מחפשים דרך מקורית לחגיגת ארוע ?
רוצים להפתיע חברים בארוחת סושי ?
תופתעו כמה קל להכין סושי.
בסדנת הבישול נכיר חומרי גלם אופיינים מהמטבח היפני.
נכין מרק מיסו,
נטגן את חביתת הטאמאגו,
נלמד לבשל אורז לסושי ונכין סוגים שוני של רולים,
נכין רוטב טריאקי (לא קונים רוטב טריאקי) ודג סלמון
את הארוחה ילוו גם חמוצים יפנים,
ולקינוח – מאפה בטעם תה ירוק.
הסדנה מעשית ומתקיימת לקבוצות של 4-8 משתתפים.
ניתן גם לבקש סדנה זוגית.
אשמח לראותכם.






משתתפים מספרים(2)
ספרו איך היה לכם

המטבח, סיפור אהבה שהתחיל לפני שנים ונמשך עד היום. אהבה שהתגברה עת בגרו בנותיי ויכולתי להתפנות לעיסוקים ותחביבים. חיים של 9 שנים בניו יורק, עיר שבה ניתן לטעום מכל מטבחי העולם, פתחו לי צוהר למספר מטבחים. התחברתי מאוד למטבח האסיאתי והאיטלקי. חיבור שהביא אותי ללמוד בבתי ספר קולינריים בעיר הגדולה. גם אחרי חזרתי לארץ המשכתי בהשתלמויות במקומות שונים כשאיטליה מובילה. בהמשך התווסף לאהבת הבישול שלי גם תחביב השוקולד, תחביב שהביא אותי לקורס שוקולטיירים, להכנת פרלינים ושאר חטיפי שוקולד. נהנית היום לשתף את אורחי בחדוות הבישול ובחדוות הטעמים. אוהבת את חויית הבישול ומאמינה בחיבור שעושה המטבח . אשמח לראותכם באחת מסדנאותי
שלחו הודעהההודעה נשלחה בהצלחה!
Send mail failed
Please enter input field
5
אסתי מקסימה, נעימה, מסבירת פנים. הסבירה בנועם ובמקצועיות כל דבר, שיתפה כל אחד בהכנה, התאימה עצמה לאופי הקבוצה. היה טעים, נעים, נקי ומלמד.
5
אין כמו סושי בעולם! אי אפשר לטעות עם זה, כל המרכיבים היו טריים וטובים וטעימים, ואסתי פשוט אלופה ותותחית!!! היה כלכך כיף איתה וזה לגמרי תרם לחוויה