סדנת בישול טובה זו סדנה שבסופה כל משתתף חוזר הביתה עם המון ידע ובטן מלאה.
מרק ראמן עשיר, גיוזה צרובה במחבת לוהט, לחמנית באן מאודה במילוי אסדו מפורק וסלט אבוקדו שמוגש באגרול מטורף לכל הדעות.
מטבח יפני, סיני, ויאטנמי, סדנא שהיא עושר של טעמים וטכניקות מהמזרח הרחוק.
* השתתפות בסדנה מגיל 18 בלבד. מגיל 12 בליווי מבוגר משתתף
מה נכין בסדנה?
-
ראמן יפני – ציר עוף ,בקר עם אטריות אודון, ביצה רכה, ירקות ושייטל צרוב
-
גיוזה – כיסוני בצק מטוגנים במילוי עוף קצוץ בליווי רוטב סויה, ג'ינג'ר ובצל ירוק
-
לחמנית באן מאודות *הכנה במקום
-
אסדו "טראקי יפני" מפורק *למילוי הבאן
-
סלט איטריות שעועית / אורז קרנצ'י
- אגרול ירקות ברוטב נאם-טוק
חברים בבקשה לא לשכוח, שבנוסף לכל האוכל שבסדנה הסדנאות שלנו נפתחות תמיד בקבלת פנים (משתנה בהתאם לסוג הסדנה) הכוללת:
פוקצ'ות טריות הנאפות בטאבון אבן/נאצ'וס
ירקות אנטיפסטי/חמוצים
מטבלים
יינות לבנים ואדומים ללא הגבלה
לימונדה קרה
פינת אספרסו עשירה בתוספת משקאות מהצומח.
















משתתפים מספרים(4)
ספרו איך היה לכם

.הי, שלום, אהלן, נעים להכיר. אנחנו קבוצת מבשלים חוויה. אנחנו הבית בו הלקוחות שלנו מגשימים את החלומות שלהם. אנחנו אוהבים אוכל, אוהבים לארח ואוהבים אנשים. אנחנו חושבים ומאמינים שאוכל הוא הבסיס לכל. שהוא מזין ומשמח ומענג וממיס לבבות ושובר חומות. אנחנו גם די משוכנעים שסביב שולחן אחד מלא וגדוש בתבשילים ובמטעמים, מרבית בעיות העולם היו נפתרות. אנחנו שמים את האוכל, את הכנתו במרכז העניינים. דרכם אנחנו יודעים לייצר חוויות, חד פעמיות ובלתי נשכחות, לארח ולגבש. אנחנו מתמחים באירועים לקהל העסקי כמו גם לקהל פרטי ויש לנו ניסיון של כ-20 שנה בכך. מניסיוננו, חוויות קולינריות משותפות הן אחת הדרכים הכי אפקטיביות וכיפיות ליצירת גיבוש במקום עבודה, להזנקת המוטיבציה והמצויינות גם מבלי להכריז על כך. חוויות שכאלה הן דרך נפלאה לחדד את כל הטעמים והחושים של האנשים שסביבכם, לשמח, לענג, להמיס לבבות ולשבור חומות. אנחנו מזמינים אתכם לבוא, לטעום ולקחת ביס, קטן או גדול, באחת החוויות הייחודיות שאנחנו מציעים ביפו – תל אביב (לעד 150 משתתפים). האירועים, הסדנאות והחוויות שאנחנו מייצרים נעשים באווירה משפחתית, חמה ואינטימית. הצטרפו אלינו ויחד נבשל חוויות מדהימות!
שלחו הודעהההודעה נשלחה בהצלחה!
Send mail failed
Please enter input field
5
מטבח שלא חשבתי שאני אי פעם אצליח להתאהב בו, הלכנו לחגוג לבת הזוג שלי (חובבת העולם האסייתי), הגעתי מעט סקפטי וגיליתי מטבח משובח, בטח שאני זה שיצרתי את כל המנות
הייתה חוויה שלא תישכח
תודה!
סגרתי יום הולדת לבת זוג שלי והיה מהמם, נהננו ממש, המדריך היה ממש נעים וחביב ומזמין וענה על כל שאלה וממש עבר בין כולנו
היה חוייתית ממש! חד משמעית נחזור לעוד סדנה
5
סדנה אליפות שמלמדים איך להכין את כל המאכלים האלה מאפס! לומדים הכל על ראמן, ולמחניית הבאן המדהימה, האוכל היה פשוט תענוג!!! חובה חובה חובה
5
חגגתי יום הולדת, וחברה טובה שמכירה אותי כמו את כף ידה פשוט ידעה שזו ה-סדנה בשבילי. אני מכורה לבאנים וכיסונים ותמיד רציתי ללמוד להכין בעצמי…
הייתי בטוחה שזה הרבה יותר מסובך ולמזלי למדנו להכין ממש מאפס כיסונים מושלמים ומטבלים שמתאימים בול. כמובן שממליצה!!!!