במהלך הסדנה המשתתפים ילמדו להכיר שיטות עישון שונות ומגוונות.
את השיטות וההיסטוריה שמאחורי כל שיטה, כמו כן נעמוד על יתרונות וחסרונות של שיטות העישון השונות.
– מהו עישון פתוח, ומהו עישון סגור.
– אילו נתחים מתאימים לעישון.
– מהו בריין – משמעויות ונחיצויות.
– ראב תבלינים- הסוד שמאחורי הטעמים.
– שיטת הריברס- סיר, מהי ולמה משמשת.
– סוגי פחם מתאימים לעישון.
-סוגי מעשנות – יתרונות וחסרונות של מגוון המעשנות.
הסדנה הינה סדנה פרונטלית – במהלך הסדנה
המשתתפים רוכשים ידע, צופים בהדגמת ההכנות ותפעול הציוד,
שואלים שאלות וטועמים ממגוון הבשרים.
תפריט הסדנה
*על מנת לקיים את הסדנה בכל תנאי, לעתים יעביר את הסדנה שף אחר המתמחה בה לחלוטין.
**סוגי המנות יכולים להשתנות קלות בהתאם למצאי בשוק, מצב רוח השף והמשתתפים.כמובן בלי לפגוע באיכות והחוויה. במידה ויש משהו מאד מסוים שרציתם ללמוד מתוך תפריט הסדנה עדכנו אותנו מראש.
***הסדנאות מתקיימות ב"סקולינרי" – סדנאות בישול בחיפה – סדנאות בישול בצפון, המיקום המדוייק של מתחם הסדנאות שלנו הוא חוצות יגור, מומלץ להזין "סקולינרי" באפליקציית הניווט שלכם.
ספרו איך היה לכם
משתתפים מספרים(7)
הקמנו את סקולינרי בכדי להפגיש בין מיטב השפים והקונדיטורים לחובבי הקולינריה במסגרת סדנאות מגוונות. אצלנו תפגשו טעמים שלא היכרתם ותרכשו ידע מקצועי, תוך כדי בילוי עם אנשים מעניינים, לגימת יין באווירת מטבחי ארצות אקזוטיות או מטבחי שף מודרניים. מתחם הסדנאות שלנו תוכנן ונבנה במיוחד, בהשקעה יוצאת דופן, לקיום סדנאות בישול. הייחודי מסוגו בכל אזור הצפון המציע סדנאות מגוונות לקהל הרחב וארועים פרטיים ועסקיים על בסיס יומי. תמצאו אותנו ליד קיבוץ יגור, למרגלות המזרחים והתלולים של הר הכרמל, במיקום פסטורלי מול מטע עצי זית. נוף ההר המרהיב נשקף דרך חלונות המתחם. נשמח לצאת איתכם למסע קולינרי!
שלחו הודעהההודעה נשלחה בהצלחה!
Send mail failed
Please enter input field
5
היה מאוד כיף תודה
5
קודם כל השף שגיא הבן אדם הכי מקוצען שהכרתי ובעלי בא מהתחום ובאמת שהוא לימד אותנו מלא נהננו מכל רגעע
אלופים זה הסדנא הראשונה שלי אצלכם ובטוח לא האחרונה נהנו מכל דקה
פרנסה בשפע
5
שגיא היה נהדר. הסביר בצורה מקצועית והיה קשוב לכל שאלה.
הבשר היה טעים והאווירה הייתה טובה.
ממליץ לכל אוהבי הז'אנר.
5
ממש נהננו מהסדנה!
היה ממש מעניין, וממש ממש טעים. אוירה נעימה וטובה. שגיא היה מצוין. ממליצים בחום.
5
סדנה מעולה, טעימה ומעניינת.
השף שגיא נותן טיפים ששווה לא לפספס.
מומלץ מאוד!
5
אתם הולכים ללמוד איך לבשל בשר, ולבשל אותו טוב! אני והחבר'ה יצאנו מזה מרוצים, ועם בטן מלאה 🙂
5
לומדים הרבה שיטות בישול ועישון של בשר, לחלוטין יוצאים עם ידע מהסדנה הזאת, והיא גן עדן לאוהבי בשר!
ממליצים בחום!!!
שיר ודוד