ערב מקורי על מזון-האלים, השוקולד, בו נשלב “גוף ונפש” – הכנת פרלינים והרצאה על מדע השוקולד.
יעל: נתנסה בהכנת פרלינים, משלב טמפרור השוקולד, יציקה לתבניות, מילוי, סגירה וטעימה. נגלה מה הופך פרלין למוצלח בשילוב טעם, מרקם וסוג השוקולד. נרכוש כלים איתם נוכל לעבוד עם שוקולד- גם בבית.
נעמי: נדבר על מסעו של פול הקקאו מהעץ לטבלת השוקולד המוכנה, ההבדלים בין השוקולדים השונים בחנות, מדוע הפרלינים מבריקים ולמה נוצרים כתמים לבנים על שוקולד ישן, מדוע שוקולד עושה לנו מצב-רוח טוב כל-כך, ומהו עתיד השוקולד.
ד"ר נעמי זיו - כימאית שאוהבת לבשל, ובשלנית שאוהבת כימיה. בבלוג "מדע בצלחת" אני כותבת על התהליכים המדעיים שמתרחשים בעת הכנה, עיבוד ובישול של האוכל ומרצה בנושא, מעל 14 שנים. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - יעל סינה- אמנית, יוצרת, שוקולטיירית, מנחה סדנאות בתחומי יצירה, אמנות, שוקולד, ומה שביניהם. תחום האמנות הביא אותי לחזור לאהבה ישנה חדשה שלי, הכנת פרלינים, שהם מבחינתי השילוב המושלם בין אוכל לאמנות.
שלחו הודעהההודעה נשלחה בהצלחה!
Send mail failed
Please enter input field