סדנת שוקולד חווייתית ומעשית המתחילה בהסבר תיאורטי על מקורות הקקאו, השוקולד ומה יש בשוקולד שגורם לנו להתמכר אליו.
המשתתפים יכירו טכניקות עבודה עם שוקולד והסברים על טכניקות שונות לטימפרור שוקולד.
המשתתפים ילמדו על – עבודה עם שוקולד מריר, שוקולד חלב ושוקולד לבן – גולמיים .
נשתמש בשוקולד בלגי איכותי ונלמד איך מכינים מוצרים שונים משוקולד!
התנסות בטמפרור שוקולד מעשי על ידי המשתתפים בשיטת ההזרעה
טראפלס שוקולד בהדגמת השוקולטייר.
שני סוגי פרלינים -מעשי על ידי המשתתפים שיתנסו בעמדת שוקולטייר לסירוגין.
פרלין שוקולד לבן במילוי של קרם מקלות ווניל וליקר תפוזים
פרלין שוקולד מריר במילוי גנאש קפה בלו מאונטיין ארומטי
חטיף שוקולד קראנץ המורכב ממיקס אגוזים וטופי בציפוי שוקולד בלגי איכותי
המשתתפים יסיימו את הסדנה עם טעימת פרי מעשייהם, כל משתתף יעבוד עם כ250 גר' שוקולד.




משתתפים מספרים(3)
ספרו איך היה לכם

הקמנו את סקולינרי בכדי להפגיש בין מיטב השפים והקונדיטורים לחובבי הקולינריה במסגרת סדנאות מגוונות. אצלנו תפגשו טעמים שלא היכרתם ותרכשו ידע מקצועי, תוך כדי בילוי עם אנשים מעניינים, לגימת יין באווירת מטבחי ארצות אקזוטיות או מטבחי שף מודרניים. מתחם הסדנאות שלנו תוכנן ונבנה במיוחד, בהשקעה יוצאת דופן, לקיום סדנאות בישול. הייחודי מסוגו בכל אזור הצפון המציע סדנאות מגוונות לקהל הרחב וארועים פרטיים ועסקיים על בסיס יומי. תמצאו אותנו ליד קיבוץ יגור, למרגלות המזרחים והתלולים של הר הכרמל, במיקום פסטורלי מול מטע עצי זית. נוף ההר המרהיב נשקף דרך חלונות המתחם. נשמח לצאת איתכם למסע קולינרי!
שלחו הודעהההודעה נשלחה בהצלחה!
Send mail failed
Please enter input field
5
ואו ואו ואו
היה מהמם, התנסינו בהרבה שיטות ומגוון מתכונים מגניבים שכל אחד יאהב
ממליצים בחום היה תענוג
5
הסדנה הזאת הייתה מדהימה, נחשפנו לשיטות וטכניקות שונות ליצירת שוקולד בצורות, צבעים וטעמים שונים
מומלץ בטירוף וגם המקום עצמו מאוד מרשים ויפה
5
סדנה אליפות ואו! הקונדיטור היה סופר מעניין ומלמד ויצאנו משם עם מלא שוקולדים שזה היה ממש כיף
ממש תענוג