סדנת ראמן – גיוזה – באן.

(8 חוות דעת - לחצו לצפייה)
דרך בן צבי 78, תל אביב-יפו, ישראל

כרטיס משתתפ.ת - ₪320

משך הפעילות: כשלוש שעות

בחרו מועד: ניתן לבטל ולקבל החזר עד 48 שעות לפני הפעילות

4.6 |
רביעי | 19:00

סדנת ראמן – גיוזה – באן.

(8 חוות דעת - לחצו לצפייה)
דרך בן צבי 78, תל אביב-יפו, ישראל

כרטיס משתתפ.ת - ₪320

משך הפעילות: כשלוש שעות

בחרו מועד: ניתן לבטל ולקבל החזר עד 48 שעות לפני הפעילות

חיילי מילואים שימו לב!

פעילות זו נכללת בסיוע חד פעמי במימון טיפול בגובה עד 1,500 ש”ח למשרת מילואים ובן/ת זוג.

משרת המילואים שירת 30 ימים ומעלה בצו 8 חרבות ברזל.

שימו לב שאינכם חייבים להשתמש בסיוע של ה-1500 ש"ח בבת אחת, אפשר ללכת לפעילויות שונות בזמנים שונים

סדנת בישול טובה זו סדנה שבסופה כל משתתף חוזר הביתה עם המון ידע ובטן מלאה.

מרק ראמן עשיר, גיוזה צרובה במחבת לוהט, לחמנית באן מאודה במילוי אסדו מפורק וסלט אבוקדו שמוגש באגרול מטורף לכל הדעות.

מטבח יפני, סיני, ויאטנמי, סדנא שהיא עושר של טעמים וטכניקות מהמזרח הרחוק.

* השתתפות בסדנה מגיל 18 בלבד. מגיל 14 בליווי מבוגר משתתף

מה נכין בסדנה?

  • ראמן יפני – ציר עוף ,בקר עם אטריות אודון, ביצה רכה, ירקות ושייטל צרוב

  • גיוזה – כיסוני בצק מטוגנים במילוי עוף קצוץ בליווי רוטב סויה, ג'ינג'ר ובצל ירוק

  • לחמנית באן מאודות *הכנה במקום

  • אסדו "טראקי יפני" מפורק *למילוי הבאן

  • סלט איטריות שעועית / אורז קרנצ'י

  • אגרול ירקות ברוטב נאם-טוק

חברים בבקשה לא לשכוח, שבנוסף לכל האוכל שבסדנה הסדנאות שלנו נפתחות תמיד בקבלת פנים (משתנה בהתאם לסוג הסדנה) הכוללת:

פוקצ'ות טריות הנאפות בטאבון אבן/נאצ'וס

ירקות אנטיפסטי/חמוצים

מטבלים

יינות לבנים ואדומים ללא הגבלה

לימונדה קרה

פינת אספרסו עשירה בתוספת משקאות מהצומח.

אנחנו הבית בו הלקוחות שלנו מגשימים את החלומות שלהם! אנחנו אוהבים אוכל, אוהבים לארח ואוהבים אנשים. אנחנו חושבים ומאמינים שאוכל הוא הבסיס לכל. שהוא מזין ומשמח ומענג וממיס לבבות ושובר חומות. אנחנו גם די משוכנעים שסביב שולחן אחד מלא וגדוש בתבשילים ובמטעמים, מרבית בעיות העולם היו נפתרות. אנחנו שמים את האוכל, את הכנתו במרכז העניינים. דרכם אנחנו יודעים לייצר חוויות, חד פעמיות ובלתי נשכחות, לארח ולגבש. אנחנו מתמחים באירועים לקהל העסקי כמו גם לקהל פרטי ויש לנו ניסיון של כ-20 שנה בכך. מניסיוננו, חוויות קולינריות משותפות הן אחת הדרכים הכי אפקטיביות וכיפיות ליצירת גיבוש במקום עבודה, להזנקת המוטיבציה והמצויינות גם מבלי להכריז על כך. חוויות שכאלה הן דרך נפלאה לחדד את כל הטעמים והחושים של האנשים שסביבכם, לשמח, לענג, להמיס לבבות ולשבור חומות. אנחנו מזמינים אתכם לבוא, לטעום ולקחת ביס, קטן או גדול, באחת החוויות הייחודיות שאנחנו מציעים ביפו – תל אביב (לעד 150 משתתפים). האירועים, הסדנאות והחוויות שאנחנו מייצרים נעשים באווירה משפחתית, חמה ואינטימית. הצטרפו אלינו ויחד נבשל חוויות מדהימות!

    שלחו הודעה

ההודעה נשלחה בהצלחה!

Send mail failed

Please enter input field

אנחנו הבית בו הלקוחות שלנו מגשימים את החלומות שלהם! אנחנו אוהבים אוכל, אוהבים לארח ואוהבים אנשים. אנחנו חושבים ומאמינים שאוכל הוא הבסיס לכל. שהוא מזין ומשמח ומענג וממיס לבבות ושובר חומות. אנחנו גם די משוכנעים שסביב שולחן אחד מלא וגדוש בתבשילים ובמטעמים, מרבית בעיות העולם היו נפתרות. אנחנו שמים את האוכל, את הכנתו במרכז העניינים. דרכם אנחנו יודעים לייצר חוויות, חד פעמיות ובלתי נשכחות, לארח ולגבש. אנחנו מתמחים באירועים לקהל העסקי כמו גם לקהל פרטי ויש לנו ניסיון של כ-20 שנה בכך. מניסיוננו, חוויות קולינריות משותפות הן אחת הדרכים הכי אפקטיביות וכיפיות ליצירת גיבוש במקום עבודה, להזנקת המוטיבציה והמצויינות גם מבלי להכריז על כך. חוויות שכאלה הן דרך נפלאה לחדד את כל הטעמים והחושים של האנשים שסביבכם, לשמח, לענג, להמיס לבבות ולשבור חומות. אנחנו מזמינים אתכם לבוא, לטעום ולקחת ביס, קטן או גדול, באחת החוויות הייחודיות שאנחנו מציעים ביפו – תל אביב (לעד 150 משתתפים). האירועים, הסדנאות והחוויות שאנחנו מייצרים נעשים באווירה משפחתית, חמה ואינטימית. הצטרפו אלינו ויחד נבשל חוויות מדהימות!

    שלחו הודעה

ההודעה נשלחה בהצלחה!

Send mail failed

Please enter input field

בסלון – מה עושים היום? גלו סדנאות, הופעות וחוויות מיוחדות בסלון הקרוב אליכם!

שעות פעילות
ימים א-ה 9:00-18:00
יום שישי 9:00-13:00

עקבו אחרינו

בסלון - כל הזכויות שמורות 2025
שליחת וואטסאפ
וואטסאפ 24/7

(מענה מחר בבוקר)

(מענה מחר בבוקר)

× שליחת הודעה