המטבח הערבי/גלילי במקורו נוצר ע"י כלל האוכלוסיה הערבית באיזור ארץ ישראל והוא עשה הכלאה של התרבויות
שהתיישבו באיזור ההיסטורי בארץ ישראל. מטבח זה הושפע מהתקופה האיסלמית העבאסית, הפרסית והטורקית. אפשר
לומר שהוא דומה למטבחים לבנטינים אחרים כגון הלבנוני, הסורי, ירדני והישראלי.
חציל בלאדי
שוק טלה
פריקי /חיטה
ספיחה / לחמה עג'ון
מקלובה ב 4 שלבים
סלט טבולה וחמוציות
טחינה
בקלוואה
ספרו איך היה לכם
משתתפים מספרים(4)
הקמנו את סקולינרי בכדי להפגיש בין מיטב השפים והקונדיטורים לחובבי הקולינריה במסגרת סדנאות מגוונות. אצלנו תפגשו טעמים שלא היכרתם ותרכשו ידע מקצועי, תוך כדי בילוי עם אנשים מעניינים, לגימת יין באווירת מטבחי ארצות אקזוטיות או מטבחי שף מודרניים. מתחם הסדנאות שלנו תוכנן ונבנה במיוחד, בהשקעה יוצאת דופן, לקיום סדנאות בישול. הייחודי מסוגו בכל אזור הצפון המציע סדנאות מגוונות לקהל הרחב וארועים פרטיים ועסקיים על בסיס יומי. תמצאו אותנו ליד קיבוץ יגור, למרגלות המזרחים והתלולים של הר הכרמל, במיקום פסטורלי מול מטע עצי זית. נוף ההר המרהיב נשקף דרך חלונות המתחם. נשמח לצאת איתכם למסע קולינרי!
שלחו הודעהההודעה נשלחה בהצלחה!
Send mail failed
Please enter input field
5
השתתפנו בסדנת בישול גלילי, היה מהנה, מלמד וטעים. המקום נקי ומזמין. השף שלנו בן היה מקצוען עם חוש הומור. מומלץ!
5
פינקתי את בעלי בסדנה שתחזיר אותו למקורות שלו והייתה חוייה בלתי נשכחת
5
סדנה שאפשר לקחת הביתה!
אחנו 4 אחיות, ולקחנו לכבוד יום הולדתה של אימנו (בת 78) לסדנה שוברת שגרה אבל קרובה לנשמה, והכנו מנות שהן ממש מהלב ומהבטן
אני ממש ממליצה, התגבשנו ממש והייתה חווייה ממש מהממת
ממליצות בחום!
5
הרגיש ממש כמו לחזור לשורשים, עם חומרי גלם ממש מעניינים, ממש ארץ ישראלי!
ההדרכה הייתה ממש מדהימה ולגמרי הלכתי לנסות את הכל בבית!
כיף