סודות עישון הבשר

(5 מדרגים)
יגור, ישראל

כרטיס רגיל - ₪315

בחרו מועד: ניתן לבטל ולקבל החזר עד 48 שעות לפני הפעילות

24.4 |
רביעי | 18:30

סודות עישון הבשר

(5 מדרגים)
יגור, ישראל

כרטיס רגיל - ₪315

בחרו מועד: ניתן לבטל ולקבל החזר עד 48 שעות לפני הפעילות

במהלך הסדנה המשתתפים ילמדו להכיר שיטות עישון שונות ומגוונות.
את השיטות וההיסטוריה שמאחורי כל שיטה, כמו כן נעמוד על יתרונות וחסרונות של שיטות העישון השונות.
– מהו עישון פתוח, ומהו עישון סגור.
– אילו נתחים מתאימים לעישון.
– מהו בריין – משמעויות ונחיצויות.
– ראב תבלינים- הסוד שמאחורי הטעמים.
– שיטת הריברס- סיר, מהי ולמה משמשת.
– סוגי פחם מתאימים לעישון.
-סוגי מעשנות – יתרונות וחסרונות של מגוון המעשנות.

הסדנה הינה סדנה פרונטלית – במהלך הסדנה
המשתתפים רוכשים ידע, צופים בהדגמת ההכנות ותפעול הציוד,
שואלים שאלות וטועמים ממגוון הבשרים.

תפריט הסדנה

דנבר קאט בראב טוסקנה וסריראצ'ה.
בריסקט בבריין קקאו וצ'ימיצ'ורי
שייטל או פלאט איירון סטייק
בתערובת תבלינים ארומטית
צ'וריסוס בעישון עדין
יין חופשי
סלט רענן
תפו"א  בשמן זית, תבלינים ושום קונפי
צ'ימיצ'ורי
ברביקיו

*על מנת לקיים את הסדנה בכל תנאי, לעתים יעביר את הסדנה שף אחר המתמחה בה לחלוטין.
**סוגי המנות יכולים להשתנות קלות בהתאם למצאי בשוק, מצב רוח השף והמשתתפים.כמובן בלי לפגוע באיכות והחוויה. במידה ויש משהו מאד מסוים שרציתם ללמוד מתוך תפריט הסדנה עדכנו אותנו מראש.
***הסדנאות מתקיימות ב"סקולינרי" – סדנאות בישול בחיפה – סדנאות בישול בצפון, המיקום המדוייק של מתחם הסדנאות שלנו הוא חוצות יגור, מומלץ להזין "סקולינרי" באפליקציית  הניווט שלכם.

משתתפים מספרים(5)

  • שחר
    שחר

    5

    שגיא היה נהדר. הסביר בצורה מקצועית והיה קשוב לכל שאלה.
    הבשר היה טעים והאווירה הייתה טובה.
    ממליץ לכל אוהבי הז'אנר.

  • רוני
    רוני

    5

    ממש נהננו מהסדנה!
    היה ממש מעניין, וממש ממש טעים. אוירה נעימה וטובה. שגיא היה מצוין. ממליצים בחום.

  • אביאל ריבק
    אביאל ריבק

    5

    סדנה מעולה, טעימה ומעניינת.
    השף שגיא נותן טיפים ששווה לא לפספס.
    מומלץ מאוד!

  • נוח מזרחי
    נוח מזרחי

    5

    אתם הולכים ללמוד איך לבשל בשר, ולבשל אותו טוב! אני והחבר'ה יצאנו מזה מרוצים, ועם בטן מלאה 🙂

  • שיר מנדלבאום
    שיר מנדלבאום

    5

    לומדים הרבה שיטות בישול ועישון של בשר, לחלוטין יוצאים עם ידע מהסדנה הזאת, והיא גן עדן לאוהבי בשר!
    ממליצים בחום!!!
    שיר ודוד

ספרו איך היה לכם

The maximum upload file size: 20 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

הקמנו את סקולינרי בכדי להפגיש בין מיטב השפים והקונדיטורים לחובבי הקולינריה במסגרת סדנאות מגוונות. אצלנו תפגשו טעמים שלא היכרתם ותרכשו ידע מקצועי, תוך כדי בילוי עם אנשים מעניינים, לגימת יין באווירת מטבחי ארצות אקזוטיות או מטבחי שף מודרניים. מתחם הסדנאות שלנו תוכנן ונבנה במיוחד, בהשקעה יוצאת דופן, לקיום סדנאות בישול. הייחודי מסוגו בכל אזור הצפון המציע סדנאות מגוונות לקהל הרחב וארועים פרטיים ועסקיים על בסיס יומי. תמצאו אותנו ליד קיבוץ יגור, למרגלות המזרחים והתלולים של הר הכרמל, במיקום פסטורלי מול מטע עצי זית. נוף ההר המרהיב נשקף דרך חלונות המתחם. נשמח לצאת איתכם למסע קולינרי!

    שלחו הודעה

ההודעה נשלחה בהצלחה!

Send mail failed

Please enter input field

הקמנו את סקולינרי בכדי להפגיש בין מיטב השפים והקונדיטורים לחובבי הקולינריה במסגרת סדנאות מגוונות. אצלנו תפגשו טעמים שלא היכרתם ותרכשו ידע מקצועי, תוך כדי בילוי עם אנשים מעניינים, לגימת יין באווירת מטבחי ארצות אקזוטיות או מטבחי שף מודרניים. מתחם הסדנאות שלנו תוכנן ונבנה במיוחד, בהשקעה יוצאת דופן, לקיום סדנאות בישול. הייחודי מסוגו בכל אזור הצפון המציע סדנאות מגוונות לקהל הרחב וארועים פרטיים ועסקיים על בסיס יומי. תמצאו אותנו ליד קיבוץ יגור, למרגלות המזרחים והתלולים של הר הכרמל, במיקום פסטורלי מול מטע עצי זית. נוף ההר המרהיב נשקף דרך חלונות המתחם. נשמח לצאת איתכם למסע קולינרי!

    שלחו הודעה

ההודעה נשלחה בהצלחה!

Send mail failed

Please enter input field

בסלון - כל הזכויות שמורות 2023
שליחת וואטסאפ
וואטסאפ 24/7

(אענה בראשון בבוקר)

× שליחת הודעה