סוג הסדנה: סדנת בישול פעילה.
משך הסדנה: עד שלוש וחצי שעות
כשרות: חלבית, יש תעודת כשרות
המטבח האיטלקי מורכב מהכלאה של שפע מטבחים מקומיים ממחוזותיה השונים של איטליה. זהו אחד המטבחים החשובים והמפורסמים בעולם. מאכלים מוכרים ואופיינים במטבח האיטלקי הם פסטות, פיצות, גלידות, גבינות (פרמז'ן, מסקרפונה, ריקוטה, מוצרלה, פיקורינו ועוד) פרושוטו וכמהין.
לכל מחוז מטבח אופייני משל עצמו והם שונים זה מזה אך ניתן לומר שכולם נחשבים כחלק מהמטבח האיטלקי. בדרום המדינה האוכל נחשב לחריף יותר ונעשה שימוש רב יותר בשמן זית, עגבניות ופירות ים. בעוד שבצפון המדינה נהוג לאכול בשר ורטבים שמנים יותר עם מרכיבי שמנת ופרמז'ן. חשוב להזכיר שהמטבח האיטלקי הוא עונתי והאיטלקים משתמשים במרכיבי מזונם לפי עונות השנה.
תפריט הסדנה
ניוקי תפוא בחמאת מרווה שום קונפי ופרג
טורטליני בקרם לימון
פטוצ'יני עם דג לבן צרוב ירקות צלויים וקלמטה
סלט קפרזה רענן
אנטי פסטי ירקות שורש קלויים עם בזיליקום שום קונפי ואורגנו
פוקאצ'ה קרם עגבניות טרי, מוצרלה ואנשובי
קינוח פנה קוטה קיסוס חמוציות












משתתפים מספרים(4)
ספרו איך היה לכם

הקמנו את סקולינרי בכדי להפגיש בין מיטב השפים והקונדיטורים לחובבי הקולינריה במסגרת סדנאות מגוונות. אצלנו תפגשו טעמים שלא היכרתם ותרכשו ידע מקצועי, תוך כדי בילוי עם אנשים מעניינים, לגימת יין באווירת מטבחי ארצות אקזוטיות או מטבחי שף מודרניים. מתחם הסדנאות שלנו תוכנן ונבנה במיוחד, בהשקעה יוצאת דופן, לקיום סדנאות בישול. הייחודי מסוגו בכל אזור הצפון המציע סדנאות מגוונות לקהל הרחב וארועים פרטיים ועסקיים על בסיס יומי. תמצאו אותנו ליד קיבוץ יגור, למרגלות המזרחים והתלולים של הר הכרמל, במיקום פסטורלי מול מטע עצי זית. נוף ההר המרהיב נשקף דרך חלונות המתחם. נשמח לצאת איתכם למסע קולינרי!
שלחו הודעהההודעה נשלחה בהצלחה!
Send mail failed
Please enter input field
5
הייתה סדנה מעולה! קיבלנו מלא אינפורמציה ולמדנו דברים חדשים. המדריך אבירם העביר הכל בצורה מעניינת וקלילה! והאוכל יצא טעים ממש! נהנינו מאוד!
5
סדנה מהנה.
רמה גבוהה, מתכונים טובים, הסברים טובים, בסוף ארוחה נהדרת ונשארנו עם טעם של עוד לסדנאות נוספות 😊
5
סדנה מגניבה וייחודית עם מנות טעימות במיוחד, אני והבת שלי נהננו ממש, ממליצות מאוד
5
סדנה על רמה! עם מתכונים ממש שווים, רמה בינלאומית, נהננו בטירוף