הסדנה כשרה בהשגחת מועצה דתית זבולון
סוג הסדנה: סדנת בשר פרונטלית – חווית בשר המלווה הסברים מעמיקים, למידה וצפיה בהדגמות. בסופה המשתתפים נהנים מארוחת בשרים מיוחדת.
תפריט הסדנה:
נתח בריסקט – בעישון פתוח בנגיעות ברביקיו וחלפיניו מוחמץ
שייטל – בקראסט מלח קרבון ושום
סטייק אנטריקוט – מנתח משובח
הנצלה על גחלי קארבצ'ו בלנקו
יין חופשי
סלט אורוגולה ואייסברג בויניגרט הדרים תפוא אפוי בשמן זית, מלח צ'ילי וטימין






משתתפים מספרים(4)
ספרו איך היה לכם

הקמנו את סקולינרי בכדי להפגיש בין מיטב השפים והקונדיטורים לחובבי הקולינריה במסגרת סדנאות מגוונות. אצלנו תפגשו טעמים שלא היכרתם ותרכשו ידע מקצועי, תוך כדי בילוי עם אנשים מעניינים, לגימת יין באווירת מטבחי ארצות אקזוטיות או מטבחי שף מודרניים. מתחם הסדנאות שלנו תוכנן ונבנה במיוחד, בהשקעה יוצאת דופן, לקיום סדנאות בישול. הייחודי מסוגו בכל אזור הצפון המציע סדנאות מגוונות לקהל הרחב וארועים פרטיים ועסקיים על בסיס יומי. תמצאו אותנו ליד קיבוץ יגור, למרגלות המזרחים והתלולים של הר הכרמל, במיקום פסטורלי מול מטע עצי זית. נוף ההר המרהיב נשקף דרך חלונות המתחם. נשמח לצאת איתכם למסע קולינרי!
שלחו הודעהההודעה נשלחה בהצלחה!
Send mail failed
Please enter input field
5
סדנה מושלמת לקרניבורים כמוני וכמו חברים שלי! נתחים באמת איכותיים, במטבח איכותי עם שף מדהים
5
יופי של סדנה. המקום מסודר, נקי ויפה. הרבה טיפים חשובים, רכישת ידע מצויינת. הסברים ברורים. אכילת בשרים מצויינים.
נהניתי מאד.
5
סדנה שאתם הולכים ללמוד בא המון! זה היה מרתק, כל השיטות והסוגים והצורות של הבשר וההכנה שלו, היה מרתק ומשובח
ממליץ ממש לכל הקרניבורים, לא תתחרטו, בהבטחה
5
מי שאוהב בשר, זו הסדנה בשבילו!!!! למדנו טכניקות חדשות, הבשרים היו מעולים ובאמת היה תענוג צרוף.
ממליצים מאוד….