הסדנה כשרה בהשגחת רבנות תל אביב יפו
סדנה מקצועית וכוללת חומר תיאורטי ומעשי. הסדנה מתאימה לכל מי שאהבתו לבצקים היא אין סופית. בסדנה נלמד את יסודות הקמח, עבודה עם שמרים בצורה נכונה, עבודה עם בצקים בעלי אחוז נוזלים גבוה, עבודה בקמחים מלאים.
ראש תחום אפיה וקונדטוריה אוהד בודזנק שף קונדיטור
* השתתפות בסדנה מגיל 18 בלבד. מגיל 14 בליווי מבוגר משתתף
* קיום הסדנה מותנה בהרשמה של מינימום 8 משתתפים.
אז מה בסדנה?
- הכנת בצק מקדים – הדגמה והסבר מקיף ע"י השף
- לחם כפרי אורירי מתערובת קמחים עשירה
- חלת שבת בשילוב קמח כוסמין "ויזניץ" מסורתית
- פיצה בהידרציה גבוהה אפויה בטאבון אבן
- לחם "נלסון" דרום אפריקאי .
הסדנאות שלנו נפתחות תמיד בקבלת פנים הכוללת:
פוקצ'ות טריות הנאפות בטאבון אבן, מגוון ירקות אנטיפסטי, מבחר מטבלים, יינות לבנים ואדומים ללא הגבלה, לימונדה קרה, פינת אספרסו עשירה בתוספת משקאות מהצומח.
ספרו איך היה לכם
משתתפים מספרים(3)
אנחנו הבית בו הלקוחות שלנו מגשימים את החלומות שלהם. אנחנו אוהבים אוכל, אוהבים לארח ואוהבים אנשים. אנחנו חושבים ומאמינים שאוכל הוא הבסיס לכל. שהוא מזין ומשמח ומענג וממיס לבבות ושובר חומות. אנחנו גם די משוכנעים שסביב שולחן אחד מלא וגדוש בתבשילים ובמטעמים, מרבית בעיות העולם היו נפתרות. אנחנו שמים את האוכל, את הכנתו במרכז העניינים. דרכם אנחנו יודעים לייצר חוויות, חד פעמיות ובלתי נשכחות, לארח ולגבש. אנחנו מתמחים באירועים לקהל העסקי כמו גם לקהל פרטי ויש לנו ניסיון של כ-20 שנה בכך. מניסיוננו, חוויות קולינריות משותפות הן אחת הדרכים הכי אפקטיביות וכיפיות ליצירת גיבוש במקום עבודה, להזנקת המוטיבציה והמצויינות גם מבלי להכריז על כך. חוויות שכאלה הן דרך נפלאה לחדד את כל הטעמים והחושים של האנשים שסביבכם, לשמח, לענג, להמיס לבבות ולשבור חומות. אנחנו מזמינים אתכם לבוא, לטעום ולקחת ביס, קטן או גדול, באחת החוויות הייחודיות שאנחנו מציעים ביפו – תל אביב (לעד 150 משתתפים). האירועים, הסדנאות והחוויות שאנחנו מייצרים נעשים באווירה משפחתית, חמה ואינטימית. הצטרפו אלינו ויחד נבשל חוויות מדהימות!
שלחו הודעהההודעה נשלחה בהצלחה!
Send mail failed
Please enter input field
5
סדנה מגניבה ממש, מי היה מאמין שהדבר הזה קיים? ההתעסקות באוכל ובקמח והבצק הייתה פשוט נהדרת ובסוף יצאו מאפים ממש שווים
ממליצה בחום
אורלי
5
סדנה פצצה, מושחתת, טעימה בטירוף, וממש מגבשת, כל האנשים שהיו שם היו זורמים ומגניבים ונהננו רצח
ממליצים ממש לכאלה שרוצים קצת לצאת מהקופסא ולשבור שגרה
5
בתור אחת שמתה על ההתעסקות של הלישה והלחמים, נהנתי מכל רגע, וגם אפילו למדתי , והיה טעים בטירוף! (איך לא)