loader image

מטהרן באהבה – סדנת בישול מהמטבח האיראני

(9 מדרגים)
הגר"א 1, פתח תקווה, ישראל

כרטיס רגיל - ₪300

בחרו מועד: ניתן לבטל הזמנה עד 48 שעות לפני האירוע

8.12 |
היום | 10:30

מטהרן באהבה – סדנת בישול מהמטבח האיראני

(9 מדרגים)
הגר"א 1, פתח תקווה, ישראל

כרטיס רגיל - ₪300

בחרו מועד: ניתן לבטל הזמנה עד 48 שעות לפני האירוע

אני מארגנת סדנאות בישול ואפיה מהמטבח האירני המשובח והבריא.
המטבח האירני כולל המון ירק ומבוסס על אידוי בישול ואפיה.
משך הסדנה כשלוש שעות וכוללת בין 4-5 מנות.

בין המנות שנלמד להכין:

גונדי
חורשטה סבזי
חורשטה כרפס
חורשטה אלו ( פירות יבשים )
חורשטה בה (חבושים)
חורשטה לפה (אפונה צהובה )עם זעפרן
חורשטה חצילים ושעועית ירוקה
שניצלים בטמפורה עם זעפרן
שוקיים עם בצל גזר משמש וזעפרן
אורז לבן עם תחתית תפוח אדמה
אורז עם גזר ושעועית אדומה בניחוח קינמון והל
אורז עם פול ושמיר
אורז עם לוביה וצימוקים
מג׳דרה בניחוח כמון

בסיום הסדנה נערוך שולחן ונאכל בצוותא וכמובן תהיינה קופסאות לקחת הביתה.
חייבת לציין שהמטבח שלנו עשיר בתבלינים מיוחדים וניחוחות שאין למצוא במטבחים אחרים ואם תרצו חוויה אותנטית וטעימה אתם מוזמנים להתארח אצלי לסדנה מיוחדת וטעימה.
ניתן לתאם בישולים ממטבחים נוספים – דוגמאות למנות ניתן לראות בתמונות.

משתתפים מספרים(9)

  • Myriam ben yaacov
    Myriam ben yaacov
    11-04-2023

    5

    תמר מבשלת מאהבה הייתה לי חוויה נהדרת היה מהנה לשמוע את הסיפורים מאחורי הבישול .. המסורת והטיפים המועילים….היה מעבר למצופה …זאת הייתה חוויה אותנטית תודה על בוקר מקסים

  • 07-04-2023

    5

    בעלי ואני חגגנו יום נישואין ובחרנו לעשות זאת בסדנאת בישול אצל תמר המקסימה. מאוד נהננו ללמוד על המאכלים העיראנים, לבשל אותם יחד עם תמר ובעיקר נהננו לאכול את המאכלים הטעימים האלו. זו הייתה חוויה מאד מרגשת וטעימה במיוחד. רוצים להודות לתמר שאירחה אותנו מאד יפה בביתה ובמטבחה וגרמה לנו להרגיש בבית. ממליצים בחום להשתתף בסדנא.

  • רעות
    רעות
    19-02-2023

    5

    תמר המדהימה והלבבית לימדה אותנו את הסודות של המטבח הפרסי באהבה גדולה. היה נהדר וטעים. תודה רבה רבה.

  • אילת פישר
    אילת פישר
    21-12-2022

    5

    כחובבת בישול נחשפתי לראשונה למטבח מרתק שופע ריחות ותבלינים.
    תמר פותחת את ביתה ואת ליבה וחולקת איתנו הרבה ידע סיפורים ומתכונים נהדרים.

  • חמדה
    חמדה
    18-12-2022

    5

    היינו היום בסדנה אצל תמר, חברים מהעבודה. האירוח של תמר, הידע הגדול שלה בבישול הפרסי, במורשת ובמנהגים הפרסיים הפכו את היום לחוויה טעימה, מלמדת, מעשירה ומהנה. ממליצה בחום רב 🌹

  • עדינה
    עדינה
    15-11-2022

    5

    סדנה אותנטית אמיתית ונהדרת! היה תענוג וטעים מאוד. תודה רבה לך תמר הנהדרת נמשיך להמליץ ולשבח אותך…

  • אושיק וענבל
    אושיק וענבל
    13-11-2022

    5

    לקחנו סדנת בישול טהרני אצל תמר- האירוח היה חם ומשפחתי, הסבלנות והרעיונות הנהדרים לשדרוג האוכל והטעמים המשובחים- היה מושלם! ממליצים בחום!

  • רחל פור
    רחל פור
    23-10-2022

    5

    היינו קבוצה של 6 אנשים ומאוד מאוד נהננו!!!
    חוויה מעשירה של שלל ריחות תבשילים יחד עם למידה והנאה גדולה.
    כל זאת כמובן בזכות תמר היקרה, אישה חמה אדיבה אשר לימדה אותנו עם שמחה גדולה.
    מומלץ בחום

  • אילנה לוינסקי
    אילנה לוינסקי
    21-10-2022

    5

    שלום הסדנה הייתה מדהימה!
    תמר אישה מקסימה, מעשירה, מבשלת מדהים, הלכתי עם הבת שלי לסדנה ונהננו מאוד. ממליצה בחום אשמח ללכת שוב!
    תודה רבה

ספרו איך היה לכם

The maximum upload file size: 20 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

אני תמר, נולדתי בטהרן שבאירן ואני מציעה לכם חוויה קולינרית מהמטבח העשיר והמיוחד שלי. עליתי מאירן בגיל 12 עם עליית הנוער והייתי ילדת ה 100,000 של עליית הנוער. את בית הספר היסודי והתיכון סיימתי ב"מוסינזון" והמשכתי בסמינר למורות בכלכלת בית. לאחר מכן, עשיתי הסבה לחינוך מיוחד ועבדתי כשלושים שנה בתחום זה. כיום, אני גימלאית של משרד החינוך והחלטתי להעביר את הידע שלי לכל מי שמעוניין לגוון ולהיחשף לטעמים מיוחדים וחדשים.

    שלחו הודעה

ההודעה נשלחה בהצלחה!

Send mail failed

Please enter input field

אני תמר, נולדתי בטהרן שבאירן ואני מציעה לכם חוויה קולינרית מהמטבח העשיר והמיוחד שלי. עליתי מאירן בגיל 12 עם עליית הנוער והייתי ילדת ה 100,000 של עליית הנוער. את בית הספר היסודי והתיכון סיימתי ב"מוסינזון" והמשכתי בסמינר למורות בכלכלת בית. לאחר מכן, עשיתי הסבה לחינוך מיוחד ועבדתי כשלושים שנה בתחום זה. כיום, אני גימלאית של משרד החינוך והחלטתי להעביר את הידע שלי לכל מי שמעוניין לגוון ולהיחשף לטעמים מיוחדים וחדשים.

    שלחו הודעה

ההודעה נשלחה בהצלחה!

Send mail failed

Please enter input field

בסלון - כל הזכויות שמורות 2023
שליחת וואטסאפ ×
× שליחת הודעה