בסדנה נכין ביחד:
- פיצות מקמח דורום איכותי – שיטת בצק מקדים והטיפים לבצק שמרים שמצליח.
- גבינת מוצרלה לפיצה.
- ניוקי מסעדות בעבודת יד- בואו ללמוד את כל הסודות של השפים לניוקי מושלם.
איתו נכין ניוקי וירקות טעים וניוקי ברוטב סלק לימוני. - סלט קיסר טבעוני, רוטב קיסר וקריספי לבבות ארטישוק.
- מקלות מוצרלה בציפוי פנקו קריספיים.
- ריזוטו פטריות עשיר.
- כדורי ארנצ'יני במילוי מוצרלה.
- קרפצ'יו סלק צלוי וגבינת שקדים (מתכון בונוס בחוברת גבינת שקדים).
הסדנה מתקיימת בגבעת אולגה במרחב נעים עם נוף לים, כתובת תשלח לאחר ההזמנה.
אפשר לרכוש את הסדנה כמתנה ולקבל שובר מעוצב עם ברכה.
אורך הסדנה 4 שעות.
ספרו איך היה לכם
משתתפים מספרים(3)
נעים להכיר , שמי סאני סלוצקר, חיה בישול , מטבח, חופש, לימוד ויצירה. אני שפית העוסקת בבישול טבעוני, בוגרת בית הספר לבישול "תדמור", בוגרת "אסטלה" קורס אפיית לחמים ומאמנת מטעם מכללת NCS להכשרת מאמני תזונה רב תחומיים. בעלת sunny soul's food – בישול טבעוני, קולינריה ויצירה. שיטת העבודה שלי משלבת בין עולם הבישול והיצירה לעולם האימון ואני מאמינה שכל אחד או אחת יכולים לבשל אוכל טעים ומזין, לגוף ולנפש לפי רצונם. אני מעבירת סדנאות בישול טבעוני, קורס בישול טבעוני מעמיק וארוחות שף בוטיק. מוזמנים להצטרף אליי לחוויה של כיף, לבשל, ליצור ולהנות.
שלחו הודעהההודעה נשלחה בהצלחה!
Send mail failed
Please enter input field
5
תודה היה ממש כיף ללמוד כל כך הרבה וגם היה כל כך הרבה אוכל, הסדנה מושקעת, זו הייתה חוויה קולינרית מהעולם הטבעוני.
את משדרת את האהבה שלך לאוכל ויש לך מה ללמד בדרך שלך.
5
האווירה בסדנה הייתה ממש טובה, לומדים להכין כמעט כל דבר מהמטבח האיטלקי ומבינים כמה זה אפשרי טבעוני, היה כלכך טעים, וסאני כלכך מקצועית וטובה במה שהיא עושה
מדהים
5
הסדנה הזו מוכיחה שאפשר לעשות הכל טבעוני!
מכינים מגוון של מנות, וטעימות, ממליצה מאוד על הסדנה ותודה רבה לסאני הנהדרת שרואים שיש לה אהבה גדולה לאכול!
מומלץ מומלץ מומלץ