - כל הזכויות שמורות 2025
שליחת וואטסאפ
וואטסאפ 24/7

(מענה מחר בבוקר)

(מענה מחר בבוקר)

× שליחת הודעה