סדנת פסטה טרייה ופיצה נאפוליטנית בטאבון

(3 חוות דעת - לחצו לצפייה)
שדרות הערים התאומות 12, באר שבע, ישראל

כרטיס משתתפ.ת - ₪350

משך הפעילות: כשלוש שעות

בחרו מועד: ניתן לבטל ולקבל החזר עד 48 שעות לפני הפעילות

.3 |
|

סדנת פסטה טרייה ופיצה נאפוליטנית בטאבון

(3 חוות דעת - לחצו לצפייה)
שדרות הערים התאומות 12, באר שבע, ישראל

כרטיס משתתפ.ת - ₪350

משך הפעילות: כשלוש שעות

בחרו מועד: ניתן לבטל ולקבל החזר עד 48 שעות לפני הפעילות

חיילי מילואים שימו לב!

פעילות זו נכללת בסיוע חד פעמי במימון טיפול בגובה עד 1,500 ש”ח למשרת מילואים ובן/ת זוג.

משרת המילואים שירת 30 ימים ומעלה בצו 8 חרבות ברזל.

שימו לב שאינכם חייבים להשתמש בסיוע של ה-1500 ש"ח בבת אחת, אפשר ללכת לפעילויות שונות בזמנים שונים

סדנת פסטה ופיצה🤩

מחפשים חוויה כיפית וטעימה ?

בא לכם להתפנק בארוחת טעימה מהתוצרים שלכם

אז נעים להכיר , קוראים לי מיקול ואני איטלקיה

אני מביאה את מיטב האוכל האיטלקי עד אליכם

אני אדאג ללמד אתכם להכין פסטות טריות בעבודת יד מההתחלה ועד הסוף ופיצות נאפוליטניות בטאבון

ברמה גבוהה מחומרי גלם איטלקיים מובחרים 🥫🍕

 מה מחכה לכם בסדנה?
✅ נלמד להכין שני סוגי בצק לפסטה – בצק עשיר בחלמונים ובצק קלאסי
✅ ניצור יחד טורטליני ופטוצ’יני
✅ נתנסה בהכנת בצק פיצה נפוליטנית אמיתי
✅ נלמד על סוגי קמחים, לישה נכונה, הידרציה, פיתוח גלוטן וסוגי פסטות
✅ כל משתתף יקבל כדור בצק פיצה הביתה
✅ נעבוד עם בצקים שהותפחו מראש 72 שעות ונאפה יחד פיצות נפוליטניות בטאבון לוהט
✅ נסיים בארוחה מפנקת עם פיצות, פסטות טריות, סלטים איטלקיים והרבה כיף!

⏳ אורך הסדנה: עד 3.5 שעות

פתיחת הסדנה מותנת ברישום של 4 אנשים

כמות האנשים המקסימלית בסדנה היא 6

היי, קוראים לי מיקול, איטלקייה שחיה ונושמת אוכל איטלקי. אחרי השחרור מהצבא נסעתי לאיטליה, לבקר את המשפחה ולהעמיק את הידע שלי במטבח האיטלקי המסורתי. שם למדתי את הסודות של הבצקים, הרטבים והמנות שהופכים את המטבח האיטלקי לאחד האהובים בעולם. היום אני מעבירה את התשוקה שלי הלאה – דרך ארוחות פרטיות וסדנאות בישול ואפייה, שבהן אני מלמדת איך להכין אוכל איטלקי אמיתי, עם חומרי גלם מעולים והרבה אהבה. מוזמנים להצטרף לחוויה איטלקית אמיתית!

    שלחו הודעה

ההודעה נשלחה בהצלחה!

Send mail failed

Please enter input field

היי, קוראים לי מיקול, איטלקייה שחיה ונושמת אוכל איטלקי. אחרי השחרור מהצבא נסעתי לאיטליה, לבקר את המשפחה ולהעמיק את הידע שלי במטבח האיטלקי המסורתי. שם למדתי את הסודות של הבצקים, הרטבים והמנות שהופכים את המטבח האיטלקי לאחד האהובים בעולם. היום אני מעבירה את התשוקה שלי הלאה – דרך ארוחות פרטיות וסדנאות בישול ואפייה, שבהן אני מלמדת איך להכין אוכל איטלקי אמיתי, עם חומרי גלם מעולים והרבה אהבה. מוזמנים להצטרף לחוויה איטלקית אמיתית!

    שלחו הודעה

ההודעה נשלחה בהצלחה!

Send mail failed

Please enter input field

בסלון – מה עושים היום? גלו סדנאות, הופעות וחוויות מיוחדות בסלון הקרוב אליכם!

שעות פעילות
ימים א-ה 9:00-18:00
יום שישי 9:00-13:00

עקבו אחרינו

בסלון - כל הזכויות שמורות 2025
שליחת וואטסאפ
וואטסאפ 24/7

(מענה מחר בבוקר)

(מענה מחר בבוקר)

× שליחת הודעה