אין כמו מאפה שמרים חם שזה עתה יצא מהתנור!
ניחוחות האפייה הממלאים את הבית,
הביס שכולו עונג במאפה נפלא ובלתי נשכח!
אנחנו מזמינים אתכם ללמוד את סודות האפייה.
כל הסודות והטיפים להכנת מאפה שמרים שלא יפסיקו לשבח אתכם עליו.
הסדנה הינה סדנה מעשית מקצועית המועברת ע"י קונדיטור דור 4 בתחום.
במסגרת הסדנה נלמד:
* איך מכינים בצק שמרים – רידוד, קיפול, יצירת דפדופים נכונים
* הכנת מליות מיוחדות
* הכנת עוגת קרנץ שמרים שוקולד/ חלווה/ קרמל מלוח/ קינמונים
* חגיגה של קרואסונים- קרואסון חמאה קלאסי, קרואסון שוקולד, קרואסון קרם שקדים, קרואסון פיסטוק
* מקלות שמרים פטל
* נלמד לשלב צבעים וליצור מאפה שמרים מיקס צבעים
*משך הסדנה כ-5 שעות
*חוברת מתכונים מתנה לכל משתתף












משתתפים מספרים(3)
ספרו איך היה לכם

מתחם דה-בר הינו מתחם קולינרי לסדנאות שוקולד, בישול ואפייה ממוקם בעמק זבולון הקסום, למרגלות הר הכרמל- במושב כפר חסידים. מושב כפרי חקלאי, באחד מחבלי הארץ היפים עם נוף עוצר נשימה. בין שדות, מטעים וגידולים חקלאיים, באווירה כפרית, פסטורלית ומיוחדת. מתחם כשר חלבי וכשר בשרי
שלחו הודעהההודעה נשלחה בהצלחה!
Send mail failed
Please enter input field
5
הרבה דברים ניסיתי בחיי ולמדתי המון והפעם זו הייתה ההזדמנות ללמוד סוף סוף מאפי שמרים אבל כמו שצריך
תענוג לעיניים ולחך
שווה כל דקה!
הגעתי לסדנת אפייה של שרון עם בעלי ושתי בנותיי לכבוד יום ההולדת שלי כי אפייה זה האהבה שלי, ונהנתי מכל רגע, גם מהגיבוש המשפחתי, גם מהקבוצה עצמה, שרון הייתה מהממת והכנו מלא דברים טובים
ממליצה!!!
5
מי ידע שאפשר להתאהב במאפה!
סדנה מגוונת שמלמדת המון על בצק, וסוגי בצק, וסוגי מאפים, ושרון ממש מהממת
ממליצה בחום