המזרח הרחוק מביא את הטעמים מיוחדים לצלחת של אוהבי אוכל אסייאתי , בסדנה שלנו ניתן לכם סיור בהאנוי , בנקוק ,וטוקיו …
החל ממרקים מיוחדים ופשוטים להכנה , תבלינים ,עשבי תיבול וירקות טריים.
מה שהכי חשוב , ננגיש לכם את המנות להכנה במטבח הבייתי שלכם .
-
נאמס-ספרינג רול מטוגן קריספי במילוי עוף-מנת הדגל של ויאטנם
-
יאם סום או-סלט פומלה- מנה קלאסית מהמטבח התאילנדי
-
אגאדשי טופו-קוביות טופו עטופות בציפוי פריך עם רוטב עשיר ועז טעמים- אגדה יפנית
-
מרק פו ויאטנמי-עם תבלינים חמים-ארומטי, מתקתק ומנחם בטירוף
-
פאד קאפאו-בשר טחון מתובל ומוקפץ עם אורז לבן וביצת עין- הכי פופולרי ברחובות תאילנד
- פודינג קוקוס עם למון גראס פירות ובוטנים מסוכרים- מהחוף של קוסמוי
חברים בבקשה לא לשכוח, שבנוסף לכל האוכל שבסדנה הסדנאות שלנו נפתחות תמיד בקבלת פנים (משתנה בהתאם לסוג הסדנה) הכוללת:
פוקצ'ות טריות
חמוצים
מטבלים
יינות לבנים ואדומים ללא הגבלה
לימונדה קרה
פינת אספרסו עשירה ותה.
אנחנו הבית בו הלקוחות שלנו מגשימים את החלומות שלהם. אנחנו אוהבים אוכל, אוהבים לארח ואוהבים אנשים. אנחנו חושבים ומאמינים שאוכל הוא הבסיס לכל. שהוא מזין ומשמח ומענג וממיס לבבות ושובר חומות. אנחנו גם די משוכנעים שסביב שולחן אחד מלא וגדוש בתבשילים ובמטעמים, מרבית בעיות העולם היו נפתרות. אנחנו שמים את האוכל, את הכנתו במרכז העניינים. דרכם אנחנו יודעים לייצר חוויות, חד פעמיות ובלתי נשכחות, לארח ולגבש. אנחנו מתמחים באירועים לקהל העסקי כמו גם לקהל פרטי ויש לנו ניסיון של כ-20 שנה בכך. מניסיוננו, חוויות קולינריות משותפות הן אחת הדרכים הכי אפקטיביות וכיפיות ליצירת גיבוש במקום עבודה, להזנקת המוטיבציה והמצויינות גם מבלי להכריז על כך. חוויות שכאלה הן דרך נפלאה לחדד את כל הטעמים והחושים של האנשים שסביבכם, לשמח, לענג, להמיס לבבות ולשבור חומות. אנחנו מזמינים אתכם לבוא, לטעום ולקחת ביס, קטן או גדול, באחת החוויות הייחודיות שאנחנו מציעים ביפו – תל אביב (לעד 150 משתתפים). האירועים, הסדנאות והחוויות שאנחנו מייצרים נעשים באווירה משפחתית, חמה ואינטימית. הצטרפו אלינו ויחד נבשל חוויות מדהימות!
שלחו הודעהההודעה נשלחה בהצלחה!
Send mail failed
Please enter input field