סדנת בשר – נתחי הבקר

(14 חוות דעת - לחצו לצפייה)
יגור, ישראל

כרטיס רגיל - ₪315

בחרו מועד: ניתן לבטל ולקבל החזר עד 48 שעות לפני הפעילות

25.10 |
שישי | 10:00

סדנת בשר – נתחי הבקר

(14 חוות דעת - לחצו לצפייה)
יגור, ישראל

כרטיס רגיל - ₪315

בחרו מועד: ניתן לבטל ולקבל החזר עד 48 שעות לפני הפעילות

הסדנה כשרה בהשגחת מועצה דתית זבולון

סוג הסדנה: סדנת בשר פרונטלית – חווית בשר המלווה הסברים מעמיקים, למידה וצפיה בהדגמות. בסופה המשתתפים נהנים מארוחת בשרים מיוחדת.

משך הסדנה: עד שלוש וחצי שעות
מיקום: סקולינרי חיפה, קיבוץ יגור,מתחם חוצות יגור, הזינו "סקולינרי" באפליקציית הניווט
כשרות: בשרית, יש תעודת כשרות
תמיד רציתם לבחור את הנתח הנכון בקצביה ולהכין את הסטייק הכי עסיסי?
בואו ללמוד מהמקצוענים – סדנת נתחי בשר במתחם סקולינרי.הסדנא מועברת ע"י  השף של דוניה רוסה ומנהל בית הספר סקולינרי שגיא שטיינפלד.מה בסדנה?
*הכרת נתחי הבקר השונים
*אופני ההכנה וזמני הצלייה המתאימים לכל נתח
*זני בקר וההבדלים ביניהם
*הצצה לעולם החיתוכים והסכינים
*הבדלים בין סוגי הפחם, העצים והתאמתם.
*הסדנה מלווה בהרבה יין טוב, בשר טוב ומצב רוח טוב
*מעל חצי קילו בשר למשתתף

תפריט הסדנה:

נתח בריסקט –  בעישון פתוח בנגיעות ברביקיו וחלפיניו מוחמץ
שייטל –  בקראסט מלח קרבון ושום
סטייק אנטריקוט –  מנתח משובח
הנצלה על גחלי קארבצ'ו בלנקו

יין חופשי
סלט אורוגולה ואייסברג בויניגרט הדרים תפוא אפוי בשמן זית, מלח צ'ילי וטימין

 

ספרו איך היה לכם

The maximum upload file size: 20 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

משתתפים מספרים(14)

  • הללי
    הללי

    5

    מקצוענים

  • מרינה גרינגאות
    מרינה גרינגאות

    5

    הינו פעם ראשונה עם כל המשפחה ונהנינו מאוד!!!!
    זה היה מושלם: שף עם הרבה ידעת ויכולת להעביר אותה לאנשים, מקום יפה ונקי, אוכל טעים!!!
    מקווה שנחזור 🙏❣️

  • ענת שמעוני
    ענת שמעוני

    5

    היתה סדנה מעולה קיבלנו מידע רב ,השף היה מקצועי ,מעניין,מצחיק ואדיב מקצוען אמיתי,. הבשרים היו בשפע וטעימים בטרוף..
    מומלץ…

  • דן קריסטל
    דן קריסטל

    4

    היתה סדנה מעולה.
    אבירם יודע להחזיק הקבוצה, לספר את הסיפור, וניכר שהוא עושה את מה שעושה מאהבה גדולה.

    למדתי. הועשרתי נהניתי וגם… שבעתי.

    ממליץ בחום.

  • איציק שטרית
    איציק שטרית

    5

    מקצועי מעניין וטעים❤️

  • איתי
    איתי

    5

    מומלץ מאוד, שגיא שופך ידע יוצא דופן, הזמן עף, האוכל טעים.

  • תהל שמעוני
    תהל שמעוני

    5

    מקום מעולה, היינו בסדנת בשרים ונהננו מכל רגע! מומלץ

  • אסף שפירא
    אסף שפירא

    5

    השתתפנו היום בסדנת הבשרים – היה מעולה!
    אבירם ורפי היו נהדרים, מקצועיים וחשפו אותנו לרזי עולם הבשר.

  • אדוה מוטולה זויץ'
    אדוה מוטולה זויץ'

    5

    אבירם מקסים ומקצועי,לא שמנו לב שחלפו 3 שעות. ים של טיפים ושפע טעמים. מומלץ!!!

  • בוריס
    בוריס

    5

    לקחתי את הנכד איתי לסדנה. נהננו מאוד גם מהמקום נקי ,אסטטי .
    הזברים מאפיינים מוגש עם חומוס
    וכמובן נתחי הבשר מעולים ,כל ביס חגיגה בפה
    לקחנו טיפים להמשך איך לבחור בשר ,איזה נתחים לא יקרים אבל נותנים את הוואו !

  • אדווה אהרונסון
    אדווה אהרונסון

    5

    סדנה מושלמת לקרניבורים כמוני וכמו חברים שלי! נתחים באמת איכותיים, במטבח איכותי עם שף מדהים

  • 5

    יופי של סדנה. המקום מסודר, נקי ויפה. הרבה טיפים חשובים, רכישת ידע מצויינת. הסברים ברורים. אכילת בשרים מצויינים.
    נהניתי מאד.

  • דור
    דור

    5

    סדנה שאתם הולכים ללמוד בא המון! זה היה מרתק, כל השיטות והסוגים והצורות של הבשר וההכנה שלו, היה מרתק ומשובח
    ממליץ ממש לכל הקרניבורים, לא תתחרטו, בהבטחה

  • אדם
    אדם

    5

    מי שאוהב בשר, זו הסדנה בשבילו!!!! למדנו טכניקות חדשות, הבשרים היו מעולים ובאמת היה תענוג צרוף.
    ממליצים מאוד….

הקמנו את סקולינרי בכדי להפגיש בין מיטב השפים והקונדיטורים לחובבי הקולינריה במסגרת סדנאות מגוונות. אצלנו תפגשו טעמים שלא היכרתם ותרכשו ידע מקצועי, תוך כדי בילוי עם אנשים מעניינים, לגימת יין באווירת מטבחי ארצות אקזוטיות או מטבחי שף מודרניים. מתחם הסדנאות שלנו תוכנן ונבנה במיוחד, בהשקעה יוצאת דופן, לקיום סדנאות בישול. הייחודי מסוגו בכל אזור הצפון המציע סדנאות מגוונות לקהל הרחב וארועים פרטיים ועסקיים על בסיס יומי. תמצאו אותנו ליד קיבוץ יגור, למרגלות המזרחים והתלולים של הר הכרמל, במיקום פסטורלי מול מטע עצי זית. נוף ההר המרהיב נשקף דרך חלונות המתחם. נשמח לצאת איתכם למסע קולינרי!

    שלחו הודעה

ההודעה נשלחה בהצלחה!

Send mail failed

Please enter input field

הקמנו את סקולינרי בכדי להפגיש בין מיטב השפים והקונדיטורים לחובבי הקולינריה במסגרת סדנאות מגוונות. אצלנו תפגשו טעמים שלא היכרתם ותרכשו ידע מקצועי, תוך כדי בילוי עם אנשים מעניינים, לגימת יין באווירת מטבחי ארצות אקזוטיות או מטבחי שף מודרניים. מתחם הסדנאות שלנו תוכנן ונבנה במיוחד, בהשקעה יוצאת דופן, לקיום סדנאות בישול. הייחודי מסוגו בכל אזור הצפון המציע סדנאות מגוונות לקהל הרחב וארועים פרטיים ועסקיים על בסיס יומי. תמצאו אותנו ליד קיבוץ יגור, למרגלות המזרחים והתלולים של הר הכרמל, במיקום פסטורלי מול מטע עצי זית. נוף ההר המרהיב נשקף דרך חלונות המתחם. נשמח לצאת איתכם למסע קולינרי!

    שלחו הודעה

ההודעה נשלחה בהצלחה!

Send mail failed

Please enter input field

בסלון - כל הזכויות שמורות 2023
שליחת וואטסאפ
וואטסאפ 24/7

(מענה מחר בבוקר)

(מענה מחר בבוקר)

× שליחת הודעה