שעות פעילות
ימים א-ה 9:00-18:00
יום שישי 9:00-13:00
חיילי מילואים שימו לב!
פעילות זו נכללת בסיוע חד פעמי במימון טיפול בגובה עד 1,500 ש”ח למשרת מילואים ובן/ת זוג.
משרת המילואים שירת 30 ימים ומעלה בצו 8 חרבות ברזל.
שימו לב שאינכם חייבים להשתמש בסיוע של ה-1500 ש"ח בבת אחת, אפשר ללכת לפעילויות שונות בזמנים שונים
הסושי אשר נהיה פופולרי מאד בעולם המערבי, מקורו במטבח היפני, בימינו ניתן למצוא סושי כמעט בכל פינה. לאחר ה"מערביזציה" שעבר, הפך הסושי לעולם קולינרי בפני עצמו.
בסדנת סושי נלמד לטפל ולבשל אורז, לגלגל את האצות, נלמד ונטעם ניגירי, נרכיב רולים מסוגים שונים [הוסו-מאקי(דק), אורה-מאקי(אינסייד-אאוט) ופוטו-מאקי(עבה)].
הסדנה לימודית ומעשית, כאשר המשתתפים בה מכינים את המנות בעצמם.
תפריט הסדנה :
הוסו-מאקי "רול דק"
אורמאקי "רול אינסייד אאוט"
פוטומאקי "רול עבה"
ניגירי

הקמנו את סקולינרי בכדי להפגיש בין מיטב השפים והקונדיטורים לחובבי הקולינריה במסגרת סדנאות מגוונות. אצלנו תפגשו טעמים שלא היכרתם ותרכשו ידע מקצועי, תוך כדי בילוי עם אנשים מעניינים, לגימת יין באווירת מטבחי ארצות אקזוטיות או מטבחי שף מודרניים. מתחם הסדנאות שלנו תוכנן ונבנה במיוחד, בהשקעה יוצאת דופן, לקיום סדנאות בישול. הייחודי מסוגו בכל אזור הצפון המציע סדנאות מגוונות לקהל הרחב וארועים פרטיים ועסקיים על בסיס יומי. תמצאו אותנו ליד קיבוץ יגור, למרגלות המזרחים והתלולים של הר הכרמל, במיקום פסטורלי מול מטע עצי זית. נוף ההר המרהיב נשקף דרך חלונות המתחם. נשמח לצאת איתכם למסע קולינרי!
שלחו הודעהההודעה נשלחה בהצלחה!
Send mail failed
Please enter input field
5
מעולה!
5
היה מבנה ומלמד. חוויה טעימה שננסה ליישם מה שלמדנו גם בבית
5
הזמנתי לאישתי את הסדנה, היא הייתה מאוד מרוצה ומסופקת מהחוויה
5
היה כיף, למדנו, אכלנו, שתינו יין, אוכל וחוויה, מומלץ
5
טעים ומושלם…. הסברים מעניינים ומחדשים
3
היה מעניין. לטעמי הוקצה יותר מידיי זמן להסברים ופחות מידיי לתרגול. ללא ספק מקצועי, מאובזר כראוי, מזמין וטעים.
5
לחלוטין אומנות! למדנו על כל רזי המטבח וגם אכלנו את כל מה שיצרנו, תענוג וחווייתי!
5
סדנת סושי מדהימה שמכינים את כל המתכונים מההתחלה עד הסוף והכל בהדרכת השף שהיה מקסים ולבבי