שוקולד – טעימה קטנה של גן עדן

(2 מדרגים)
מכבים 63, שוהם, ישראל

כרטיס ילד(גילאים 3-12) - ₪200
כרטיס רגיל - ₪300

בחרו מועד: ניתן לבטל ולקבל החזר עד 48 שעות לפני הפעילות

.10 |
|

שוקולד – טעימה קטנה של גן עדן

(2 מדרגים)
מכבים 63, שוהם, ישראל

כרטיס ילד(גילאים 3-12) - ₪200
כרטיס רגיל - ₪300

בחרו מועד: ניתן לבטל ולקבל החזר עד 48 שעות לפני הפעילות

מחפשים חוויה מתוקה?

יום הולדת , יום נישואין , מסיבת רווקות או כל אירוע אחר,

סדנאות השוקולד של אסתיקולד.

לכל הגילאים, הסדנאות שימתיקו לכם את היום.

בסדנת השוקולד –

נשמע על השוקולד , הסיבות והדרכים לטמפרור,

נכין מספר חטיפים כמו:

פרלינים

טראפלס

מטבעות שוקולד עם אגוזים ופירות יבשים

פטיט פור שוקולד

ונקנח במשקה קפה ושוקולד

משך סדנה כשעתיים וחצי.

אפשרות לסדנאות פרטיות/זוגיות.
ניתן לבקש תאריכים

משתתפים מספרים(2)

  • יערה
    יערה

    5

    השם של הסדנה מתאים בול! ממש טעימה של גן עדן…
    הגעתי עם בן זוגי והיה כל כך כיף ליצור את כל הממתקים האלו בעצמנו…והטעם?! ואו…
    פעילות מהממת ומספקת מאוד 🙂

  • חלי
    חלי

    5

    חוויה ממש מעוררת חושים, אסתי נהדרת, וטעיםםםםםםם
    רוצו לסדנה הזאת!

ספרו איך היה לכם

The maximum upload file size: 20 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

המטבח, סיפור אהבה שהתחיל לפני שנים ונמשך עד היום. אהבה שהתגברה עת בגרו בנותיי ויכולתי להתפנות לעיסוקים ותחביבים. חיים של 9 שנים בניו יורק, עיר שבה ניתן לטעום מכל מטבחי העולם, פתחו לי צוהר למספר מטבחים. התחברתי מאוד למטבח האסיאתי והאיטלקי. חיבור שהביא אותי ללמוד בבתי ספר קולינריים בעיר הגדולה. גם אחרי חזרתי לארץ המשכתי בהשתלמויות במקומות שונים כשאיטליה מובילה. בהמשך התווסף לאהבת הבישול שלי גם תחביב השוקולד, תחביב שהביא אותי לקורס שוקולטיירים, להכנת פרלינים ושאר חטיפי שוקולד. נהנית היום לשתף את אורחי בחדוות הבישול ובחדוות הטעמים. אוהבת את חויית הבישול ומאמינה בחיבור שעושה המטבח . אשמח לראותכם באחת מסדנאותי

    שלחו הודעה

ההודעה נשלחה בהצלחה!

Send mail failed

Please enter input field

המטבח, סיפור אהבה שהתחיל לפני שנים ונמשך עד היום. אהבה שהתגברה עת בגרו בנותיי ויכולתי להתפנות לעיסוקים ותחביבים. חיים של 9 שנים בניו יורק, עיר שבה ניתן לטעום מכל מטבחי העולם, פתחו לי צוהר למספר מטבחים. התחברתי מאוד למטבח האסיאתי והאיטלקי. חיבור שהביא אותי ללמוד בבתי ספר קולינריים בעיר הגדולה. גם אחרי חזרתי לארץ המשכתי בהשתלמויות במקומות שונים כשאיטליה מובילה. בהמשך התווסף לאהבת הבישול שלי גם תחביב השוקולד, תחביב שהביא אותי לקורס שוקולטיירים, להכנת פרלינים ושאר חטיפי שוקולד. נהנית היום לשתף את אורחי בחדוות הבישול ובחדוות הטעמים. אוהבת את חויית הבישול ומאמינה בחיבור שעושה המטבח . אשמח לראותכם באחת מסדנאותי

    שלחו הודעה

ההודעה נשלחה בהצלחה!

Send mail failed

Please enter input field

בסלון - כל הזכויות שמורות 2023
שליחת וואטסאפ
וואטסאפ 24/7

(אענה מחר בבוקר)

(אענה בראשון בבוקר)

× שליחת הודעה