סדנת גיוזה ודים סאם

(6 חוות דעת - לחצו לצפייה)
מקווה ישראל 32, חולון, ישראל

כרטיס ילד 12-16 (בליווי מבוגר) - ₪265
כרטיס רגיל - ₪315

בחרו מועד: ניתן לבטל ולקבל החזר עד 48 שעות לפני הפעילות

28.2 |
שישי | 10:30

סדנת גיוזה ודים סאם

(6 חוות דעת - לחצו לצפייה)
מקווה ישראל 32, חולון, ישראל

כרטיס ילד 12-16 (בליווי מבוגר) - ₪265
כרטיס רגיל - ₪315

בחרו מועד: ניתן לבטל ולקבל החזר עד 48 שעות לפני הפעילות

חיילי מילואים שימו לב!

פעילות זו נכללת בסיוע חד פעמי במימון טיפול בגובה עד 1,500 ש”ח למשרת מילואים ובן/ת זוג.

משרת המילואים שירת 30 ימים ומעלה בצו 8 חרבות ברזל.

שימו לב שאינכם חייבים להשתמש בסיוע של ה-1500 ש"ח בבת אחת, אפשר ללכת לפעילויות שונות בזמנים שונים

אוהבים כיסונים אסיאתיים?
תמיד רציתם להכין גיוזות או דים סאם בבית ולא ידעתם איך?
הצטרפו לסדנה הטעימה של רוני ותלמדו איך ליצור כיסונים מנצחים וטעימים במטבח בבית!

מדריכת הסדנה רוני ריבלין, במטבח מגיל שנתיים (כן, באמת!), באופן מקצועי משנת 2006, קונדיטורית (מסעדת MESSA), שפית, בעלים של מסעדה ויוצרת סדנאות כיפיות במיוחד עם דגש על יחס אישי, חומרי גלם מעולים, הסברים פשוטים בגובה העיניים שבסופם- כולם מצליחים. בסדנה הזו נלמד כיצד להכין את הכיסונים האהובים, כך שתוכלו לחזור הביתה ולפנק את עצמכם או לארח עם מאכלים טעימים וכיפים שכולם אוהבים.

הסדנאות נערכות בחולון, כל המוצרים כשרים. דגש הסדנא הוא עבודה אישית ומעשית שתוכיח לכם שכל אחד יכול. בסופה כל אחד יוצא עם ביטחון להכין לבד בבית (ובטן מלאה מכל מה שאכלנו).

מה תקבלו?
  • נלמד להכין בצק לדים סאם
  • נלמד להכין מילוי לדים סאם וגיוזה (2 סוגים)
  • נלמד צורות קיפול שונות
  • נלמד 4 דרכים לאדות/לטגן דים סאם וגיוזה
  • נקבל ידע מעשי איך להצליח גם בבית
מתאים גם לצמחונים וטבעונים.
ניתן להזמין סדנאות פרטיות אצלי או אצלכם בבית/עבודה/משרד.

אני במטבח מגיל שנתיים (באמת!), בישול הוא התחביב שלי שהוא גם המקצוע שלי. בוגרת בית ספר בישולים במגמת קונדיטוריה מ-2006, עבדתי במסעדת MESSA וב-2008 פתחתי את מסעדת "קפה יפו" בשוק הפשפשים עם בעלי והוריי. במשך 13 שנים הייתי השפית ואחראית התפעול של האופרציה הזו (בכל זאת 200 מקומות ישיבה לא הולכים ברגל...). במהלך הסגרים בקורונה התחלתי לייצר ולמכור גיוזה (לזה יש סיפור בנפרד) ולאחר שחזרנו לפעילות רגילה מאוד רציתי ללמד ולהעביר הלאה את הידע שלי. במשך כשנה העברתי סדנאות שונות בחדר הפרטי במסעדה, לאחר מכן בסטודיו במרכז תל אביב, דירה במגדלי יוקרה בפלורנטין ועכשיו בחולון. מוזמנים להתארח אצלי לסדנאות חוויותיות עם דגש על מעשיות והצלחה. חשוב לי שכל אחד יוצא מרוצה ועם בטחון לעשות לבד בבית. כל המוצרים כשרים. מתאים גם לצמחונים וטבעונים. ניתן להזמין סדנאות פרטיות אצלי או אצלכם בבית/עבודה/משרד.

    שלחו הודעה

ההודעה נשלחה בהצלחה!

Send mail failed

Please enter input field

אני במטבח מגיל שנתיים (באמת!), בישול הוא התחביב שלי שהוא גם המקצוע שלי. בוגרת בית ספר בישולים במגמת קונדיטוריה מ-2006, עבדתי במסעדת MESSA וב-2008 פתחתי את מסעדת "קפה יפו" בשוק הפשפשים עם בעלי והוריי. במשך 13 שנים הייתי השפית ואחראית התפעול של האופרציה הזו (בכל זאת 200 מקומות ישיבה לא הולכים ברגל...). במהלך הסגרים בקורונה התחלתי לייצר ולמכור גיוזה (לזה יש סיפור בנפרד) ולאחר שחזרנו לפעילות רגילה מאוד רציתי ללמד ולהעביר הלאה את הידע שלי. במשך כשנה העברתי סדנאות שונות בחדר הפרטי במסעדה, לאחר מכן בסטודיו במרכז תל אביב, דירה במגדלי יוקרה בפלורנטין ועכשיו בחולון. מוזמנים להתארח אצלי לסדנאות חוויותיות עם דגש על מעשיות והצלחה. חשוב לי שכל אחד יוצא מרוצה ועם בטחון לעשות לבד בבית. כל המוצרים כשרים. מתאים גם לצמחונים וטבעונים. ניתן להזמין סדנאות פרטיות אצלי או אצלכם בבית/עבודה/משרד.

    שלחו הודעה

ההודעה נשלחה בהצלחה!

Send mail failed

Please enter input field

בסלון - כל הזכויות שמורות 2023
שליחת וואטסאפ
וואטסאפ 24/7

(מענה מחר בבוקר)

(מענה מחר בבוקר)

× שליחת הודעה