מדריכת הסדנה רוני ריבלין, במטבח מגיל שנתיים (כן, באמת!), באופן מקצועי משנת 2006, קונדיטורית (מסעדת MESSA), שפית, בעלים של מסעדה ויוצרת סדנאות כיפיות במיוחד עם דגש על יחס אישי, חומרי גלם מעולים, הסברים פשוטים בגובה העיניים שבסופם- כולם מצליחים. בסדנה הזו נלמד כיצד להכין את הכיסונים האהובים, כך שתוכלו לחזור הביתה ולפנק את עצמכם או לארח עם מאכלים טעימים וכיפים שכולם אוהבים.
הסדנאות נערכות בתל אביב, כל המוצרים כשרים. דגש הסדנא הוא עבודה אישית ומעשית שתוכיח לכם שכל אחד יכול. בסופה כל אחד יוצא עם ביטחון להכין לבד בבית (ובטן מלאה מכל מה שאכלנו).
- נלמד להכין בצק לדים סאם
- נלמד להכין מילוי לדים סאם וגיוזה (2 סוגים)
- נלמד צורות קיפול שונות
- נלמד 4 דרכים לאדות/לטגן דים סאם וגיוזה
- נקבל ידע מעשי איך להצליח גם בבית












משתתפים מספרים(3)
ספרו איך היה לכם

הסדנה מועברת על ידי רוני ריבלין, השפית של קפה יפו ב-14 השנים האחרונות, אשר התמחתה בקונדיטוריה, גלידה, בצקים איטלקיים ובשנתיים האחרונות גם דים סאם וגיוזה. הסדנה נערכת בתל אביב, כל המוצרים כשרים. מתאים גם לצמחונים וטבעונים. ניתן להזמין סדנאות פרטיות אצלי או אצלכם בבית/עבודה/משרד.
שלחו הודעהההודעה נשלחה בהצלחה!
Send mail failed
Please enter input field
5
וואווו איזו חוויה!!!
רוני דאגה לנו ל-ה-כ-ל!
רטבים, סכום,מפיות נייר, כלי הגשה, כפפות ומה לא?!
אני חושבת שזו פשוט מתנה נפלאה לפנק מישהו,וגם את עצמך.
רוני נעימה והיה לנו ממש כיף איתה!
5
חוויה מקסימה וטעימה. גם למדנו וגם יצאנו שבעים
5
אין אחד שלא יהנה בסדנה הזאת, סדנה מגניבה, קלילה, והיה ממש כיף וחוייתי להכין את כל המתכונים האלה, רוני הייתה מהממת ונהננו ממנה מכל רגע