בואו ללמוד, לטעום וליהנות מחוויה קולינרית שתהדהד אחר כך שתבשלו לבני משפחה וחברים ותקצרו שפע של מחמאות.
אז מה תלמדו ותאכלו ותאכלו בסדנה?
-
פיצה מרגריטה בטאבון על אבן שמוט עם רוטב פומדורו ביתי, גבינת מוצרלה ותוספות לבחירה: זיתים, פטריות פורטובלו ועוד, בצל סגול, גבינה בולגרית, פלפלים קלויים ועוד.
-
פולנטה נימוחה עם פטריות צלויות
-
סלט פנצ'נלה מרענן – עגבניות, פלפלים קלויים, עלי סלנובה ועוד דברים טובים.
-
רביולי ריקוטה ברוטב פסטו
-
קינוח טירמיסו ללא גלוטן עם עוגיות אמרטי ממש כמו באיטליה
למטבח האיטלקי נחשפתי לפני 44 שנה, כילדה קטנה. את שנותיי הראשונות העברתי בגנואה שבדרום איטליה, כבר אז אהבתי את המאכלים של האיטלקים, בעיקר את הפוקצ'ה הטעימה.
ב-16 השנים האחרונות אני גם מלמדת בישול איטלקי, הנשען על חומרי גלם איכותיים אך פשוטים כגון:
שמן זית, קמח דורום, גבינות, עגבניות, פטריות, זיתים ועוד.
בין המנות הפופולאריות שישראלים אוהבים מככבת כמובן הפיצה, אחריה פסטה על שלל צורותיה ואיך אפשר בלי הקינוחים הפשוטים והטעימים להפליא שהאיטלקים אוהבים.


















משתתפים מספרים(2)
ספרו איך היה לכם

שפית ויועצת קולינארית עם ותק וניסיון של 26 שנים, מתוכן ב 16 שנים האחרונות מנחת קורסים וסדנאות בישול ממגוון המטבחים. מתמחה בבשרים, דגים, עופות, מטבח איטלקי, מטבחים אסיאתיים, אומנות הכנת הדים סאם, מטבח הודי, מטבח צרפתי. מנחה סדנאות לקהל הרחב ומארחת אצלי על הגג ביתי המעוצב והיפה בפתח תקווה. אופציה לקביעת סדנאות פרטיות לחגיגות ימי הולדת וגיבוש לעובדים.
שלחו הודעהההודעה נשלחה בהצלחה!
Send mail failed
Please enter input field
5
סדנה שהיא ואו, מושקעת, איכותית, כלכך נהננו מאילה והיה ניכר שהיא יודעת מה היא עושה ונותנת את הנשמה שלה!
תודה רבה
5
סגרנו את הסדנה לקבוצה מעבודה והיה סופר חוויתי ומגבש…
אילה השפית המחוננת לימדה אותנו את רזי המטבח האיטלקי והיה תענוג לחך. כולם לא הפסיקו לדבר על האוכל ועל האווירה…נזכור את הסדנה הזאת לעוד זמן רב…