המטבח האיטלקי מורכב מהכלאה של שפע מטבחים מקומיים ממחוזותיה השונים של איטליה. זהו אחד המטבחים החשובים והמפורסמים בעולם. מאכלים מוכרים ואופיינים במטבח האיטלקי הם פסטות, פיצות, גלידות, גבינות (פרמז'ן, מסקרפונה, ריקוטה, מוצרלה, פיקורינו ועוד) פרושוטו וכמהין.
לכל מחוז מטבח אופייני משל עצמו והם שונים זה מזה אך ניתן לומר שכולם נחשבים כחלק מהמטבח האיטלקי. בדרום המדינה האוכל נחשב לחריף יותר ונעשה שימוש רב יותר בשמן זית, עגבניות ופירות ים. בעוד שבצפון המדינה נהוג לאכול בשר ורטבים שמנים יותר עם מרכיבי שמנת ופרמז'ן. חשוב להזכיר שהמטבח האיטלקי הוא עונתי והאיטלקים משתמשים במרכיבי מזונם לפי עונות השנה.
תפריט הסדנה :
אנטיפסטי
סלט קפרזה
בצק פסטה ( קמח דורום)
רביולי/טורטליני
מילוי גבינות
פוקאצ'ה
קרם לימון
רוטב חמאת מרווה
קינוח – פנה קוטה קיסוס חמוציות






משתתפים מספרים(4)
ספרו איך היה לכם

הקמנו את סקולינרי בכדי להפגיש בין מיטב השפים והקונדיטורים לחובבי הקולינריה במסגרת סדנאות מגוונות. אצלנו תפגשו טעמים שלא היכרתם ותרכשו ידע מקצועי, תוך כדי בילוי עם אנשים מעניינים, לגימת יין באווירת מטבחי ארצות אקזוטיות או מטבחי שף מודרניים. מתחם הסדנאות שלנו תוכנן ונבנה במיוחד, בהשקעה יוצאת דופן, לקיום סדנאות בישול. הייחודי מסוגו בכל אזור הצפון המציע סדנאות מגוונות לקהל הרחב וארועים פרטיים ועסקיים על בסיס יומי. תמצאו אותנו ליד קיבוץ יגור, למרגלות המזרחים והתלולים של הר הכרמל, במיקום פסטורלי מול מטע עצי זית. נוף ההר המרהיב נשקף דרך חלונות המתחם. נשמח לצאת איתכם למסע קולינרי!
שלחו הודעהההודעה נשלחה בהצלחה!
Send mail failed
Please enter input field
5
חווויה מעולה ומדויקת של אוכל טוב, תיאוריה ועשייה בידיים.
5
מתנת יומולדת מחברות יקרות.
הייתה חוויה נפלאה; המקום, השף המקצועי, איכות המוצרים, ולבסוף ארוחה נהדרת.
ממליצים בחום.
נחזור בכיף.
5
סדנה עם תפריט עשיר ומגוון, עשיתי בחיי סדנאות בישול אבל זאת התעלתה על עצמה, המקום עצמו יפה, והשף היה מקצועי וקשוב, החווייה הכללית הייתה ממש טובה וטעימה, וקרוב לבית! נפלא ממש
5
הגעתי לסדנה ביחד עם בני לכבוד יום הולדתו ושנינו נהננו מאד…האוכל היה טעים ממש ויתר האנשים בסדנה היו חמודים מאוד. מומלץ.