בישול אסייתי בסטודיו כפרי בהנחיית השפית ורד שקד:
-
באן לבן – במילוי המבורגר דג בתיבול אסייתי עם רוטב צ'ילי/טריאקי וירקות טריים.
-
באן שחור – במילוי המבורגר טופו ופטריות עם רוטב צ'ילי/טריאקי וירקות טריים.
-
גיוזה – כיסוני בצק במילוי בטטה ובצק מקורמל בליווי רוטב על בסיס סויה.
-
סלט שורשים – אטריות שעועית ובוטנים/אגוזי מלך ושומשום ברוטב חמאת בוטנים.
-
גלידת קוקוס ופירות טרופיים בגביע עם שברי בוטנים וקוקוס.
*יתכנו שינויים במרכיבים לפי העונה. וניתן להתאים לטבעוניים / ללא גלוטן בתיאום מראש.
בליווי שמפניה ואווירה קסומה.
















שמי הודיה (: נעים להכיר… אני קונדטורית שמתמחה באפייה צרפתית ומקומית וגם מנחה סדנאות אפייה. את האהבה הגדולה שלי לאפיה בחרתי להפוך למקצוע, וכדי ללמוד את השיטות של הקונדיטורים המקצוענים התחלתי את דרכי בלימודים בבי"ס דנון, וההמשך בא עם הניסיון… בשבילי זה תענוג לראות פנים מופתעות כשמגישים עוגה לשולחן.. ובטח גם לשמוע את המחמאות שאחרי (: אז אני מנסה להביא את הדברים שנדיר למצוא בקונדיטוריות, וכמובן גם עם האיכות הכי טובה. אני מאמינה שיצירתיות ואהבה לאפייה מחברת בין אנשים, אז החלטתי גם לשתף אתכם באהבה שלי לאפייה, ואני מזמינה אתכם ללמוד, לטעום ולחוות אפייה עם ניחוחות של פריז, אירופה וגם מעדנים משלנו. נתראה בסדנה…
שלחו הודעהההודעה נשלחה בהצלחה!
Send mail failed
Please enter input field