סדנת בישול יפני ביתי של טעם של בית יפני (ניתן להזמין סדנא טבעונית/ללא גלוטן ו/או סדנא פרטית בתאריך עפ"י בחירתכם)

(16 חוות דעת - לחצו לצפייה)
א.ד. גורדון 17, חיפה, ישראל

כרטיס ילד - ₪300
כרטיס משתתפ.ת - ₪480
כרטיס זוגי - ₪960

בחרו מועד: ניתן לבטל ולקבל החזר עד 48 שעות לפני הפעילות

21.2 |
שישי | 13:00

סדנת בישול יפני ביתי של טעם של בית יפני (ניתן להזמין סדנא טבעונית/ללא גלוטן ו/או סדנא פרטית בתאריך עפ"י בחירתכם)

(16 חוות דעת - לחצו לצפייה)
א.ד. גורדון 17, חיפה, ישראל

כרטיס ילד - ₪300
כרטיס משתתפ.ת - ₪480
כרטיס זוגי - ₪960

בחרו מועד: ניתן לבטל ולקבל החזר עד 48 שעות לפני הפעילות

חיילי מילואים שימו לב!

פעילות זו נכללת בסיוע חד פעמי במימון טיפול בגובה עד 1,500 ש”ח למשרת מילואים ובן/ת זוג.

משרת המילואים שירת 30 ימים ומעלה בצו 8 חרבות ברזל.

שימו לב שאינכם חייבים להשתמש בסיוע של ה-1500 ש"ח בבת אחת, אפשר ללכת לפעילויות שונות בזמנים שונים

הארוחה היפנית הביתית –  בין אם מדובר בארוחת בוקר, צהריים, או ערב – נקראת Ichi-Ju San-Sai או "מרק אחד-שלוש תוספות", ובהכנתה, היפנים מקפידים מזה מאות בשנים, על הקודים המסורתיים ליצירת ארוחות מאוזנות ובריאות, המשלבות בין חלבונים, ויטמינים, ומינרלים, עשירות בסיבים, טעימות – וחשוב לא פחות – יפות לעין. ארוחה המבוססת על הקוד של "מרק אחד-שלוש תוספות", מורכבת מקערית אורז מאודה ודביק, וקערית של חמוצים (המספקים אתנחתא בין הטעמים ופרוביוטיקה טבעית), קערית מרק (מרק מִיסוֹ או מרק ציר יפני "דַאשִי" צלול), ושלוש תוספות; אחת של חלבון (בקר / עוף / דגים / טופו), ושתי מנות (אחת מוגשת חמה והשניה קרה) של ירקות עונתיים, אצות, קטניות, פטריות, וירקות שורש עונתיים. התוספות השונות תלויות בעונות השנה, וגם היום כאשר ירקות ופירות זמינים כל השנה, ניתן כבוד רב לתבשילים המבוססים על מוצרים עונתיים, ומחשבה רבה מוקדשת ליצירת ארוחה מגוונת מבחינת המרכיבים, הטעמים, ושיטות ההכנה.

את התפריט נבחר יחדיו על פי מה שניתן למצוא בחנויות בארץ, על פי העונה ומה שזמין בשווקים, ועל פי מנת החלבון שאתם רוצים לבשל, תוך התאמה לאלרגיות, רגישויות שונות למזון, וכמובן צמחונות, או טבעונות; במהלך הסדנא, תוך כדי שאנחנו חותכים, מחמיצים, מבשלים, מאדים, מתבלים, ומבשלים יחדיו את 6 המאכלים המסורתיים שבחרתם עבור הסדנא שלכם, אלמד אתכם שיטות הכנה ייחודיות, אסביר ואפשט את דרכי התיבול וההגשה היפניות המרתקות, ואספר לכם על עשר השנים בהן חייתי כסטודנטית ביפן ועל עולם העסקים הישראלי-יפני וחיי כאשת עסקים על הקו, מאז שחזרתי לארץ בסוף שנת 2000.

בתום ההכנות, נאכל את המטעמים שבישלנו בכלי האוכל היפנים שלי, נטעם מעט סאקה, נלגום מעט מליקר השזיפים היפני המתקתק שאני מכינה כל קיץ, ונקנח ברולדת מאצ'ה ירקרקה שאני מכינה מראש, לצד ספל תה יפני חם.

מספר ימים לאחר הסדנא תקבלו ספרון מתכונים דיגיטלי מצולם על מנת שתוכלו להכין את אותן מנות בבית.

עלות הסדנא לאדם בסדנא פתוחה לקהל (עד 6 משתתפים) היא 480₪.
עלות סדנא פרטית/זוגית לאדם: 480₪.
עלות לילדים/נוער (2~15): 300₪.

קוֹן-נִיצִ'י-וָוה, שמי יפעת ורד, בשלנית אוכל יפני ביתי כבר 34 שנים, ויפנולוגית עסקית, יועצת, מגשרת, מלווה ומדריכה חברות ישראליות הרוצות להצליח ביפן. לפני 6 שנים, הקמתי את טעם של בית יפני, סדנאות בישול יפני ביתי אצלי בבית בחיפה לאחר שחברה טובה וקולגה שאירחתי הכריזה ש"יפעת-סאן, את מבשלת אוכל יפני יותר טעים מאמא שלי, ואמא שלי יפנית! הגיע הזמן שתעשי עם זה משהו...". מאז, קרוב לאלף איש התאהבו גם הם באוכל היפני הביתי שלמדו לבשל אצלי. הגעתי ליפן כאישה צעירה בשנת 1991 והתאהבתי באנשים, בשפה, במוסיקה, ובאוכל, ובמהלך עשר השנים בהן חייתי ביפן, למדתי יפנית, סיימתי תואר בלימודים בינלאומיים ומנהל עסקים, עבדתי בחברה יפנית, וכמובן שטעמתי, בישלתי, ו"שנוררתי" מתכונים יפנים ביתיים ומסורתיים מהמורות שלי ליפנית, מאימהות יפניות אצלן התארחתי, ומחברותי היפניות. את התבשילים שלמדתי להכין הכנתי עבור בן זוגי היפני, חברי ללימודים ביפן – תלמידים זרים כמוני אותם הייתי מזמינה למסיבות ביתיות בדירה הקטנטונת שלי בפרבר קרוב לטוקיו, ומאז חזרתי לארץ בסוף שנת 2000 עבור משפחתי וחברי. הכנת ארוחה יפנית אוטנטית, טעימה, ועשירה במרכיבים יפניים שלשמחתי היום ניתן למצוא די בקלות בארץ, אינה משימה מסובכת! וכיפנולוגית שאוהבת לספר על יפן, אני מאוד נהנית להסביר את שיטות הבישול, התיבול, וההכנה הפשוטים, אך מדויקים של הבישול היפני, ומלאת סיפוק כשהאורחים שחוזרים הביתה עם ספר מתכונים מפורט, מכינים את המנות שלמדו להכין, ומשתפים אותי בתמונות של המנות שהכינו בביתם. את התפריט לארוחה היפנית המורכבת מ-6 מנות, האורחים בוחרים מראש על פי העדפות, רגישויות, ואלרגיות, ואני מתאימה את המנות השונות לעונות השנה והמרכיבים הזמינים בארץ. בנוסף למרק המיסו שאיתו אני מקבלת את האורחים - תוך כדי טעימות סאקה עדין, וליקר שזיפים יפני מתקתק אותו אני מכינה כל קיץ - האורחים מכינים - מנת אורז דביק, חמוצים יפנים מהירים, מנת חלבון אותה בחרו (בקר/פרגיות/דגים/טופו), מרק "צלול" בודהיסטי, מנת ירק המוגשת קרה ומנת ירק המוגשת חמה - ואנחנו מתיישבים יחדיו לאכול את המנות הטעימות בכלים יפנים עדינים ויפיפיים, ומקנחים בקינוח יפני שאני מכינה מראש, לצד ספל תה יפני ירוק. אני מזמינה אתכם להכיר ולהתאהב גם כן במטבח היפני הביתי.

    שלחו הודעה

ההודעה נשלחה בהצלחה!

Send mail failed

Please enter input field

קוֹן-נִיצִ'י-וָוה, שמי יפעת ורד, בשלנית אוכל יפני ביתי כבר 34 שנים, ויפנולוגית עסקית, יועצת, מגשרת, מלווה ומדריכה חברות ישראליות הרוצות להצליח ביפן. לפני 6 שנים, הקמתי את טעם של בית יפני, סדנאות בישול יפני ביתי אצלי בבית בחיפה לאחר שחברה טובה וקולגה שאירחתי הכריזה ש"יפעת-סאן, את מבשלת אוכל יפני יותר טעים מאמא שלי, ואמא שלי יפנית! הגיע הזמן שתעשי עם זה משהו...". מאז, קרוב לאלף איש התאהבו גם הם באוכל היפני הביתי שלמדו לבשל אצלי. הגעתי ליפן כאישה צעירה בשנת 1991 והתאהבתי באנשים, בשפה, במוסיקה, ובאוכל, ובמהלך עשר השנים בהן חייתי ביפן, למדתי יפנית, סיימתי תואר בלימודים בינלאומיים ומנהל עסקים, עבדתי בחברה יפנית, וכמובן שטעמתי, בישלתי, ו"שנוררתי" מתכונים יפנים ביתיים ומסורתיים מהמורות שלי ליפנית, מאימהות יפניות אצלן התארחתי, ומחברותי היפניות. את התבשילים שלמדתי להכין הכנתי עבור בן זוגי היפני, חברי ללימודים ביפן – תלמידים זרים כמוני אותם הייתי מזמינה למסיבות ביתיות בדירה הקטנטונת שלי בפרבר קרוב לטוקיו, ומאז חזרתי לארץ בסוף שנת 2000 עבור משפחתי וחברי. הכנת ארוחה יפנית אוטנטית, טעימה, ועשירה במרכיבים יפניים שלשמחתי היום ניתן למצוא די בקלות בארץ, אינה משימה מסובכת! וכיפנולוגית שאוהבת לספר על יפן, אני מאוד נהנית להסביר את שיטות הבישול, התיבול, וההכנה הפשוטים, אך מדויקים של הבישול היפני, ומלאת סיפוק כשהאורחים שחוזרים הביתה עם ספר מתכונים מפורט, מכינים את המנות שלמדו להכין, ומשתפים אותי בתמונות של המנות שהכינו בביתם. את התפריט לארוחה היפנית המורכבת מ-6 מנות, האורחים בוחרים מראש על פי העדפות, רגישויות, ואלרגיות, ואני מתאימה את המנות השונות לעונות השנה והמרכיבים הזמינים בארץ. בנוסף למרק המיסו שאיתו אני מקבלת את האורחים - תוך כדי טעימות סאקה עדין, וליקר שזיפים יפני מתקתק אותו אני מכינה כל קיץ - האורחים מכינים - מנת אורז דביק, חמוצים יפנים מהירים, מנת חלבון אותה בחרו (בקר/פרגיות/דגים/טופו), מרק "צלול" בודהיסטי, מנת ירק המוגשת קרה ומנת ירק המוגשת חמה - ואנחנו מתיישבים יחדיו לאכול את המנות הטעימות בכלים יפנים עדינים ויפיפיים, ומקנחים בקינוח יפני שאני מכינה מראש, לצד ספל תה יפני ירוק. אני מזמינה אתכם להכיר ולהתאהב גם כן במטבח היפני הביתי.

    שלחו הודעה

ההודעה נשלחה בהצלחה!

Send mail failed

Please enter input field

בסלון - כל הזכויות שמורות 2023
שליחת וואטסאפ
וואטסאפ 24/7

(מענה מחר בבוקר)

(מענה מחר בבוקר)

× שליחת הודעה