סדנת בישול טייוואני טבעונית

אמציה, ירושלים, ישראל

כרטיס משתתפ.ת - ₪400

משך הפעילות: כארבע שעות

בחרו מועד: ניתן לבטל ולקבל החזר עד 48 שעות לפני הפעילות

.4 |
|

סדנת בישול טייוואני טבעונית

אמציה, ירושלים, ישראל

כרטיס משתתפ.ת - ₪400

משך הפעילות: כארבע שעות

בחרו מועד: ניתן לבטל ולקבל החזר עד 48 שעות לפני הפעילות

חיילי מילואים שימו לב!

פעילות זו נכללת בסיוע חד פעמי במימון טיפול בגובה עד 1,500 ש”ח למשרת מילואים ובן/ת זוג.

משרת המילואים שירת 30 ימים ומעלה בצו 8 חרבות ברזל.

שימו לב שאינכם חייבים להשתמש בסיוע של ה-1500 ש"ח בבת אחת, אפשר ללכת לפעילויות שונות בזמנים שונים

האוכל הטייוואני הוא הפחות מוכר מכל מטבחי אסיה. הוא מצטיין בשילוב מופלא של השראה ממטבחי סין ויפן יחד עם ייחודיות משל עצמו,  ומתאפיין בטעמים עדינים ומעניינים, מרקמים מרתקים ומאתגרים; טריות, צבעוניות ואסתטיות.

בסדנה נכין ביחד מספר מנות אופייניות למטבח הטייוואני, אספר לכם על התרבות הטייוואנית, וקצת סיפורים מחיי בטייוואן, נאכל ארוחה ביחד ולאחר הסדנה תקבלו מתכונים מפורטים במייל.

המנות שנכין בסדנה הקרובה:

  • כיסוני כרוב ופטריות בטיגון-אידוי עם רוטב סויה סמיך מתוק;

  • טופו בתחמיץ בצל ירוק;

  • מרק חמוץ חריף;

  • שעועית ירוקה בג'ינג'ר;

  • מלפפונים שבורים בשום;

  • אטריות ברוטב שומשום וסויה;

  • ואי אפשר בלי עוגות הבצל הירוק, אוכל רחוב אופייני וממכר, מעין מלוואח במילוי בצל ירוק

     שמחה גם לארגן סדנאות לקבוצות וזוגות בהתאמה אישית של התאריך והתפריט. יכולה גם להגיע אליכם.

שמי ענת אראל. אני עוסקת המון שנים בתרגול והוראה של אמנויות לחימה סיניות, מה שהביא אותי לטייוואן כשנסעתי ללמוד אצל המורה שלי. חייתי בטייוואן כ 6 שנים. כבר בביקור הראשון שלי שם התאהבתי באוכל המקומי, בטייוואן בדרך כלל אוכלים בחוץ, אבל בכל פעם שהתארחתי אצל חברים מקומיים נכנסתי בחוצפה ישראלית אופיינית אל המטבחים שלהם, ובעיקר של האמהות והסבתות שלהם, ולמדתי כמה שיכולתי. את התוצאות ניתן לטעום בסדנאות שלי כאן.  שמחה גם לארגן סדנאות לקבוצות וזוגות בהתאמה אישית של התאריך והתפריט. יכולה גם להגיע אליכם.

    שלחו הודעה

ההודעה נשלחה בהצלחה!

Send mail failed

Please enter input field

שמי ענת אראל. אני עוסקת המון שנים בתרגול והוראה של אמנויות לחימה סיניות, מה שהביא אותי לטייוואן כשנסעתי ללמוד אצל המורה שלי. חייתי בטייוואן כ 6 שנים. כבר בביקור הראשון שלי שם התאהבתי באוכל המקומי, בטייוואן בדרך כלל אוכלים בחוץ, אבל בכל פעם שהתארחתי אצל חברים מקומיים נכנסתי בחוצפה ישראלית אופיינית אל המטבחים שלהם, ובעיקר של האמהות והסבתות שלהם, ולמדתי כמה שיכולתי. את התוצאות ניתן לטעום בסדנאות שלי כאן.  שמחה גם לארגן סדנאות לקבוצות וזוגות בהתאמה אישית של התאריך והתפריט. יכולה גם להגיע אליכם.

    שלחו הודעה

ההודעה נשלחה בהצלחה!

Send mail failed

Please enter input field

בסלון – מה עושים היום? גלו סדנאות, הופעות וחוויות מיוחדות בסלון הקרוב אליכם!

שעות פעילות
ימים א-ה 9:00-18:00
יום שישי 9:00-13:00

עקבו אחרינו

בסלון - כל הזכויות שמורות 2025
שליחת וואטסאפ
וואטסאפ 24/7

(מענה מחר בבוקר)

(מענה מחר בבוקר)

× שליחת הודעה