סדנת בישול אסייתית וסושי

שדה יצחק, ישראל

כרטיס רגיל - ₪365

בחרו מועד: ניתן לבטל ולקבל החזר עד 48 שעות לפני הפעילות

3.3 |
שני | 17:30

סדנת בישול אסייתית וסושי

שדה יצחק, ישראל

כרטיס רגיל - ₪365

בחרו מועד: ניתן לבטל ולקבל החזר עד 48 שעות לפני הפעילות

חיילי מילואים שימו לב!

פעילות זו נכללת בסיוע חד פעמי במימון טיפול בגובה עד 1,500 ש”ח למשרת מילואים ובן/ת זוג.

משרת המילואים שירת 30 ימים ומעלה בצו 8 חרבות ברזל.

שימו לב שאינכם חייבים להשתמש בסיוע של ה-1500 ש"ח בבת אחת, אפשר ללכת לפעילויות שונות בזמנים שונים

  • סושי רול אורה מאקי (אינסייד אאוט).

  • באן לבן – לחמניות מאודות במילוי המבורגר דג בתיבול אסייתי עם רוטב צ'ילי.

  • פטאי מוקפץ – איטריות אורז מוקפצות עם סויה ברוטב חמוץ מתוק.

  • סלט שורשים – אטריות שעועית ובוטנים/אגוזי מלך ושומשום ברוטב חמאת בוטנים.

  • קינוח פאני פורי הודי במילוי קרם שמנת ומייפל

  • ניתן להתאים לטבעוניים / ללא גלוטן בתיאום מראש

        מבצע לחיילי מילואים! סדנאות בהחזר מלא!

בליווי שמפניה ואווירה קסומה.

יתכנו שינויים לפי עונה

 

הבצק מוכן מראש

תנאי ביטול:
– ניתן לבטל עד 7 ימים לפני הסדנה.
– או לדחות עד 3 ימים לפני הסדנה.
– במקרים חריגים של מילואים, צבא וכו' ניתן לדחות גם יום לפני הסדנה. וכמובן בהתאם להנחיות פיקוד העורף.

שמי הודיה (: נעים להכיר… אני קונדטורית שמתמחה באפייה צרפתית ומקומית וגם מנחה סדנאות אפייה. את האהבה הגדולה שלי לאפיה בחרתי להפוך למקצוע, וכדי ללמוד את השיטות של הקונדיטורים המקצוענים התחלתי את דרכי בלימודים בבי"ס דנון, וההמשך בא עם הניסיון… בשבילי זה תענוג לראות פנים מופתעות כשמגישים עוגה לשולחן.. ובטח גם לשמוע את המחמאות שאחרי (: אז אני מנסה להביא את הדברים שנדיר למצוא בקונדיטוריות, וכמובן גם עם האיכות הכי טובה. אני מאמינה שיצירתיות ואהבה לאפייה מחברת בין אנשים, אז החלטתי גם לשתף אתכם באהבה שלי לאפייה, ואני מזמינה אתכם ללמוד, לטעום ולחוות אפייה עם ניחוחות של פריז, אירופה וגם מעדנים משלנו. נתראה בסדנה…

    שלחו הודעה

ההודעה נשלחה בהצלחה!

Send mail failed

Please enter input field

שמי הודיה (: נעים להכיר… אני קונדטורית שמתמחה באפייה צרפתית ומקומית וגם מנחה סדנאות אפייה. את האהבה הגדולה שלי לאפיה בחרתי להפוך למקצוע, וכדי ללמוד את השיטות של הקונדיטורים המקצוענים התחלתי את דרכי בלימודים בבי"ס דנון, וההמשך בא עם הניסיון… בשבילי זה תענוג לראות פנים מופתעות כשמגישים עוגה לשולחן.. ובטח גם לשמוע את המחמאות שאחרי (: אז אני מנסה להביא את הדברים שנדיר למצוא בקונדיטוריות, וכמובן גם עם האיכות הכי טובה. אני מאמינה שיצירתיות ואהבה לאפייה מחברת בין אנשים, אז החלטתי גם לשתף אתכם באהבה שלי לאפייה, ואני מזמינה אתכם ללמוד, לטעום ולחוות אפייה עם ניחוחות של פריז, אירופה וגם מעדנים משלנו. נתראה בסדנה…

    שלחו הודעה

ההודעה נשלחה בהצלחה!

Send mail failed

Please enter input field

בסלון - כל הזכויות שמורות 2023
שליחת וואטסאפ
וואטסאפ 24/7

(מענה מחר בבוקר)

(מענה מחר בבוקר)

× שליחת הודעה