שעות פעילות
ימים א-ה 9:00-18:00
יום שישי 9:00-13:00
חיילי מילואים שימו לב!
פעילות זו נכללת בסיוע חד פעמי במימון טיפול בגובה עד 1,500 ש”ח למשרת מילואים ובן/ת זוג.
משרת המילואים שירת 30 ימים ומעלה בצו 8 חרבות ברזל.
שימו לב שאינכם חייבים להשתמש בסיוע של ה-1500 ש"ח בבת אחת, אפשר ללכת לפעילויות שונות בזמנים שונים
האוכל הטייוואני הוא הפחות מוכר מכל מטבחי אסיה. הוא מצטיין בשילוב מופלא של השראה ממטבחי סין ויפן יחד עם ייחודיות משל עצמו, ומתאפיין בטעמים עדינים ומעניינים, מרקמים מרתקים ומאתגרים; טריות, צבעוניות ואסתטיות.
בסדנה נכין ביחד מספר מנות אופייניות למטבח הטייוואני, אספר לכם על התרבות הטייוואנית, וקצת סיפורים מחיי בטייוואן, נאכל ארוחה ביחד ולאחר הסדנה תקבלו מתכונים מפורטים במייל.
המנות שנכין בסדנה הקרובה:
-
כיסוני כרוב ופטריות בטיגון-אידוי עם רוטב סויה סמיך מתוק;
-
טופו בתחמיץ בצל ירוק;
-
מרק חמוץ חריף;
-
שעועית ירוקה בג'ינג'ר;
-
מלפפונים שבורים בשום;
-
אטריות ברוטב שומשום וסויה;
-
ואי אפשר בלי עוגות הבצל הירוק, אוכל רחוב אופייני וממכר, מעין מלוואח במילוי בצל ירוק
שמחה גם לארגן סדנאות לקבוצות וזוגות בהתאמה אישית של התאריך והתפריט. יכולה גם להגיע אליכם.

שמי ענת אראל. אני עוסקת המון שנים בתרגול והוראה של אמנויות לחימה סיניות, מה שהביא אותי לטייוואן כשנסעתי ללמוד אצל המורה שלי. חייתי בטייוואן כ 6 שנים. כבר בביקור הראשון שלי שם התאהבתי באוכל המקומי, בטייוואן בדרך כלל אוכלים בחוץ, אבל בכל פעם שהתארחתי אצל חברים מקומיים נכנסתי בחוצפה ישראלית אופיינית אל המטבחים שלהם, ובעיקר של האמהות והסבתות שלהם, ולמדתי כמה שיכולתי. את התוצאות ניתן לטעום בסדנאות שלי כאן. שמחה גם לארגן סדנאות לקבוצות וזוגות בהתאמה אישית של התאריך והתפריט. יכולה גם להגיע אליכם.
שלחו הודעהההודעה נשלחה בהצלחה!
Send mail failed
Please enter input field