סדנת זילוף ועיצוב עוגות

(3 מדרגים)
הפיקוס 34, מושב שדה יצחק, ישראל

כרטיס רגיל - ₪400

בחרו מועד: ניתן לבטל ולקבל החזר עד 48 שעות לפני הפעילות

17.5 |
שישי | 09:00

סדנת זילוף ועיצוב עוגות

(3 מדרגים)
הפיקוס 34, מושב שדה יצחק, ישראל

כרטיס רגיל - ₪400

בחרו מועד: ניתן לבטל ולקבל החזר עד 48 שעות לפני הפעילות

חויה מתוקה של קצפת:
סדנת עיצוב עוגות עם קצפת למתחילים. כולל כוכבים, ורדים, שילוב של צבעים, שתי וערב, ציפוי חלק לעוגה עם שבר ועוד…
כל משתתף יוצא עם עוגה שעיצוב.
אין צורך בידע קודם!
בהפסקה תוגש פיצה שנאפתה במקום.
* ניתן ללא גלוטן בתיאום מראש

משתתפים מספרים(3)

  • קרן
    קרן

    5

    הודיה המהממת לימדה אותנו בהנאה רבה את סודות הזילוף והיה פשוט תענוג. תודה רבה אני ממליצה מכל הלב.

  • לינור דוד
    לינור דוד

    5

    הגעתי לסדנה עם ידע באפייה, אבל מעולם לא התעסקתי בזילוף ורציתי להתמקצע ועיצוב העוגות ויצאתי עם ידע מטורף! סדנה שמתאימה לכל הרמות וכולם ממש השתגעו ממנה
    ממליצה בחום

  • הדס
    הדס

    5

    הגעתי לסדנה עם אפס ידע בזילוף ויצאתי עם עוגה מקצועית ברמות….
    היה כיף גדול. מומלץ ביותר.

ספרו איך היה לכם

The maximum upload file size: 20 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

שמי הודיה (: נעים להכיר… אני קונדטורית שמתמחה באפייה צרפתית ומקומית וגם מנחה סדנאות אפייה. את האהבה הגדולה שלי לאפיה בחרתי להפוך למקצוע, וכדי ללמוד את השיטות של הקונדיטורים המקצוענים התחלתי את דרכי בלימודים בבי"ס דנון, וההמשך בא עם הניסיון… בשבילי זה תענוג לראות פנים מופתעות כשמגישים עוגה לשולחן.. ובטח גם לשמוע את המחמאות שאחרי (: אז אני מנסה להביא את הדברים שנדיר למצוא בקונדיטוריות, וכמובן גם עם האיכות הכי טובה. אני מאמינה שיצירתיות ואהבה לאפייה מחברת בין אנשים, אז החלטתי גם לשתף אתכם באהבה שלי לאפייה, ואני מזמינה אתכם ללמוד, לטעום ולחוות אפייה עם ניחוחות של פריז, אירופה וגם מעדנים משלנו. נתראה בסדנה…

    שלחו הודעה

ההודעה נשלחה בהצלחה!

Send mail failed

Please enter input field

שמי הודיה (: נעים להכיר… אני קונדטורית שמתמחה באפייה צרפתית ומקומית וגם מנחה סדנאות אפייה. את האהבה הגדולה שלי לאפיה בחרתי להפוך למקצוע, וכדי ללמוד את השיטות של הקונדיטורים המקצוענים התחלתי את דרכי בלימודים בבי"ס דנון, וההמשך בא עם הניסיון… בשבילי זה תענוג לראות פנים מופתעות כשמגישים עוגה לשולחן.. ובטח גם לשמוע את המחמאות שאחרי (: אז אני מנסה להביא את הדברים שנדיר למצוא בקונדיטוריות, וכמובן גם עם האיכות הכי טובה. אני מאמינה שיצירתיות ואהבה לאפייה מחברת בין אנשים, אז החלטתי גם לשתף אתכם באהבה שלי לאפייה, ואני מזמינה אתכם ללמוד, לטעום ולחוות אפייה עם ניחוחות של פריז, אירופה וגם מעדנים משלנו. נתראה בסדנה…

    שלחו הודעה

ההודעה נשלחה בהצלחה!

Send mail failed

Please enter input field

בסלון - כל הזכויות שמורות 2023
שליחת וואטסאפ
וואטסאפ 24/7

(אענה בראשון בבוקר)

× שליחת הודעה