הסדנה כוללת הסבר תיאורטי קצר על עבודה עם בצק שמרים,
הבדלים בין סוגי השמרים והבצקים וכללים הנוגעים להתפחות.
תתנסו במגוון סוגי מליות שמקצוענים
משתמשים בהם כפי שתוכלו להתרשם מהתפריט.
במהלך הסדנה תוכלו לרכוש מיומנויות וכמובן לשאול שאלות
על מנת לפתח טכניקות עבודה אותן תוכלו ליישם בביתכם.
התפריט
רוגעלך נימוח במילוי קרם חלווה
~
גביניות בריוש עם שטרוייזל אגוזים וחמאה
~
פרסבורגר פרג עשירה
~
קראנץ שמרים שוקולד
~
שנק ווניל וקרם פטיסייר
ספרו איך היה לכם
משתתפים מספרים(8)
הקמנו את סקולינרי בכדי להפגיש בין מיטב השפים והקונדיטורים לחובבי הקולינריה במסגרת סדנאות מגוונות. אצלנו תפגשו טעמים שלא היכרתם ותרכשו ידע מקצועי, תוך כדי בילוי עם אנשים מעניינים, לגימת יין באווירת מטבחי ארצות אקזוטיות או מטבחי שף מודרניים. מתחם הסדנאות שלנו תוכנן ונבנה במיוחד, בהשקעה יוצאת דופן, לקיום סדנאות בישול. הייחודי מסוגו בכל אזור הצפון המציע סדנאות מגוונות לקהל הרחב וארועים פרטיים ועסקיים על בסיס יומי. תמצאו אותנו ליד קיבוץ יגור, למרגלות המזרחים והתלולים של הר הכרמל, במיקום פסטורלי מול מטע עצי זית. נוף ההר המרהיב נשקף דרך חלונות המתחם. נשמח לצאת איתכם למסע קולינרי!
שלחו הודעהההודעה נשלחה בהצלחה!
Send mail failed
Please enter input field
5
סדנא מהממת
תמי המדריכה מקצועית ומקסימה!
אני אופה כתחביב כבר שנים רבות ולמרות זאת למדתי דברים חדשים.
אפינו עוגות ומאפי שמרים
חוויה מדהימה נהנינו מאוד ממליצה בחום!
5
הייתי שם עם הבת שלי, היה מעולה. טעים ומלמד.
אנחנו הכנו את הסינרולים, שיצאו מכוערים אך טעימים מאד. הפרג, מי שלא עשה אותו – יצא מדהים. גם שאר הדברים היו מעולים.
5
היה מאוד כיף
אווירה מהממת ומלמדת,ממליצה מאוד
4
היה מהנה ומלמד, ממש נותן רקע טוב ללמוד איל להתעסק עם אפיה🎊
5
היה מהמם, התכנים, התוצרים, האווירה ותמי המהממת. מאוד נהננו
4
היה מצוין, תמי היתה נהדרת. אולי כדאי לחלק חוברת מתכונים ערוכה לפי השינויים שתמי הציעה,במקום שנשנה במקום את הכמויות /ההמרות והחומרים. חוץ מזה היה מעולה
5
תפריט מתוק שכל אחד יישמח לאפות! אני ובת הזוג שלי עפנו שם, שנינו אוהבים להתעסק עם בצקים, והתוצאות, מרהיבות!!!
5
עשיתי הפתעה לשתי הבנות שלי, יצאו מאושרות!