סושי ועוד – סדנת אוכל יפני

(2 מדרגים)
מכבים 63, שוהם, ישראל

כרטיס רגיל - ₪280
כרטיס זוגי - ₪500

בחרו מועד: ניתן לבטל ולקבל החזר עד 48 שעות לפני הפעילות

6.6 |
חמישי | 18:30

סושי ועוד – סדנת אוכל יפני

(2 מדרגים)
מכבים 63, שוהם, ישראל

כרטיס רגיל - ₪280
כרטיס זוגי - ₪500

בחרו מועד: ניתן לבטל ולקבל החזר עד 48 שעות לפני הפעילות

מחפשים דרך מקורית לחגיגת ארוע ?
רוצים להפתיע חברים בארוחת סושי ?

תופתעו כמה קל להכין סושי.
בסדנת הבישול נכיר חומרי גלם אופיינים מהמטבח היפני.
נכין מרק מיסו,
נטגן את חביתת הטאמאגו,
נלמד לבשל אורז לסושי ונכין סוגים שוני של רולים,
נכין רוטב טריאקי (לא קונים רוטב טריאקי) ודג סלמון
את הארוחה ילוו גם חמוצים יפנים,
ולקינוח – מאפה בטעם תה ירוק.

הסדנה מעשית ומתקיימת לקבוצות של 4-8 משתתפים.
ניתן גם לבקש סדנה זוגית.

אשמח לראותכם.

משתתפים מספרים(2)

  • גלית הראל
    גלית הראל

    5

    אסתי מקסימה, נעימה, מסבירת פנים. הסבירה בנועם ובמקצועיות כל דבר, שיתפה כל אחד בהכנה, התאימה עצמה לאופי הקבוצה. היה טעים, נעים, נקי ומלמד.

  • רותי שמיר
    רותי שמיר

    5

    אין כמו סושי בעולם! אי אפשר לטעות עם זה, כל המרכיבים היו טריים וטובים וטעימים, ואסתי פשוט אלופה ותותחית!!! היה כלכך כיף איתה וזה לגמרי תרם לחוויה

ספרו איך היה לכם

The maximum upload file size: 20 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

המטבח, סיפור אהבה שהתחיל לפני שנים ונמשך עד היום. אהבה שהתגברה עת בגרו בנותיי ויכולתי להתפנות לעיסוקים ותחביבים. חיים של 9 שנים בניו יורק, עיר שבה ניתן לטעום מכל מטבחי העולם, פתחו לי צוהר למספר מטבחים. התחברתי מאוד למטבח האסיאתי והאיטלקי. חיבור שהביא אותי ללמוד בבתי ספר קולינריים בעיר הגדולה. גם אחרי חזרתי לארץ המשכתי בהשתלמויות במקומות שונים כשאיטליה מובילה. בהמשך התווסף לאהבת הבישול שלי גם תחביב השוקולד, תחביב שהביא אותי לקורס שוקולטיירים, להכנת פרלינים ושאר חטיפי שוקולד. נהנית היום לשתף את אורחי בחדוות הבישול ובחדוות הטעמים. אוהבת את חויית הבישול ומאמינה בחיבור שעושה המטבח . אשמח לראותכם באחת מסדנאותי

    שלחו הודעה

ההודעה נשלחה בהצלחה!

Send mail failed

Please enter input field

המטבח, סיפור אהבה שהתחיל לפני שנים ונמשך עד היום. אהבה שהתגברה עת בגרו בנותיי ויכולתי להתפנות לעיסוקים ותחביבים. חיים של 9 שנים בניו יורק, עיר שבה ניתן לטעום מכל מטבחי העולם, פתחו לי צוהר למספר מטבחים. התחברתי מאוד למטבח האסיאתי והאיטלקי. חיבור שהביא אותי ללמוד בבתי ספר קולינריים בעיר הגדולה. גם אחרי חזרתי לארץ המשכתי בהשתלמויות במקומות שונים כשאיטליה מובילה. בהמשך התווסף לאהבת הבישול שלי גם תחביב השוקולד, תחביב שהביא אותי לקורס שוקולטיירים, להכנת פרלינים ושאר חטיפי שוקולד. נהנית היום לשתף את אורחי בחדוות הבישול ובחדוות הטעמים. אוהבת את חויית הבישול ומאמינה בחיבור שעושה המטבח . אשמח לראותכם באחת מסדנאותי

    שלחו הודעה

ההודעה נשלחה בהצלחה!

Send mail failed

Please enter input field

בסלון - כל הזכויות שמורות 2023
שליחת וואטסאפ
וואטסאפ 24/7

(אענה מחר בבוקר)

(אענה בראשון בבוקר)

× שליחת הודעה