רק של בשר

(6 חוות דעת - לחצו לצפייה)
הרצל 156, תל אביב-יפו, ישראל

כרטיס משתתפ.ת - ₪340
כרטיס זוגי - ₪665

משך הפעילות: כשלוש שעות

בחרו מועד: ניתן לבטל ולקבל החזר עד 48 שעות לפני הפעילות

27.4 |
מחר | 18:00

רק של בשר

(6 חוות דעת - לחצו לצפייה)
הרצל 156, תל אביב-יפו, ישראל

כרטיס משתתפ.ת - ₪340
כרטיס זוגי - ₪665

משך הפעילות: כשלוש שעות

בחרו מועד: ניתן לבטל ולקבל החזר עד 48 שעות לפני הפעילות

חיילי מילואים שימו לב!

פעילות זו נכללת בסיוע חד פעמי במימון טיפול בגובה עד 1,500 ש”ח למשרת מילואים ובן/ת זוג.

משרת המילואים שירת 30 ימים ומעלה בצו 8 חרבות ברזל.

שימו לב שאינכם חייבים להשתמש בסיוע של ה-1500 ש"ח בבת אחת, אפשר ללכת לפעילויות שונות בזמנים שונים

תעודת כשרות-רבנות תל אביב.
            הצטרפו לערב חווייתי ומעשי שייקח אתכם למסע טעמים בעולם הבשר!
 במהלך הפעילות תלמדו כיצד להכין בשרים באמצעות שיטות בישול שונות.  גריל, צלייה, טיגון וצריבה. חום ישיר ,חום עקיף .מה מתאים לאיזה נתח בשר. נספר לכם איך אנחנו בוחרים בשר ואיך מטפלים בו נכון, לטעם מקסימלי, מרקם ונראות נכונה.
הפעילות היא חווייתית, מוזיקה לאורך ערב הבישולים ויין מרגע שמתחילים להשחיז סכינים.
הצטרפו אלינו חובבי בשר, אנשים שמעוניינים לשדרג את כישורי הבישול, ומי שאוהב אוכל טוב וטעים. לאורך הפעילות תאכלו ותיהנו ממנות בשר משתנות, תאווה לחיך, ולקינוח שטרודל התפוחים המפורסם שלנו.
לסיכום: ידע, טעם, מוזיקה, יין , בישול בצוותא ולסיום שטרודל תפוחים מתוק, אתם מצטרפים?

תפריט:
קרפצ'יו בקר
אסאדו בקר ותפוחי אדמה אפויים
גריל פחמים: מינוט סטייק
סופלקי מהשמיים שיפוד שווארמה עוף ענק צלוי , לאפות על הגריל סלט עגבניות פיקנטי וטחינה.
תבשיל בקר 7 שעות בתנור
הכנת טורטיות מסה, סלט תירס צרוב וירקות גריל.
פאד קפאו פרדי סטייל
קינוח שטרודל תפוחי עץ.

אנחנו פרדי. שפים בוגרי בתי ספר לבישול עם רזומה עשיר של הנחייה בבתי ספר לבישול ועבודה במטבחים בארץ ובעולם. החלטנו לפתוח מרכז קולינרי בתל אביב ,שייתן מענה לאנשים שרוצים ערך מוסף מעבר לסדנת בישול. גייסנו את הידע שלנו ויצרנו מפגשי אוכל חווייתיים עם עומק וערך מוסף בתחום הרגשי. השילוב של אוכל ונפש יצר אצלנו התרגשות לבוא ולשתף גם אחרים במה שקורה במטבח שלנו. העבודה בקבוצה מוסיפה עושר לתהליך והפעילות בקבוצה מעצימה את מגוון החוויות. אנחנו הצוות של פרדי, אנשי מטבח ואנשי טיפול, בנינו ביחד את ערבי הבשר שלנו להנאה גדולה לאוהבי בשר. חוויה של אוכל ואנשים.

    שלחו הודעה

ההודעה נשלחה בהצלחה!

Send mail failed

Please enter input field

אנחנו פרדי. שפים בוגרי בתי ספר לבישול עם רזומה עשיר של הנחייה בבתי ספר לבישול ועבודה במטבחים בארץ ובעולם. החלטנו לפתוח מרכז קולינרי בתל אביב ,שייתן מענה לאנשים שרוצים ערך מוסף מעבר לסדנת בישול. גייסנו את הידע שלנו ויצרנו מפגשי אוכל חווייתיים עם עומק וערך מוסף בתחום הרגשי. השילוב של אוכל ונפש יצר אצלנו התרגשות לבוא ולשתף גם אחרים במה שקורה במטבח שלנו. העבודה בקבוצה מוסיפה עושר לתהליך והפעילות בקבוצה מעצימה את מגוון החוויות. אנחנו הצוות של פרדי, אנשי מטבח ואנשי טיפול, בנינו ביחד את ערבי הבשר שלנו להנאה גדולה לאוהבי בשר. חוויה של אוכל ואנשים.

    שלחו הודעה

ההודעה נשלחה בהצלחה!

Send mail failed

Please enter input field

בסלון – מה עושים היום? גלו סדנאות, הופעות וחוויות מיוחדות בסלון הקרוב אליכם!

שעות פעילות
ימים א-ה 9:00-18:00
יום שישי 9:00-13:00

עקבו אחרינו

בסלון - כל הזכויות שמורות 2025
שליחת וואטסאפ
וואטסאפ 24/7

(מענה מחר בבוקר)

(מענה מחר בבוקר)

× שליחת הודעה