סוג הסדנה: סדנת בישול פעילה.
כשרות: בשרית, יש תעודת כשרות
סדנת אוכל רומני מהעיר התחתית בחיפה.
אוכל ממלא תפקיד חשוב בתרבות הרומנית, וניתן למצוא ביטויים ופתגמים רבים במסורת הרומנית שעוסקים בו.*
הגסטרונומיה הרומנית הושפעה במשך מאות שנים מהאימפריות שכבשו אותה, ומהמטבחים השכנים: הבלקני, ההונגרי, הגרמני והטורקי.
הרומאים הביאו איתם את השימוש בקמח התירס ….. (לא נהרוס לכם, המשך הסיפור בסדנה).
* ביטוי רומני הבא לתאר עני מרוד – "אין לו אפילו ממליגה על השולחן".
תפריט הסדנה.
כבד קצוץ
איקרא
זקוסקה (סלט חצילים רומני)
טוקניצה
גלושקה (בצקניות)
קבאב רומני (מיטיטיי)
ממליגה
מוז'דיי (מטבל שום לקבב)
שרבט תות


משתתפים מספרים(2)
ספרו איך היה לכם

הקמנו את סקולינרי בכדי להפגיש בין מיטב השפים והקונדיטורים לחובבי הקולינריה במסגרת סדנאות מגוונות. אצלנו תפגשו טעמים שלא היכרתם ותרכשו ידע מקצועי, תוך כדי בילוי עם אנשים מעניינים, לגימת יין באווירת מטבחי ארצות אקזוטיות או מטבחי שף מודרניים. מתחם הסדנאות שלנו תוכנן ונבנה במיוחד, בהשקעה יוצאת דופן, לקיום סדנאות בישול. הייחודי מסוגו בכל אזור הצפון המציע סדנאות מגוונות לקהל הרחב וארועים פרטיים ועסקיים על בסיס יומי. תמצאו אותנו ליד קיבוץ יגור, למרגלות המזרחים והתלולים של הר הכרמל, במיקום פסטורלי מול מטע עצי זית. נוף ההר המרהיב נשקף דרך חלונות המתחם. נשמח לצאת איתכם למסע קולינרי!
שלחו הודעהההודעה נשלחה בהצלחה!
Send mail failed
Please enter input field
5
שלחתי את בני עם סבתא שלו לסדנא בתור מתנה (אחרי שכבר היינו שם בסדרת סדנאות, הוא ואני).
הוא אומר שזו הסדנא הכי מהנה (וטעימה) שהיתה לו, אפילו שהגיע מאוחר (באשמתנו). בכללי מאוד מאוד ממליץ על הסדנאות שם,מהנה מאוד ולומדים המון !
5
כלכך הרבה זמן חיפשתי סדנה כזאת לבעלי שיחזור קצת לשורשים שלו וזה היה ממש מרגש בישבילו, בשבילנו!
מאכלים מסורתיים וטעימים שכל אחד יאהב, ממש ממליצים, שונה, מיוחד, וטעים!!!
תודה תודה תודה כמה כיף שיש דבר כזה