תפריט הסדנה:
פיקו דה גאיו ~ איולי צ'יפוטלה
פריחולס ~ גואקמולה
נאצ'וס
סביצ'ה דג
צ'ילי קון קארנה
צ'ורוס
ספרו איך היה לכם
משתתפים מספרים(2)
הקמנו את סקולינרי בכדי להפגיש בין מיטב השפים והקונדיטורים לחובבי הקולינריה במסגרת סדנאות מגוונות. אצלנו תפגשו טעמים שלא היכרתם ותרכשו ידע מקצועי, תוך כדי בילוי עם אנשים מעניינים, לגימת יין באווירת מטבחי ארצות אקזוטיות או מטבחי שף מודרניים. מתחם הסדנאות שלנו תוכנן ונבנה במיוחד, בהשקעה יוצאת דופן, לקיום סדנאות בישול. הייחודי מסוגו בכל אזור הצפון המציע סדנאות מגוונות לקהל הרחב וארועים פרטיים ועסקיים על בסיס יומי. תמצאו אותנו ליד קיבוץ יגור, למרגלות המזרחים והתלולים של הר הכרמל, במיקום פסטורלי מול מטע עצי זית. נוף ההר המרהיב נשקף דרך חלונות המתחם. נשמח לצאת איתכם למסע קולינרי!
שלחו הודעהההודעה נשלחה בהצלחה!
Send mail failed
Please enter input field
5
הגענו לסדנת בישול של אוכל מקסיקני בסקולינרי (פעם שלישית שלנו בסדנאות הבישול של סקולינרי).
אוירה טובה מאוד ונעימה.שף שהדריך בצורה נעימה.אוכל מגוון.התחלקנו לקבוצות כאשר כל קבוצה הכינה 2 סוגי מאכל שונים ובין לבין קיבלנו הדרכה על שיטות עבודה במטבח.
למרות שאני לא מאוהבי האוכל החריף, נהניתי מאוד מהסדנא ומהאוכל.
מומלץ כבילוי זוגי/משפחתי/חברות.
5
חגיגה של טעמים וצבעים וריחות, היה שמח כמו שהמטבח המקסיקני יודע לעשות! נהננו מכל רגע!