סדנת קינוחים מפריז

הפיקוס 34, שדה יצחק, ישראל

כרטיס רגיל - ₪360

בחרו מועד: ניתן לבטל ולקבל החזר עד 48 שעות לפני הפעילות

.10 |
|

סדנת קינוחים מפריז

הפיקוס 34, שדה יצחק, ישראל

כרטיס רגיל - ₪360

בחרו מועד: ניתן לבטל ולקבל החזר עד 48 שעות לפני הפעילות

סדנת מתוקים בסטודיו כפרי במושב:

  • טארטלים לימון עם מרנג.

  • קרם ברולה.

  • פחזניות במילוי קרם פטיסייר.

  • פחזניות במילוי קרם שוקולד.

  • פחזניות שוקט.

בליווי שמפניה ואווירה קסומה.

*יתכנו שינויים במרכיבים לפי העונה.

תנאי ביטול:
– ניתן לבטל עד 7 ימים לפני הסדנה.
– או לדחות עד 3 ימים לפני הסדנה.
– במקרים חריגים של מילואים, צבא וכו' ניתן לדחות גם יום לפני הסדנה. וכמובן בהתאם להנחיות פיקוד העורף.

ספרו איך היה לכם

The maximum upload file size: 20 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

שמי הודיה (: נעים להכיר… אני קונדטורית שמתמחה באפייה צרפתית ומקומית וגם מנחה סדנאות אפייה. את האהבה הגדולה שלי לאפיה בחרתי להפוך למקצוע, וכדי ללמוד את השיטות של הקונדיטורים המקצוענים התחלתי את דרכי בלימודים בבי"ס דנון, וההמשך בא עם הניסיון… בשבילי זה תענוג לראות פנים מופתעות כשמגישים עוגה לשולחן.. ובטח גם לשמוע את המחמאות שאחרי (: אז אני מנסה להביא את הדברים שנדיר למצוא בקונדיטוריות, וכמובן גם עם האיכות הכי טובה. אני מאמינה שיצירתיות ואהבה לאפייה מחברת בין אנשים, אז החלטתי גם לשתף אתכם באהבה שלי לאפייה, ואני מזמינה אתכם ללמוד, לטעום ולחוות אפייה עם ניחוחות של פריז, אירופה וגם מעדנים משלנו. נתראה בסדנה…

    שלחו הודעה

ההודעה נשלחה בהצלחה!

Send mail failed

Please enter input field

שמי הודיה (: נעים להכיר… אני קונדטורית שמתמחה באפייה צרפתית ומקומית וגם מנחה סדנאות אפייה. את האהבה הגדולה שלי לאפיה בחרתי להפוך למקצוע, וכדי ללמוד את השיטות של הקונדיטורים המקצוענים התחלתי את דרכי בלימודים בבי"ס דנון, וההמשך בא עם הניסיון… בשבילי זה תענוג לראות פנים מופתעות כשמגישים עוגה לשולחן.. ובטח גם לשמוע את המחמאות שאחרי (: אז אני מנסה להביא את הדברים שנדיר למצוא בקונדיטוריות, וכמובן גם עם האיכות הכי טובה. אני מאמינה שיצירתיות ואהבה לאפייה מחברת בין אנשים, אז החלטתי גם לשתף אתכם באהבה שלי לאפייה, ואני מזמינה אתכם ללמוד, לטעום ולחוות אפייה עם ניחוחות של פריז, אירופה וגם מעדנים משלנו. נתראה בסדנה…

    שלחו הודעה

ההודעה נשלחה בהצלחה!

Send mail failed

Please enter input field

בסלון - כל הזכויות שמורות 2023
שליחת וואטסאפ
וואטסאפ 24/7

(מענה מחר בבוקר)

(מענה מחר בבוקר)

× שליחת הודעה