שעות פעילות
ימים א-ה 9:00-18:00
יום שישי 9:00-13:00
חיילי מילואים שימו לב!
פעילות זו נכללת בסיוע חד פעמי במימון טיפול בגובה עד 1,500 ש”ח למשרת מילואים ובן/ת זוג.
משרת המילואים שירת 30 ימים ומעלה בצו 8 חרבות ברזל.
שימו לב שאינכם חייבים להשתמש בסיוע של ה-1500 ש"ח בבת אחת, אפשר ללכת לפעילויות שונות בזמנים שונים
המטבח האיטלקי מורכב מהכלאה של שפע מטבחים מקומיים ממחוזותיה השונים של איטליה. זהו אחד המטבחים החשובים והמפורסמים בעולם. מאכלים מוכרים ואופיינים במטבח האיטלקי הם פסטות, פיצות, גלידות, גבינות (פרמז'ן, מסקרפונה, ריקוטה, מוצרלה, פיקורינו ועוד) פרושוטו וכמהין.
לכל מחוז מטבח אופייני משל עצמו והם שונים זה מזה אך ניתן לומר שכולם נחשבים כחלק מהמטבח האיטלקי. בדרום המדינה האוכל נחשב לחריף יותר ונעשה שימוש רב יותר בשמן זית, עגבניות ופירות ים. בעוד שבצפון המדינה נהוג לאכול בשר ורטבים שמנים יותר עם מרכיבי שמנת ופרמז'ן. חשוב להזכיר שהמטבח האיטלקי הוא עונתי והאיטלקים משתמשים במרכיבי מזונם לפי עונות השנה.
תפריט הסדנה :
אנטיפסטי
סלט קפרזה
בצק פסטה ( קמח דורום)
רביולי/טורטליני
מילוי גבינות
פוקאצ'ה
קרם לימון
רוטב חמאת מרווה
קינוח – פנה קוטה קיסוס חמוציות

הקמנו את סקולינרי בכדי להפגיש בין מיטב השפים והקונדיטורים לחובבי הקולינריה במסגרת סדנאות מגוונות. אצלנו תפגשו טעמים שלא היכרתם ותרכשו ידע מקצועי, תוך כדי בילוי עם אנשים מעניינים, לגימת יין באווירת מטבחי ארצות אקזוטיות או מטבחי שף מודרניים. מתחם הסדנאות שלנו תוכנן ונבנה במיוחד, בהשקעה יוצאת דופן, לקיום סדנאות בישול. הייחודי מסוגו בכל אזור הצפון המציע סדנאות מגוונות לקהל הרחב וארועים פרטיים ועסקיים על בסיס יומי. תמצאו אותנו ליד קיבוץ יגור, למרגלות המזרחים והתלולים של הר הכרמל, במיקום פסטורלי מול מטע עצי זית. נוף ההר המרהיב נשקף דרך חלונות המתחם. נשמח לצאת איתכם למסע קולינרי!
שלחו הודעהההודעה נשלחה בהצלחה!
Send mail failed
Please enter input field
5
אחלה חוויה, למדנו הרבה, והכי חשוב היה טעים בסוף!!
5
הסדנא הועברה בצורה קלילה ומצחיקה. ההסברים היו מפורטים וברורים !!!
נהננו מכל רגע ולבסוף נהננו מהארוחה הטעימה שהכנו .
בהחלט נחזור שוב לסדנאות אחרות !
5
היתה סדנא מצויינת, שחר העביר את המידע בצורה טובה מאוד. מציע לשים מצלמה מעל הכריים ולהקרין את הוידאו לטלויזיה. בצורה כזאת יהיה נוח יותר למשתתפים לראות את תהליך העבודה שמבצע שחר.
5
טעים מאוד! חוויה מדהימה
5
הסדנה הועברה ע״י ג׳ניה שהיה מאוד מסביר פנים והסביר כל דבר בצורה נפלאה. למדנו הרבה על עולם האוכל האיטלקי ועל הכנת פסטות ורטבים.
מומלץ מאוד.
5
היה מעולה. שף מקצועי, רחב ידע.
למדתי דברים חדשים, ההתנסות היתה מעולה.
תוך כדי עבודה, קיבלנו עולם תוכן שלם על האוכל האיטלקי. האוכל היה מעולה ומסכם את החוויה.
הערות לשיפור…. לא היה ברור חלוקת החדרים לסדנאות שונות. נהננו מהאלכוהול של הסדנא בשכנה…
5
פשוט חוויה כיפית ומאוד טעימה. אני ואמא שלי החלטנו לפנק את עצמנו ובשלוש שעות גם למדנו המון על האוכל האיטלקי, גם למדנו איך להכין סוגי פסטות ורביולי שונים עם רטבים מהממים וגם אכלנו ארוחת ערב שהשאירה אותנו מפוצצות ושמחות.
4
מאוד נהננו מהסדנה, למדנו הרבה והתנסנו בהכנת הפסטה.
אבירם ושגיא הדריכו באופן ברור ונעים, הסבירו כל שלב בתהליך ההכנה ונתנו טיפים לתיקון/שיפור.
בסוף יצא ממש טעים!!!
אבל!
בסדנאות במקומות אחרים, בהן ביקרתי, התנסיתי במנות שונות, הכנתי כמה דברים באותה סדנה ולמעשה לא קיבלתי לשולחן מנות שידי לא נגעה בהן. כאן, לעומת זאת, את רוב האוכל הכין אבירם: 4 רטבים לפסטה, פוקצ'ה, פנקוטה… אפילו את המילוי לרביולי קיבלנו מוכן בתוך שקיות זילוף! והוא מורכב מגבינת שמנת עם שתי תוספות בלבד, לא נראה לי מנה מסובכת מדי להכנה.
אפשר היה להכין פחות בצק פסטה, שלוקח זמן לרדד, ולגוון ביותר מנות שונות.
5
היינו בסדנה איטלקית שקיבלנו במתנה, היה מקסים!
מהפסיליטי עצמו, הציוד, השף שנתן אקסטרא מידע על איטליה וההיסטוריה שלה.
כמובן שלא פחות חשוב- טעיייים.
חוויה מהממת, מתנה נהדרת.
5
התגובות והפרגונים שקיבלתי מהעובדים היו בלי סוף!!
סדנה מקצועית כייפית וקלילה,
המקום נקי מסודר ונעים,
השפים יותר מצחיקים מאדיר מילר😆
אף פעם לא ידענו כמה קל להכין פסטה
חייבת מכונת פסטה לבית,
ועוד המון תגובות שכיף היה לשמוע.
5
היה מעולה!
השף ג'ניה הסביר בצורה מאוד ברורה, השרה אווירה כייפית, חברתית ודאג לעזור.
המקום היה מסודר והיה מאוד נעים.
נשמח לחזור לסדנאות נוספות.
5
חוויה כיפית וטעימה מאוד
5
יצאנו ליום גיבוש של החברה, ולא יכולנו לבקש יותר- עבודת צוות באוירה מצחיקה ומגבשת, תו"כ הנחיות ברורות להכנת הפסטות ושאר המאכלים האיטלקים שכל כך נהנינו מהם בסוף הסדנה.
מומלץ מאוד!!!
5
היינו היום ביום כיף מטעם העבודה. סדנת פסטה בהדרכתם של השפים המדהימים שגיא וירון. היה פשוט מושלם ובעיקר טעים אשש. שגיא וירון העבירו את הסדנה במקצועיות ובהומור ויחד הכנו פסטה משגעת ברטבים טעימים ומיוחדים . היה אדיר. מומלץ בחום
5
היינו בסדנה איטלקית עם השף אנדריי ומאוד נהנינו. יש נשנושים בכניסה, מכינים יחד אוכל במשך כשעה וחצי, ואוכלים מה שהכנו – ערב מגבש ומהנה. ניתן לשאול שאלות ולרכוש ציוד מקצועי. מומלץ.
5
חגגנו בת מצווה עם סדנה להכנת פסטה. היה כיף, מצחיק וטעים! שאפו לשגיא ואבירם על שהביאו לנו חוויה מדהימה
5
הייתי פעם ראשונה, נהנתי
כנראה יחזור בקרוב😁
5
ערב חברה וגיבוש – סדנת בישול איטלקי בקיבוץ יגור.
שתינו מלא יין והכנו פסטה פרום סקרץ'.
היה מקצועי , נעים וטעים
5
היה מושלם!! קניתי סדנא לי ולבעלי לכבוד יום הולדתו. נהננו בטירוף, למדנו המון ואפילו כבר הספקנו להכין בבית . יצא מטריף!! תודה לכם
5
חווויה מעולה ומדויקת של אוכל טוב, תיאוריה ועשייה בידיים.
5
מתנת יומולדת מחברות יקרות.
הייתה חוויה נפלאה; המקום, השף המקצועי, איכות המוצרים, ולבסוף ארוחה נהדרת.
ממליצים בחום.
נחזור בכיף.
5
סדנה עם תפריט עשיר ומגוון, עשיתי בחיי סדנאות בישול אבל זאת התעלתה על עצמה, המקום עצמו יפה, והשף היה מקצועי וקשוב, החווייה הכללית הייתה ממש טובה וטעימה, וקרוב לבית! נפלא ממש
5
הגעתי לסדנה ביחד עם בני לכבוד יום הולדתו ושנינו נהננו מאד…האוכל היה טעים ממש ויתר האנשים בסדנה היו חמודים מאוד. מומלץ.