הסדנה כוללת הסבר תיאורטי קצר על עבודה עם בצק שמרים,
הבדלים בין סוגי השמרים והבצקים וכללים הנוגעים להתפחות.
תתנסו במגוון סוגי מליות שמקצוענים
משתמשים בהם כפי שתוכלו להתרשם מהתפריט.
במהלך הסדנה תוכלו לרכוש מיומנויות וכמובן לשאול שאלות
על מנת לפתח טכניקות עבודה אותן תוכלו ליישם בביתכם.
התפריט
רוגעלך נימוח במילוי קרם חלווה
~
גביניות בריוש עם שטרוייזל אגוזים וחמאה
~
פרסבורגר פרג עשירה
~
קראנץ שמרים שוקולד
~
שנק ווניל וקרם פטיסייר


משתתפים מספרים(2)
ספרו איך היה לכם

הקמנו את סקולינרי בכדי להפגיש בין מיטב השפים והקונדיטורים לחובבי הקולינריה במסגרת סדנאות מגוונות. אצלנו תפגשו טעמים שלא היכרתם ותרכשו ידע מקצועי, תוך כדי בילוי עם אנשים מעניינים, לגימת יין באווירת מטבחי ארצות אקזוטיות או מטבחי שף מודרניים. מתחם הסדנאות שלנו תוכנן ונבנה במיוחד, בהשקעה יוצאת דופן, לקיום סדנאות בישול. הייחודי מסוגו בכל אזור הצפון המציע סדנאות מגוונות לקהל הרחב וארועים פרטיים ועסקיים על בסיס יומי. תמצאו אותנו ליד קיבוץ יגור, למרגלות המזרחים והתלולים של הר הכרמל, במיקום פסטורלי מול מטע עצי זית. נוף ההר המרהיב נשקף דרך חלונות המתחם. נשמח לצאת איתכם למסע קולינרי!
שלחו הודעהההודעה נשלחה בהצלחה!
Send mail failed
Please enter input field
5
תפריט מתוק שכל אחד יישמח לאפות! אני ובת הזוג שלי עפנו שם, שנינו אוהבים להתעסק עם בצקים, והתוצאות, מרהיבות!!!
5
עשיתי הפתעה לשתי הבנות שלי, יצאו מאושרות!