בישול איטלקי בסטודיו כפרי ליד השדות:
-
פוקצ'ות עם מטבלים.
-
סלט פנצ'נלה.
-
פסטה טורטליני במילוי בטטה ופרמז'ן ברוטב קאצ'ו א פפה.
-
פסטה פטוצ'יני ברוטב עגבניות ושום קונפי עם קולפני קישוא.
-
פסטה פפיונים (לקחת הבייתה!).
-
קינוח פנקוטה.
בליווי שמפניה ואווירה קסומה.
*יתכנו שינויים לפי העונה.


































משתתפים מספרים(3)
ספרו איך היה לכם
שמי הודיה (: נעים להכיר… אני קונדטורית שמתמחה באפייה צרפתית ומקומית וגם מנחה סדנאות אפייה. את האהבה הגדולה שלי לאפיה בחרתי להפוך למקצוע, וכדי ללמוד את השיטות של הקונדיטורים המקצוענים התחלתי את דרכי בלימודים בבי"ס דנון, וההמשך בא עם הניסיון… בשבילי זה תענוג לראות פנים מופתעות כשמגישים עוגה לשולחן.. ובטח גם לשמוע את המחמאות שאחרי (: אז אני מנסה להביא את הדברים שנדיר למצוא בקונדיטוריות, וכמובן גם עם האיכות הכי טובה. אני מאמינה שיצירתיות ואהבה לאפייה מחברת בין אנשים, אז החלטתי גם לשתף אתכם באהבה שלי לאפייה, ואני מזמינה אתכם ללמוד, לטעום ולחוות אפייה עם ניחוחות של פריז, אירופה וגם מעדנים משלנו. נתראה בסדנה…
שלחו הודעהההודעה נשלחה בהצלחה!
Send mail failed
Please enter input field
5
חייב קודם כל לשבח את הסטודיו ואת האווירה…היה פשוט מקסים ונעים…
לגבי האוכל והלימוד- היה מעולה, למדנו לבשל פסטות מעולות וסלט קיסר מושלםםם ועוד דברים. היה גם יין בנוסף שהשלים את החוויה לשלמות.
בהחלט ממליץ, הודיה אירגנה סדנה מושקעת מכל הלב ולגמרי מרגישים את זה.
5
בעלי עשה לי הפתעה ליום ההולדת והיה ממש מרגש ומהנה, הכנו מספר פסטות מעניינות כאלה שלא אכלתי לפני מעולם, בטח לא בעבודת יד שלי, ממש יצירה, תענוג
5
לקחתי את אישתי לסדנה הזו לכבוד יום ההולדת שלה וממש נהננו, הכנו את הכל ממש מאפס, והודיה גרמה להכל להיות מאוד קליל וזורם