שעות פעילות
ימים א-ה 9:00-18:00
יום שישי 9:00-13:00
חיילי מילואים שימו לב!
פעילות זו נכללת בסיוע חד פעמי במימון טיפול בגובה עד 1,500 ש”ח למשרת מילואים ובן/ת זוג.
משרת המילואים שירת 30 ימים ומעלה בצו 8 חרבות ברזל.
שימו לב שאינכם חייבים להשתמש בסיוע של ה-1500 ש"ח בבת אחת, אפשר ללכת לפעילויות שונות בזמנים שונים
הסדנה כשרה בהשגחת מועצה דתית זבולון
סוג הסדנה: סדנת בשר פרונטלית – חווית בשר המלווה הסברים מעמיקים, למידה וצפיה בהדגמות. בסופה המשתתפים נהנים מארוחת בשרים מיוחדת.
משך הסדנה: עד שלוש וחצי שעות
מיקום: סקולינרי חיפה, קיבוץ יגור,מתחם חוצות יגור, הזינו "סקולינרי" באפליקציית הניווט
כשרות: בשרית, יש תעודת כשרות
תמיד רציתם לבחור את הנתח הנכון בקצביה ולהכין את הסטייק הכי עסיסי?
בואו ללמוד מהמקצוענים – סדנת נתחי בשר במתחם סקולינרי
.מה בסדנה?
.מה בסדנה?
*הכרת נתחי הבקר השונים
*אופני ההכנה וזמני הצלייה המתאימים לכל נתח
*זני בקר וההבדלים ביניהם
*הצצה לעולם החיתוכים והסכינים
*הבדלים בין סוגי הפחם, העצים והתאמתם.
*הסדנה מלווה בהרבה יין טוב, בשר טוב ומצב רוח טוב
*מעל חצי קילו בשר למשתתף
תפריט הסדנה:
נתח אונטריב – בעישון פתוח בנגיעות ברביקיו וחלפיניו מוחמץ
שייטל – בקראסט מלח קרבון ושום
סטייק אנטריקוט – מנתח משובח
הנצלה על גחלי קאברצ'ו בלנקו
יין חופשי
סלט אורוגולה ואייסברג בויניגרט הדרים תפוא אפוי בשמן זית, מלח צ'ילי וטימין

הקמנו את סקולינרי בכדי להפגיש בין מיטב השפים והקונדיטורים לחובבי הקולינריה במסגרת סדנאות מגוונות. אצלנו תפגשו טעמים שלא היכרתם ותרכשו ידע מקצועי, תוך כדי בילוי עם אנשים מעניינים, לגימת יין באווירת מטבחי ארצות אקזוטיות או מטבחי שף מודרניים. מתחם הסדנאות שלנו תוכנן ונבנה במיוחד, בהשקעה יוצאת דופן, לקיום סדנאות בישול. הייחודי מסוגו בכל אזור הצפון המציע סדנאות מגוונות לקהל הרחב וארועים פרטיים ועסקיים על בסיס יומי. תמצאו אותנו ליד קיבוץ יגור, למרגלות המזרחים והתלולים של הר הכרמל, במיקום פסטורלי מול מטע עצי זית. נוף ההר המרהיב נשקף דרך חלונות המתחם. נשמח לצאת איתכם למסע קולינרי!
שלחו הודעהההודעה נשלחה בהצלחה!
Send mail failed
Please enter input field
5
היינו היום 11.04 בסדנת בשר
סדנה מהממת !!! חוויה מושלמת ליום הזוגיות שלנו !! ממליצה בחום!!
5
סדנא מהממת. השף היה מקצועי בטירוף. המקום נקי ומסודר. האוכל היה טעים מאוד. מומלץ מאוד !
5
הי מושלם, תמיד טוב לגלות עוד דברים חדשים בקולינריה. והכי חשוב היה טעיםםםם שף פגז כייפי מצחיק מרענן מחכים וטעים. תודה על ערב כייפי
5
מקצוענים
5
הינו פעם ראשונה עם כל המשפחה ונהנינו מאוד!!!!
זה היה מושלם: שף עם הרבה ידעת ויכולת להעביר אותה לאנשים, מקום יפה ונקי, אוכל טעים!!!
מקווה שנחזור 🙏❣️
5
היתה סדנה מעולה קיבלנו מידע רב ,השף היה מקצועי ,מעניין,מצחיק ואדיב מקצוען אמיתי,. הבשרים היו בשפע וטעימים בטרוף..
מומלץ…
4
היתה סדנה מעולה.
אבירם יודע להחזיק הקבוצה, לספר את הסיפור, וניכר שהוא עושה את מה שעושה מאהבה גדולה.
למדתי. הועשרתי נהניתי וגם… שבעתי.
ממליץ בחום.
5
מקצועי מעניין וטעים❤️
5
מומלץ מאוד, שגיא שופך ידע יוצא דופן, הזמן עף, האוכל טעים.
5
מקום מעולה, היינו בסדנת בשרים ונהננו מכל רגע! מומלץ
5
השתתפנו היום בסדנת הבשרים – היה מעולה!
אבירם ורפי היו נהדרים, מקצועיים וחשפו אותנו לרזי עולם הבשר.
5
אבירם מקסים ומקצועי,לא שמנו לב שחלפו 3 שעות. ים של טיפים ושפע טעמים. מומלץ!!!
5
לקחתי את הנכד איתי לסדנה. נהננו מאוד גם מהמקום נקי ,אסטטי .
הזברים מאפיינים מוגש עם חומוס
וכמובן נתחי הבשר מעולים ,כל ביס חגיגה בפה
לקחנו טיפים להמשך איך לבחור בשר ,איזה נתחים לא יקרים אבל נותנים את הוואו !
5
סדנה מושלמת לקרניבורים כמוני וכמו חברים שלי! נתחים באמת איכותיים, במטבח איכותי עם שף מדהים
5
יופי של סדנה. המקום מסודר, נקי ויפה. הרבה טיפים חשובים, רכישת ידע מצויינת. הסברים ברורים. אכילת בשרים מצויינים.
נהניתי מאד.
5
סדנה שאתם הולכים ללמוד בא המון! זה היה מרתק, כל השיטות והסוגים והצורות של הבשר וההכנה שלו, היה מרתק ומשובח
ממליץ ממש לכל הקרניבורים, לא תתחרטו, בהבטחה
5
מי שאוהב בשר, זו הסדנה בשבילו!!!! למדנו טכניקות חדשות, הבשרים היו מעולים ובאמת היה תענוג צרוף.
ממליצים מאוד….